• Mali Zeus
    21k
    A ono što je čak gore od ne zvanja naših igrača je bila današnja presica koja je stvarno djelovala bahato. Tko je gledao, zna na što mislim. Taj ton, taj osmijeh, taj osjećaj kao da se unaprijed ismijava svaka rasprava.FazeN

On je već dugo takav. Kao ja sam drugi i treći na svijetu i ko vas jebe, mogu što hoću, radim što hoću, a vi se svi jebite.

#obitelj
  • Mali Zeus
    21k
    Dobar mi je dio i da nemre ignorirati Kovačića. Bez obzira kaj je lik poluspreman. Zove 3 poluspremna igrača u nadi da se neće polomiti. What could possibly go wrong?
  • shameless86
    1.9k
    A onda bacis oko i vidis da se radi o 3 lika koji skupa u cca. 55 utakmica za reprezentaciju imaju manje od 10 golova.Pacho

znaci,vise je Zlatko zabijao u zadnje vrijeme :cool:
  • badjibadara
    9.5k
    Utakmica Mišića u finalu kupa je jedna od najzrelijih utakmica nekog od naših igrača u povijesti kluba. Toliko dominantno, doktorski odigrano, dirigirano vrhunski uz nekoliko presjecanja i blokova… a nije bilo baš tako davno.
  • emilperska
    16k
    sddefault.jpg

Moj izbornik
  • Kermit
    890
    On je već dugo takav. Kao ja sam drugi i treći na svijetu i ko vas jebe, mogu što hoću, radim što hoću, a vi se svi jebite.Mali Zeus

Davno sam napisao da mu svaka čadt za sve napravljeno, ali da će svoju trenersku veličinu pokazati tek kada ode u neki klub.

Bit će zanimljivo kad ode u Emirate ili Qatari i dovede ih do srebra i bronce.....
  • Pacho
    17.2k
    Kad uzmes u obzir o kakvom se iskompleksiranom retardu s mesijanskim kompleksom radi, postaje sasvim jasno da ta mrznja prema HNL-u, a najvise Dinamu, ima duboke temelje. Pretpostavljam da se radi o tome da je on sam u tom HNL-u bio apsolutni prolaznik pa sad uzvraca i pokusava lijeciti komplekse tim neprestanim sranjem, omalovazavanjem i ocajnickom potrebom da pokaze da on levitira daleko iznad HNL mulja. No unatoc svim pokusajima, ostaje cinjenica da bi vjerojatno navijaci svih klubova iz gornjeg doma njemu mrskog HNL-a jebali majke upravama da njega tako uzvisenog i briljantnog dovedu za trenera.

Normalna i uravnotezena osoba ne bi van terena izvodila to sto on pokusava. Nisam primjetio da npr. Scaloni ili Deschamps izigravaju duhovne vode ili izljecitelje nacije. Moze on laprdati sto god hoce, izmisljati basnoslovne ponude koje kakti odbija, ali vjerojatno negdje u dubinama te masne lubanje i sam zna da je trenerska verzija nekog random dobitnika lutrije, a nakon odlaska s klupe Hrvatske ga tako genijalnog ceka klupa nekih jebaca koza ili zderaca sismisa. Veseli me da nema medalje koja ce takvom kompleksasu i egomanijaku ublaziti opekotine od vatre koja mu izgara anus.
  • Zambatine škude
    4.8k
    da je bil nazalost goli kurac kad ga je Dala bil i zval dok je v Augsburgu igral.Facke

Dan-danas se po ulicama prepričava koliko je loš bio u jednom poluvremenu koje je u životu odigrao za reprezentaciju prije tri i pol godine.
  • Dzoni
    5.6k
    Pa koliko je loših poluvremena odigrao bilo tko u #family pa se o tome zaboravi nakon pola sata?
    Alibi razlog za nepozivanje
  • Pacho
    17.2k

Jebiga, nije iskoristio priliku za razliku od konkurencije koja je protivnicke mreze napunila do vrha. Na primjer Musa s 1 golom u 10 utakmica i Budimir sa 6 u 36. Sto ce Beljo u reprezentaciji kraj takvih golgetera.
  • KtcGoat
    4.8k
    A daj me nemoj jebat...
    Nigdje vise nismo sigurni :rofl:
    photo-editor-ds-1779112175310.jpg
  • Mali Zeus
    21k
    Jebao ih Jakov Jozinović sve u šupak
  • Crni86
    21.7k
    Ne znam sere li mi se vise od popisa ili objasnjenja ili od onih koji pravdaju i brane to sve….

Stavit fruka i vlasica ispred stojkovica je uvreda svakome tko ima dva oka. A ovo za Belju ne treba uopce komentirat….

Neki ce rec hnl je slabija liga bla bla bla. Imate ljestvicu najboljih strijelaca u 2026. godini i jace lige dobivaju veci keoficijent. Pa eto gdje je taj sjajni Matanovic na toj ljestvici? Gdje je fenomenalni Budimir na toj ljestvici? Statisticki jako dobra usporedba gdje se jacim ligama daje multiplikator. Pa gdje su onda ta nasa dva brutalna spica? Zasto ih nema ni na mapi?

Gdje je taj sjajni Musa u 2026. u jebenom MLS-u u odnosu na Belju. Beljo ima skoro golova u europi kolko ovaj u MLSu.
  • miro
    8.9k
    Evo recimo Moro, čovjek ne daje nikakvu dodatnu vrijednost ovoj repki.
    Jedan Franjo Ivanovic, kojeg osobno ne bih zvao ti barem daje nesto drukcije. Moro ti ne daje nista, pa daj onda uzmi Ivanovića, Oršića, Stojkovica, daj malo začina u tu juhu
  • NitkoBitan
    36.6k
    Jebao ih Jakov Jozinović sve u šupakMali Zeus

Gost iznenadenja u subotu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.