• NORTE
    15.9k
    Grad će urediti prostor Svetice-Maksimir-Borongaj.

Željeznička stanica Maksimir će se izgraditi zapadnije bliže stadionu.

4 nova nogometna terena za dinamov kamp oko novog stadiona.

Nova dvorana za futsal i košarku imat će kapacitet 3.000 sjedećih mjesta.

Garaža s 800 mjesta za potrebe kluba i utakmica.

Javna podzemna garaža Borongaj s 1500 mjesta.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Dosta dobar san, ja u ovoj sezoni uglavnom imam nocne more.
  • mali M
    7.6k
    a što je sa "rukometnim domom"?
  • NORTE
    15.9k
    Nova rukometna dvorana s 5.000 mjesta također u sklopu sportskog kompleksa.
    Tu je i nova atletska infrastruktura, a sveukupno gledajući djeluje kao centar velikog novog sportskog društva dinamo.

Ovakvo ulaganje u sportsku infrastrukturu u kojem sveukupno gledajući većinski sudjeluje Grad Zagreb donedavno je zvučalo kao znanstvena fantastika.

Znači može se.
  • CISCO
    277
    Kakvo ulaganje?

O čemu ti pričaš?
  • NitkoBitan
    26.9k
    Prica o stranackoj ppt prezentaciji.
  • CISCO
    277
    Pa baš gledam i čitam priče o nekakvom ulaganju, a čitajući proračun 2025. i projekcije nigdje ni bu ni be o tome svemu.

Znači Potemkinovo selo.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Ne znam kaj se uopce ceka sa tim dvoranama, na prostorima na kojima su ih mislili gradit nema ni stadiona, ni atletske staze ni bazena.

Prazna livada spremna za delanje. Sto prije krenu slagat "kockicu po kockicu" to ce ih jeftinije ispast jer je inflacija konstantna, a posebno rast cijena u gradevinskom sektoru.

Ista stvar sa maksimirskim istokom, to se moglo davno srusit. Sve se ceka nesto ili nekoga...
  • jedan u nizu
    13.3k
    Grad Zagreb predstavio je danas program javnog natječaja za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje za umjetnički centar u Vlaškoj 87.
    Uz Glazbeno učilište Elly Bašić koje se sada nalazi na toj lokaciji, svoj dom bi trebala pronaći Škola za klasični balet, Glazbena škola Pavla Markovca i nastava opće-obrazovnih predmeta za umjetničke škole.
    ➡️ Škola za klasični balet imat će 8 plesnih dvorana, dvoranu za produkciju s gledalištem, učionice, knjižnice i druge sadržaje.
    ➡️ Glazbena škola imat će 51 kabine za individualni rad, dvorane za zborove i orkestar, učionice i knjižnicu.
    Investicija se procjenjuje na 27 milijuna eura.

bome, ide se jako sa predstavljanjem projekata.
    Ne pratim balet, ne znam plesati, niti me zanima ikakav ples, ali drago mi je da se neke stare, oronule zgrade prenamjenjuju u nesto drustveno korisno.

Naravno da je u izborno vrijeme, ali ako pola ovih projekata koje su predstavili u zadnjih par tjedana, zazivi i ostvari se, mislim da ce to biti super.

Ako se vecina ne ostvari, vjerujem da si su time kupili kartu za jako los izborni rezultat za 4 godine.
  • NORTE
    15.9k
    Pa baš gledam i čitam priče o nekakvom ulaganju, a čitajući proračun 2025. i projekcije nigdje ni bu ni be o tome svemu.

Znači Potemkinovo selo.
    CISCO

To je plan za novi stadion Maksimir i okolicu, ništa novo.
    Izuzev par detalja, kapaciteta novih dvorana, broja bududućih dinamovih terena i najave nove željezničke stanice kod pothodnika Borongaj.
  • mali M
    7.6k
    Ako se vecina ne ostvari, vjerujem da si su time kupili kartu za jako los izborni rezultat za 4 godine.jedan u nizu

to su već napravili i ove godine pa šta ćemo kad je ekipici lijepše sjediti doma na rukama uvjerene u HDZ floskulu koju na razini Zagreba koristi i Možemo, da se nema kvalitetnih kandidata i da se nema za koga drugoga glasati.. kao da je TT bio stara politička iskusnjara sa iskustvom vođenja velikih koncerna i rukovođenja velikih struktura ljudi.. Nema veze koliko god vremena/mandata damo, sva ova ekipica koja trenutno drži štangu TT-jcu će nakon 20 godina (kao Bandić) devastacije i unazađivanja Zagreba, mutnih poslova i pogodovanja svojima, kriminalnih radnji i dalje tvrditi da nije bilo boljeg kandidata u tom periodu.. što je naravno politička laž koja služi za smanjivanje izlaska glasačkog tijela protukandidata.. Sve ovo što TT najavljuje su projekti za daljnjih 10 godina.. tak ti i Bandićeva ekipa može pobrojati razne Arene, komunalne pothvate, kvartovska ulaganja.. Pa najkomičniji mi je primjer žičare koju je koristio kao argument protiv Bandića, a sada je koristi kao argument kako je dobro iskorištena.. a daje ju za đabe, tj. plaćamo je opet mi zagrepčani iz proračuna, kao i plave vrećice..

a šta ćemo kad smo komformisti koji bi da imamo kvalitetno vodstvo, da se događaju promjene na bolje, ali samo nebi šteli da mi moramo biti dio te promjene.. lakše se žaliti iz naslonjača..
  • miro
    6.5k
    Dobro hoće meni neko reć tko je taj Radenović kojeg je MSR spominjala :lol:
  • ElDorado
    3.9k
    Ona melje i melje bez ikakve veze i znanja. To je vjerojatno Igor Rađenović ali koji uopce nije u upravi i NO. Radio je na GG ali ne znam da li jos uvijek.
  • rokikaciga
    1.5k
    Mislio sam glasati za bilokoga samo da je protiv Senfa...ali kak da glasam za nekoga tko se kurca ne razumije u Zagreb? Ispala iz pastete vise nego Skoro koji je cak i relativno oke bio na debatama.
  • Maki85
    167
    Nije Rađenović tamo radio nego je šef i to je još uvijek.
    Poanta cijele te rasprave jučer je ta da je Tomašević postavio svoje ljude na čelne pozicije, iako možda službeno nisu u Možemo. Dovoljno im je slike pogledat i odmah znaš koliko je sati. Isto ko onaj naš Nauković, čak da si i i nije na fejs nakeljio da glasa za Možemo, znao bi da glasa jer lik izgleda ko Ciganović s Temua.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.