• ZgDLions
    1.1k

Jebote još nismo ni za prvu sakupili klinaca, a gdje su rezerve i b momčad?
    Mislim da za naše klince nebu potrebe dodatno jug otvarati.
    :smile:
  • Marley
    4.2k
    koliko ti fali za prvu?
  • ZgDLions
    1.1k

Imamo osam na lageru, plus kolega Brusa moze za rezervu treće prijaviti.
    :smile:
  • ZGV
    3.5k
    Troje
  • Tvrdica McTvrdi
    256
    Puno ste tu nabrojali razloga, svi su točni ili djelomično točni, ali vjerujte čovjeku iz struke - it all comes down to da žene ne žele imat. Period
  • Dino
    3.7k
    žene ne žele imatTvrdica McTvrdi

Jel mislis i da je do muskih u nekoj mjeri? Pitam onak iz znatizelje jer iskreno mi se cini da ljudi generalno ne zele imati djecu. Kad pricam s ljudima nasih godina, rijetki bi vise od dvoje djece. Okej za curu nijednu nisam cuo da bi htjela vise od dvoje djece dok decki cak i bi, ali me iznenadilo kolko likova ima koji jednostavno ne zele.

Za zene mi ima smisla s obzirom na to da su danas jednako zauzete kao i muskarci, samostalne financije, skolovanje, girlpower, odem na porodiljni propadne mi posao, ali za decke mi nema smisla.

Cudan mi je generalno pogled na tu sferu kod ljudi nasih godina.
  • BBBaranja
    3.5k

Drugi je Bruno,Niko nikad nije bio opcija zbog izdajnika :grin:
  • ZgDLions
    1.1k

Neki imaju zamjenski ljubimce, mi smo uvijek imali više ljubimaca nego klinaca.
    Tlaka je to sa djecom, nisu ni svi za to.
    Ko ne želi posvetiti djeci puno i vremena, živaca, ljubavi, love… mozda ipak da proba sa nečim drugim.
    Kako se ono kaže, slom živaca je nasljedan, dobivamo ga od vlastite djece.
    :blush:
  • Tvrdica McTvrdi
    256
    Žele i muškarci manje nego naši djedovi, ali:
    1. U puno većoj mjeri žele od žena
    2. Imaju praktički cijeli život da promjene svoju odluku (i ako se u 40oj odluči na djecu stigne ih još 10 napravit, što kod žena nije slučaj)
    3. Puno veći problem je ovako. U teoriji, stanovništvo mogu obnoviti 100 muškaraca sa 100.000 žena. Kaj ćemo nas 100.000 muškaraca sa 100 žena (nije tako radikalno, ali bome nismo ni daleko od takvog omjera)?
    To je jednostavno tako, čekamo vatrenu kuglu s neba
  • Common Sense
    884
    Jedan moj sin zove se Niko i do sada me još nitko nije pitao je li Kranjčar bio inspracija za ime (naravno da nije, ime je dobio po pradjedu).

Drugi se zove Mislav, rođen nedugo nakon Tottenhama, mislim da je jasno po kome je dobio ime. :grin:
  • Marley
    4.2k
    onda prvi :sweat: znam da je jedan Bruno.
    Ma znam znam, ali reko mozda ipak zbog profilne :grimace: just kidding
  • BBBaranja
    3.5k

Prvi je Dani :smile:
  • Marley
    4.2k
    Daj zezas me!
    Svaka cast!
    Sva sreca da sam vjerojatno gotova s radjanjem, jer bila bi gadna borba doma oko imena :rofl:
    Ako bi bio opet decko. A naravno da bi. Ma da ih 10 rodim, tocno znam :lol:
  • Zagreb1992
    2.4k
    Na biralištima manje ljudi nego u kafićima haha ...Došao sa glasanja prije 10 minuta i nema ljudi uopće
  • NitkoBitan
    27k
    Samo je sirotinja za produzeni vikend u svojim mjestima :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.