Mr Blue
Mr Blue         
          jedan u nizu
jedan u nizu         

The Undertaker
The Undertaker         
          Efes Pilsen
Efes Pilsen         

Mr Blue
Mr Blue         
          Jaro
Jaro         

Riot
Riot         
         Svako malo bih naletio na sprejem iscrtano prekrizeno to malo 'd'. Ocito je da nasi rivali znaju sto predstavlja to malo 'd' i koliko ih boli i pece to isto malo 'd'. — Jaro
 Chess96
Chess96         

Jaki991
Jaki991         

Pop corn
Pop corn         
         Je li to znači da je Castore u ovom slučaju u potpunosti personalizirao treći dres za Dinamo ili je riječ o nekom dresu iz njihovog kataloga koji se samo vrhunski uklopio u ovu priču? — Mr Blue
U tom kontekstu, kratko priopćenje kluba u kojem se objašnjava smisao ovakvog trećeg dresa bi, po meni, puno više pomoglo nego prepucavanje "naših i njihovih" medija i novinara. — The Undertaker
Mislim da je kuglicu hejta zakotrljao komentator max sporta koji je vec u petak u live prijenosu bacio komentar kako se u neke svetinje ne bi trebalo dirati, te je tako njegov komentar dosao do najsire moguce mase ljudi a ove spodobe ko lesi su se poslije nadovezivale — Dinamosaur
 Dinamosaur
Dinamosaur         
         Nije bilo to ni slučajno, niti je on sam to krenuo. — Pop corn

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.