• ElDorado
    4k
    poanta cijele priče je da MSR nema pojma o ničemu i laprda random bez ikakvih znanja i činjenica
  • Maki85
    178
    I to si zaključio iz toga što ne zna imena svih ljudi koji su na pozicijama Tomaševićevog Zagreba?

Tomašević je jučer bubnuo jednu puno veću i bitniju glupost - da gradovi ne smiju imati deficit.
    Da ne pričamo kako nije znao tko mu je maznuo 2 milijuna eura ispred nosa - to mu čak i vjerujem jer se priča za druge, njegove desne ruke, da su tu omastili brk, vjerojatno čovjek stvarno nije znao.
  • NORTE
    16k
    Tek moram pogledati ovo drugo sučeljavanje.
    Ali evo nekih detalja iz prvog.
    MSR izavila je da je "Klisovićev šef dobio urbanistički plan i gradit će nebodere".
    Senf ništa nije odgovorio na to.
    Prozvala ga je i da je radio yammat dobio milijun kuna neke gradske donacije.
  • NitkoBitan
    27k
    poanta cijele priče je da MSR nema pojma o ničemu i laprda random bez ikakvih znanja i činjenicaElDorado

Ako biram izmedu onih koji nemaju pojma o nicemu i onih koji nemaju pojma o nicemu i sisu javni novac kao pijavice biram one koji samo nemaju pojma o nicemu.

Profesorica na fakultetu nema pojma o nicemu a banda aktivisticka neradnicka sve zna. Da im das kosilicu u ruke ne bi znali kaj s njom napravit.
  • CISCO
    284
    Bubnuo je on i veću glupost, a to je da bi grad bankrotirao.
  • CISCO
    284
    To je Nacional.
  • Dino
    3.7k
    Da im das kosilicu u ruke ne bi znali kaj s njom napravit.NitkoBitan

Ovo me sjetilo kad sam prije dve godine vidio tri radnika Zrinjevca kak skidaju neku kosilicu na daljinski s kamiona i stavljaju na travu. Kosilica velika ko sauger, njih trojica. Nakon tog jedan vozi kosilicu, a druga dvojica gledaju. Redovan dan u gradskoj firmi :lol:
  • Kermit
    458
    Sva sreća da je prvenstvo završilo pa se vraćamo na ovu temu. Ajmoooooo!
  • Sljeme
    3.1k
    Nema više kumova, sad su udruge modus operandi.Patak

Od početka mandata su. Pišemo o tome četiri godine ovdje. Udruge koje su vodili ili vode možemovci ili njihovi bliski prijatelji sišu milijune eura našeg novca. Koliko je tek udrugara uhljebljeno u gradske firme. To je čisti kriminal koji se odvija pred očima svih.
  • jakov1
    672
    Udruge koje su vodili ili vode možemovci ili njihovi bliski prijatelji sišu milijune eura našeg novca.Sljeme

Zvuci prenapuhano, a lijen sam trazit, posaljes pls par najjacih u ove 4 godine?
  • Maki85
    178
    https://transparentnost.zagreb.hr/isplate/sc-isplate

Probaj sa sljedećim u tražilici: domino, factum, kontejner, multimedijalni institut, hulahop, kulturtreger, močvara, attack, whw, blok

To su samo za 2024. isplate
  • Sljeme
    3.1k
    Nije prenapuhano, podaci su javni. Samo lani su oni bliski Tomaševiću dobili 5 milijuna eura od grada.
  • jakov1
    672
    Samo lani su oni bliski Tomaševiću dobili 5 milijuna eura od gradaSljeme

Ponovio si prakticki istu stvar za koju sam te zamolio vise detalja.

Iz znatizelje sam proguglao par stavki s linka iz poruke iznad i to su stvarni dogadaji sa stvarnim izvodacima i posjetiteljima. Ja se necu praviti pamtetan i licitirati s cijenama organizacije javnog dogadaja, uostalom, DORH ce odrediti je li bilo malverzacija kao na hipodromu, ali glupa mi je logika da cim je netko dobio novce od Grada, ti novci su "izvuceni". Dobro jutro, tako funkcionira i svaka druga udruga, ukljucujuci braniteljske.
  • rokikaciga
    1.5k
    A zasto se dogadaju stvari da npr Yammat dobije 125 tisuca eura i sljedeci dan u programu pljuvanje protukandidata?

Zasto je citanje arapske queer poezije placeno 30 tisuca eura?

Zasto je netko platio event u kojem se hrvatska zastava baca po bocu a netko uvaljan u crvenu boju(krv?) se baca po podu i zastavama RH?

Takve udruge su dobila 1-2-5 tisuca eura maksimalno godisnje u prosloj vlasti. A sada je to i do 200-300 tisuca godisnje. Pa di je tu logika?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.