• Dudu 9
    869
    Samo kod nas igrač od 24 godine može biti proglašen najboljim mladim igračem sezone.
  • Crni86
    16.1k
    Ja donekle razumijem hajduk i dinamo zasto ne guraju klince (love rezultat kao), ali neka mi netko objasni zasto neki stabilni prvoligasi kao sto su varazdin, slaven, osijek, rijeka itd ne guraju vise svoje mladice? Sta oni love? Da ne ispadnu pored nikad gorih rudesa i sibenika? Dovode se razno razne sjekire, a vjerujem da svi ti klubovi u pogonu imaju barem jednako kvalitetne igrace.

Jedino je lokmotiva ta koja je eto nesto gurala zadnjih godina.
  • Omake
    12.8k
    jer ih vode ljudi bez vizije i ostale akademije su debelo ispod lokomotive u svemu . Osijek ove sezone je najbolji primjer. Za Barića ti Ajax ponudi milijun eura. Ti ga zadržiš, dovedeš Tourea i das tom Toureu minute. Suluda odluka. Još luđa da ne žele B momčad. Ne ulaže se u trenere, ne ulaže se u terene, jednostavno se pokupi što usprkos svim tim problemima našeg nogometa ispliva na površinu. Ili Istra koja pored nekoliko u17, u18 u19 reprezentativaca daje šanse random afrikancima. Rijeka je imala par talentiranih igrača ali su se pogubili zadnjih godina, Gajzler najbolji . Pustili ga lani u Orijent džabe ove sezone u drugoj ligi 8 kontribucija u deset utakmica, a ostala krila u Rijeci imaju više kartona nego golova.
  • Crni86
    16.1k
    ali koliko ne inteligentni oni moraju bit? Znaci svatko tko i malo prati svijet nogometa zna da se nekakvi pomaci kada nemas love dogadaju kroz guranje svog omladinskog sustava.

Da li je to ego da koji im ne dopusta da oni sami sebi priznaju da su teoretski ne bitni i ne zele priznat da su samo razvojni klub ili sta vec. Eto slaven je najavljivao prije sezonu ili dvije da ce krenut putem lokomotive i gurat mlade vise i kad pogledas ajde i taj jagusic je proizaso, jedno vrijeme sakota pa sad ova dva beka ali i dalje je to nekako slabo.

Ne znam da li bi reko da nemaju viziju ili je ipak nesto drugo po zadi. Ne moras danas vise biti bas lumen da ta dva zakljucka spojis i dodes sa nekim planom… na kraju krajeva mi smo se uspjeli najvise izdic i proci par razina jer nam je omladinski pogon bio top. Bez skole mi nikad ne bi uspijeli napraviti ozbiljniji iskorak jer ne bi imali love i tesko bi takve igrace koje smo proizveli dovodili.
  • Dzoni
    2.3k
    Slaven pokazuje kakav takav pomak, Zvonarek, Jagušić, Šivalec + još par igrača i imaju B momčad u vidu Koprivnice. Puno veći problem su ekipe kao Varaždin, Gorica i bilo koji novopečeni prvoligaš. Umjesto da proguraju 1 da igra, kolko god da je teško, uvijek, ali uvijek se ide HNL ispadanje starter packom Tomečakom, Doležalom itd itd
  • Omake
    12.8k
    Možda je do menagerskih igrica ili nečijih utjecaja. Stvarno ne znam. Tvoj igrač te ništa ne košta, samo može biti plus.

Varaždin je ima model gdje pokušaju reciklirati bivše mlade reprezentativce, pa su im na taj način Sego, Teklic, Nekic donijeli solidnu lovu. Mislim da je Gorica daleko najgora po tom pitanju zadnjih par sezona. Oni su mogli prošle sezone jednom od kadetskih reprezentativaca dati minute, kao Belupo Šivalecu, ali nisu. Ove sezone imaju Kavelja i Vrzica s tim da je Kavelja Šibenik afirmirao. Kao da svi pate od rezultata. Lakše ti je prodati mlada igrača za 300 400 tisuća eura, nego to zaradit kroz euro natjecanja sve da završiš četiri.
  • rakurs
    1.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/andy-bara-o-dinamovom-yamalu-nitko-mi-ovu-stvar-ne-moze-objasniti-pa-bolje-da-ga-ni-ne-stavljaju-u-igru-15632292

- Mislio sam da će biti opcija jedan ili dva po onome što sam vidio na pripremama. Bilo je i nekih nesuglasica, zakasnio je na jedan trening, to ne mogu i neću braniti. Ali opet, on je dijete, dugo nije vidio roditelje. Treba mu dobar status. On je svjetski talent, ima sve predispozicije da bude svjetski igrač. Nadam se da će početi uskoro igrati.

- Očekivao sam puno više od cijele situacije, barem minutažu u HNL-u. Dinamo vodi 3:0 i stavlja ga u 80. minuti - pa nemoj ga ni stavit onda.

- Puno toga ovisit će o Dinamu. Da je Varela igrao sve utakmice, do sada bi vrijedio 30 milijuna eura. Sve je na Dinamu, kako ću ja prodati dijete koje ne igra? Nikako. Ali ako bude igrao, bude želio ostati, Dinamo može dobiti 50 mil. eura. Ponavljam, ključno je da situacija bude zdrava.

