• Zambatine škude
    4.6k
    cijela hrvatska je jednostavno leglo nelegalne gradnje, znam jer se s tim susrećem svaki dan.
    čak i kad hoćeš napraviti nešto legalno, to traje toliko da ljudima jednostavno dopizdi...pogotovo u manjim mjestima.
    db-izbjeglica

Ne smeta ljudima ni vikendica ni jahta ni mobilna kuća ni vila. Neka ih sagradi 14 u Dioklecijanovoj palači kaj se mene tiče, jebe mi se. Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavila

Ali svaka mu čast, uspio je u zemlji koja je etnički homogena, nacionalno osviještena, koja ima 85% katolika i u kojoj je njegova partija na vlasti 80% svojeg postojanja ispasti veći paćenik nego crnci u Americi danas. Čovjek je sagradio vojsku woke džihadista kojima su DORH, mediji i svatko drugi koji ga ne divinizra agenti Beograda kojem smeta ponizna krunica oko njegovog vrata.
  • mlinchica
    5.2k
    Dobro, nije dovoljno. :fire:
  • Jurki
    23.8k
    Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavilaZambatine škude

Bravo. Ovo je sukus svega.
    Sere o obitelji, vjeri drugima.. a kurva se okolo.
    Sere o domovini, a gradi nelegalno vikendice u podrucju koje je zasticena priroda i zabranjena gradnja, te ne postiva zakone te iste domovine u koju se toliko kune.
    O tome da igraci ne mogu doci u reprezentaciju bez "koverte", zarađuje na prodaji potpisanih dresova, prodaji krunica itd. da ne govorim.
    Sere o postenju, a bio je sukreator unistenja jednog nogometnog kluba iz kojeg je zvlekel ogromnu financijsku korist.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    Ne smeta ljudima ni vikendica ni jahta ni mobilna kuća ni vila. Neka ih sagradi 14 u Dioklecijanovoj palači kaj se mene tiče, jebe mi se. Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavilaZambatine škude

pa ja se u principu slažem...

samo što ja mogu razdvojiti izbornički posao, reprezentaciju i nečije privatne eskapade.
    na ovoj temi se više piše o drugoj stvari, nego o prvoj.

mislim, nogometaši i ljudi koji se vrte u toj branši su u globalu poznati po mudrim životnim odlukama, inteligenciji te normalnom i konzistentnom ponašanju, uglavnom su svi uzor do uzora.
  • Jurki
    23.8k
    samo što ja mogu razdvojiti izbornički posao, reprezentaciju i nečije privatne eskapade.db-izbjeglica

U redu. Onda nakon utakmica ne drobis na presicama kao izbornik o brojanju stvari po kojima si se kao covjek posrao.
    A bas te stvari po kojima se najvise posrao.. voli upotrijebiti kao obrambeni mehanizam nakon losih utakmica.

Edit: samo usporedba.. i Mamic se na presicama kleo u Dinamo, srao da bi prodao vlastitu mater za Dinamova 3 boda...i pokrao taj isti Dinamo u kojega se toliko kleo.
    Onda mozemo i njega amnestirati???
    koga jebe kaj je krao, bitno je da je Dinamo bio uspjesan i ispred tovara. To tak ispada.
  • mlinchica
    5.2k
    Ovdje je stvar u tome da je građeno na podrucju gdje je gradnja zabranjena uz rijeku.
    Tam su bile ribičke drvene š
    Jurki

Jel to tamo di su onom ribaru, kaj je zvao novinare po toj temi, prijetili i zapalili čamac?
  • Jurki
    23.8k
    tako je. Ribocuvaru su vuzgali camac, prijetili itd.
    Nije samo njegova kucica tam da se razmemo. Ima ih vise
  • mlinchica
    5.2k
    A pa da, znam za to prek medija.
    Hrpa je kuća tamo, sve ide u Dravu jer nema nikakve kanalizacije.
    Sve se zna, nitko ih nemre maknut, svi su ilegalno.
    To se opaka klika tamo nastanila.
  • rokikaciga
    12.4k
    A kad roki veli da je Dalic govno od covjeka onda ispadan mrzitelj repstacije i uspjeha :worry:

Neka svi napokon vide ono kaj se u kuloarima zna, ali se nije pricalo u javnosti.
  • vjeko1701
    23.5k
    Pa dal javne osobe imaju ipak nešto veću odgovornost od suseda Štefa? U uređenijim društvima su puno veće njuške odstupale sa svojih pozicija za puno manje stvari.
  • Filip B
    256
    “ samo što ja mogu razdvojiti izbornički posao, reprezentaciju i nečije privatne eskapade.”

mozes ti, mogu i ja, ali ne moze Dalic. Vecina izjava su mu vjera, ljubavi i domovina - vjera gdje krsi nekoliko od 10 zapovijedi, ljubav gdje voli vise od jedne zene, i domovina gdje radi sta hoce izvan zakona.

Kad se postavis kao bard domoljublja, hrvatstva i katolicanstva, sam si si kriv za kritike. Kao i kolega mu iz glazbenog sektora…
  • Nolifer
    14.3k
    Kao i kolega mu iz glazbenog sektora…Filip B

Koji? Onaj u Istri ili?
  • Batigol
    140
    taj se u nista ne kune pa je prema tome zasticena vrsta....
  • Nolifer
    14.3k

Aha, kune se u lovu i da nije naš

:rofl:
  • KtcGoat
    3.2k
    Nakon Josipa ‘Joea‘ Šimunića 2001. godine, još jedan mladi australski reprezentativac odlučio je reprezentativnu karijeru nastaviti u "kockicama". Riječ je ovoga puta o Adrianu Segečiću (21), napadačkom veznjaku koji od ove sezone nastupa u engleskom drugoligašu Portsmouthu. Informacija je to koju je prenijela sama FIFA, kod koje je Segečić osvanuo na listi igrača koji su promijenili nogometnu reprezentaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.