• Archangel
    141
    Pa teže je i ne proči grupu, on bi po novome onu grupu iz 2012 prošao s 4 boda kao jedan od najboljih trećih
  • Archangel
    141
    Nema šanse da Galešić dobije poziv
  • Mali dioničar
    20.3k
    Osvrnuo bih se na odlazak Dalića odnosno na stil u kojem je otišao.

Jesu, pokrali su nas i pokrali su hrpu "malih" reprezentacija.

Iako si, Daliću, u pravu da rejting Hrvatske nije na nivou rejtinga velikih nogometnih sila, tko si ti da se na to buniš?

Dodješ li na Dinamo-Hajduk? Dodješ li na finale Kupa? Dodješ li na Rijeka-Istra?

Nagovaraš li vratara koji ti je donio brončanu medalju da ode iz Dinama "zbog izazova" pa ti Dinamo izvlači dupe s tim istim vratarom koji je opet najbolji na terenu na slijedećem prvenstvu?

Odgovori sam sebi na to podcjenjuješ li ti hrvatsku ligu i kojim pravom pa onda sudi FIFI koja podcjenuje tebe.
  • Archangel
    141
    Po čemu je Jakir bolji LOL
    Profa 92 lol
  • Thor
    3k
    mozda no ja mislim da je Niko jebeni stoper,bek, po meni, najbolji trenutno u ligi.
  • ElDorado
    12.3k
    Šapit na kraju: Hvala lipa! Naravno da ga je pitao za Vuškovićaa za naše ništa
  • Thor
    3k
    e to sam bas htel pitat...vratil sam nazat prokleti max (jer nisam gledal odpocetka) i nije mi pustil do kraja,tj.zrezal me nakon vuskovica. Kaj je jos reko nakon toga?
  • ElDorado
    12.3k
    nist posebno zapravo. Da ce miksat stare i mlade, da vise preferira 4 al ce mozda igrat i s 3.
    U svakom slucaju nakon Dalica i vokabulara od 20 rijeci lijepo ga je slusat. Nek se dokaže radom i rezultatima
  • KtcGoat
    6.7k
    Ima Bilic tu auru kak se danas kaze, ugodno ga je za slusat
    #NoHomo
  • Benedikt
    161
    da, na prvu to izgleda tako. Ali pogledaj tko je nama bio u početnih 11 na SP 2006, pa usporedi sa početnom postavom protiv npr. Njemačke na Euru 2008. Razlika je u 3-4 imena. Naravno do 2012. je to bila skoro skroz druga momčad
  • ElDorado
    12.3k
    Ako cemo onak realno gledati statistiku niti je Bilicev mandat tako neuspjesan niti je Dalicev tako uspjesan. Naglasavam ako gledamo statistiku rezultata. Dalic je odigrao dva fenomenalna turnira, Bilić je puno bolji po bodovnom ucinku.
    Pitanje svih pitanja je da li Bilić može biti uspješan u turnirskom natjecanju do kada mora stvoriti ipak neku novu repku i igru.
    Inace u prvih 11 2018. bilo je 9 igraca iz Bilicevog doba 2012.
  • Benedikt
    161
    Slažem se u većini. Ali treba dati priliku mlađima (ili drugima istih godina) kad su stariji nespremni, ako ništa drugo barem na pripremnim utakmicama.
  • Dani Olmić
    2.2k
    Miske, Beljo i Stojkovic

Za Galesica bi bio ugodno iznenaden da i on dobije poziv…. Ipak se mora priznat da ima HR i boljih stopera ili bar ovi nisu losiji koji su bili na SP-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.