Sve ja to kužim, moraš biti 'zajeban' u tome poslu, pa i braniti interes svojih klijenata. Ali nisam siguran kako će ovakvi istupi proći kod Bobana. Jebiga Bara, mali ima 16 godina, i tako je već drugi ili treći izbor na krilu. Najbolje da se Hoxhu koji igra u životnoj formi šikanira na klupu kako bi u prvu ušao klinac o kojem mislim sve najbolje, ali ne znamo što bi nam donio u ovome trenutku.

Gadi mi se taj zalizanko i njegov status kojeg ima u javnosti, komentari ispod videa kao da je riječ o nekakvom Bogu.
  • NitkoBitan
    32.3k
    Da je Varela igrao sve utakmice, do sada bi vrijedio 30 milijuna eura.rakurs

Ali ako bude igrao, bude želio ostati, Dinamo može dobiti 50 mil. eura.rakurs

Ma 100 milijuna kao i ono "cudoviste" Faye. U cijelom portfelju agencije nema vise od 15 igraca razine Dinama a tu prodaje neke price.
  • vjeko1701
    19.8k
    Ove sezone imaju Kavelja i Vrzica s tim da je Kavelja Šibenik afirmirao.Omake

Ma imaju ta dva ex-Hajduk juniora Kavelja i Čuića kojima daju dosta minutaže a po meni ne pokazuju ništa.

Imaju svog Dukića i doveli su nekog Kosovara kojima nisu dali neku minutažu makar ne znam koliko taj Gashi mora biti loš da bi bio iza drva Čuića. I imaju još Vrzića koji čak i igra, ima minutažu svaku utakmicu ove sezone i mislim da im je najveći prodajni potencijal.
  • Goncalo Santos
    1.6k
    pretpostavljam da su sve ove izjave spinovi kako bi se izvrsio pritisak da Varela igra jer je najveci talent ikad.

Ono sta meni nije jasno zasto se gada tim ciframa ako je vec iz dosta izvora dosla informacija da Dinamo na Vareli nece zaraditi nista, sitnis neki eventualno. To je na Zoni i Haza potvrdio.

Mogo ga je brkic pitata nesto za taj deal, a ne lovit se joana garcie i tih igraca.

Takoder ovaj dio sto kaze da bez Bobana mali ne bi bio u Dinamu, to mi se isto ne cini istinito buduci da je tu bilo price da je bara nudio malog cijelom hnlu za neki deal di bi klub dobio 1 mil a bara i igrac 4.

Jasno mi je da ne smije iznositi detalje dogovora, ali mislim da je bara veceras dosta lazi rekao jer po svemu sudeci nema sanse da se Dinamo pita nesto puno oko prodaje Varele, kamoli da Dinamo moze na njemu zaraditi 15, 20 30 50 mil.

Generalno podcast me razocarao, mislio sam da ce biti puno vise pitanja o Dinamu, vezi s Barcom, Dominguezom nekim buducim suradnjama, doslovno sve vezano s Dinamom stane u onaj shorts tako da ne isplati se gledat.
  • vjeko1701
    19.8k
    ali mislim da je bara veceras dosta lazi rekaoGoncalo Santos

Ja sam sokeran. Absolutne sokeran......Facke
  • Tvrdica McTvrdi
    2.7k
    Najbolje da se Hoxhu koji igra u životnoj formi šikanira na klupu kako bi u prvu ušao klinac o kojem mislim sve najbolje, ali ne znamo što bi nam donio u ovome trenutku.rakurs

Tu se ne slažem. Realno, Hoxha ni po čemu nije zaslužio ove sezone da bude starter. Transfer lista je trebala bit. A pošto nisi doveo nikog onda je logično ha ništa probat ću s malim Ronaldom. Spletom okolnosti je ispalo da je Hoxha ostao u ekipi, isporučio sada nekoliko utakmica i sada mi tu kao generali poslije bitke nastupamo pa logično da ne će on sad na klupu zbog Varele. Ajmo to sročiti, krivim postupkom smo dobili točan rezultat,što ne znači da je ta metoda u budućnosti dobra.
  • Markelo
    3.4k
    Znači smara Bara sada sa Varelom ko onomad sa Rukavinom.
  • NitkoBitan
    32.3k
    Ma Bara je klasicni muljator koji svaku pricu spina kako njemu odgovara, poslusao sam jucer otprilike prvih pola sata podcasta i nije mi bilo dobro pa sam ugasio.

Zbog njega svi poznati dolaze u Hrvatsku na more, on je bio u 100+ drzava ali niti jedna nije lijepa kao Hrvatska (kao Spanjolska ima Ibizu al nije to je to :rofl:), Yamal sa njime gleda utakmice Kustosije, svaki igrac koji mu propadne il je imao neku ozljedu il nije dobar u glavi il nema dovoljno minuta - Barin izbor igraca je uvijek nepogresiv uz savrsene okolnosti jel, pa politika ne dopusta igranje na prekrasnom Camp Nou iako su se probili svi rokovi i stadion je jos gradiliste... I to je sve nabubao u tih pola sata-45 min, mogu si samo zamislit sta je pricao ostala 2-3 sata.

Ja bih rekao neka razina Vedrana Baduna. Bio je i ovaj uspjesan u svojoj bransi dok ga nisu raskrinkali, a i sad dere Chocolatitu pa mu nije lose :joke:

Broj njegovih fanova i glorifikatora je zastrasujuc. Jednostavnim pogledom na njegovu agenciju i TM se moze vidjet kakve realne koristi Dinamo moze imat od njega.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Hoxha je rekao da je ostao zbog zelje Bobana i Kovacevica. Te price o transfer listi su samo u glavama i zeljama navijaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.