• nwankwo646
    655
    Ovakav razgovor ka Bruno i Boban nema ko nije vodija s nekim od bliskih osoba ali to ne bude u novinama, Zvone je triba drugačije, a ovaj također.
  • hardek
    5.4k
    Nemam želudac za gledat, šta je rečeno za Stojka?
  • Dani Olmić
    1.9k

Da je Boban rekao da Stojkovic nema mjesta u prvih 11 Dinama
  • rakurs
    1.7k
    Nemam želudac za gledat, šta je rečeno za Stojka?hardek

"Boban mi je rekao za Stojkovića da je divlji igrač koji ne može igrati za Dinamo. To neka se zna. Nije baš demokratsko ozračje u Dinamu, to se sve vodi odozgo."
  • FazeN
    354
    Boban mu je rekao navodno da Stojković ne može igrat u prvih 11, da je divlji
  • Dadox
    585
    da mu je na razgovoru rekao za Stojkovića da je divlji igrač i neškolovan i da kaj bu on vodio igru
  • Noel
    14.2k
    Dabac mu je nekakav zapisničar. A Vlatka Peras i Mirko Barišić su mu giganti. Zašto ne kaže da su to kuharica kava nosačica kuverti i mumija Zdravka Mamića? Kako bi te netko pametan opleo u sekundi samo da preko puta ti ne sjedi ovaj jazavac Stjelja.
  • ElDorado
    5.1k
    nije njemu rekao nego je novinar kao napisao i onda je to istina
  • NitkoBitan
    29.7k
    Klub se sabotirao iznutra na terenu, vrlo moguce.
  • hardek
    5.4k
    Hvala svima :lol: vjerujem da to i je istina, ali takve stvari se stvarno ne iznose u javnost. Bio si kapetan kralju...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ja sam shvatio to kao da igra "divlje" i da se tako nemre u Dinamu, a ne da nije igrač za Dinamo. Ima ipak razlika i to je skroz legitimna izjava
  • Pacho
    2.9k
    Ovo za bipolarni poremecaj mu nije trebalo, ali ne vidim problem u tome da iznese svoju stranu. Opet ponavljam, meni je drago da smo se razisli i podrska Bobanu za tu odluku, ali da se ne lazemo, bez potrebe je posrao Petkovica. Moglo se rec "nismo se dogovorili, zelimo mu sve najbolje" i dovidenja. A ako vec iznosis detalje koji su dosta nezgodni za drugu stranu, onda jebiga riskiras da i oni iznesu prljavi ves.
  • DiddyGuela
    4k

Pa jel ti slusas sta covjek prica? Boban je rekao za Dabca da je zapisnicar. Sta mlatis teorije zavjere ko tovari na facebooku?
  • rokikaciga
    3.5k
    A lagano je pljuvat po Bruni
  • Noel
    14.2k
    Izlazite samo iz ormara jedan po jedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.