• rokikaciga
    3.4k
    Uh kako je ostar Bruno jebote...nema bas sad toliko floskula

Ovo su teske rijeci ako je istina
  • Dani Olmić
    1.9k
    ajmooooooooo hahahaha - bice rata
  • Filip 91
    1.7k
    Boban mi je još više porastao u očima jer ga se riješio.
  • Švabo86
    144
    pa igracki, realno je
  • Dani Olmić
    1.9k
    Apsolutno je s igracke perspektive

@mosad :zip:
  • NitkoBitan
    29.6k
    Kako ga je pitao od cega si umoran i pokazao mu prstima prema van :rofl: :rofl:
  • Dinamo iznad svih
    256
    Sta je rekao za Zvonu
  • ElDorado
    5.1k
    Usporedjivati tadasnje i sadasnje vrijeme je najblaze receno bedastoća.
    Ali pricati da ima bipolarni i takve idiotizme….A ovo za Ademija znaju samo za njih dvojica
    I ne moze on pricati i donositi sudove o zaslugama.

I nitko ali bas nitko iz kluba nije rekao da je novac bio problem. Laže
  • Doktor Kunić
    5.2k
    koliko si para dobio za ovo. Gadno si mi pao u očima.
  • Pacho
    2.8k

"Zvone mi je već rekao dan prije zadnje utakmice s Varaždinom da napravimo sastanak nakon utakmice. Izgubili smo prvenstvo, sutradan je složio raspored razgovora s jedno sedam, osam igrača. Poznajemo ljude po Zagrebu, on je pričao da sam kasnio jer ga ne poštujem, ali kasnio sam samo tri minute i to imam u porukama najavljeno, a kasnio sam jer nisam spavao minute jer sam izgubio prvenstvo nakon šest godina i osjećam se jako odgovornim i jesam odgovoran. Stalo nam je, koliko god se činilo ljudima da nama nije stalo. Zvone mi je rekao da mene vidi u klubu, kao kapetana, što je meni bilo okej. Neka svi provjere, zadnjih sedam godina, sve sam pripreme i treninge odradio kako treba, a prema njegovim riječima je ispalo da sam ja neprofesionalan. Zvone mi je dao ponudu, pružio ruku, a ja sam rekao, citiram 'ako vam pružim ruku, to je kao da sam potpisao ugovor', a on mi je rekao uz povišen ton 'možeš odmah pronaći novi klub, od čega si ti umoran, nisi igrao ove sezone?" Rekao sam 'psihički sam umoran, izgubio sam prvenstvo prije 12 sati.' Zvone se smirio, pristao, rekao 'vidimo se za sedam dana, razgovarat ćemo, odmori'. Nakon toga je sutradan nazvao moga menadžera i rekao da je odluka kluba da ne moram doći na pripreme kluba."

"Ja sam osoba koja ima svoj ponos, nije dužna nikome, a mislim da sam sa svojim stažom u Dinamu zaslužio nešto. Jedna situacija koja me pola sata iza toga iznenadila, rekao je mome suigraču: 'Petković? Nema on taj ugovor, nema on te novce, on ti vraća pare Mamiću." To može reći samo lik koji ima neki ozbiljan problem u glavi. U Dinamu se Zvone ne može tek tako ponašati, svaka čast na karijeri, u Milanu, ali Dinamu sam ja puno više dao. Ne dozvoljavam da se netko tako ponaša, i da tako pi*a po mom obrazu. Nakon toga je tražio da se što prije dogovorimo, vidimo, raskinemo ugovor. Bio sam u šoku, bio sam sedam dana u Turskoj na odmoru, nakon toga se vratio i raskinuo ugovor."
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Slažem se, samo kažem da je tvrd
  • Pacho
    2.8k

Dobio para od koga?
  • Dani Olmić
    1.9k
    uuuuuuuuuu nikaj od stojketa
  • Crusades
    17.3k
    I naravno da perfidno iskorištava Stojkovića da se posere po Bobanu :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.