Nolifer
Bosskovitz
Nolifer
Bosskovitz
Nolifer
Bosskovitz
Nolifer
NitkoBitan
Nadam se da će osiguranje i službe biti na razini — DrawTube
Ono što mene brine je kakvo će biti vrijeme na koncertu — DrawTube
Bosskovitz
NitkoBitan
Danas, za razliku od tada, imamo Hrvatsku čistog obraza i onakvu kakvu njezini građani žele. — Bosskovitz
U kontekstu naše više od tisuću godina duge državotvorne povijesti mahom provedene pod nametnutim, stranim vladarima — Bosskovitz
DrawTube
ma kaj tebe jebe u zivotu, stavi kremu i u 4 se nacrtaj na hipodrom kak bi na zoni ljudi rekliSamo me malo brine tekucina i hidracija ljudi. Mislim da ce bit skoro nemoguce doc do standa sa picem od tolike mase ljudi a i to ce bit tesko deranje koze od 4,5 eura za bocu vode. Nadam se da ce omogucit ljudima da unesu barem tu jednu bocicu vode od pola litre.
Bosskovitz
Pa Plenkovic je vise u Bruxellesu — NitkoBitan
NitkoBitan
demokratski izabrani predsjednik Vlade neovisne Hrvatske prečesto je u sjedištu grupacije najboljih zemalja na svijetu za život od kojih smo i mi jedna — Bosskovitz
Nolifer
Imamo svoju Hrvatsku, naša je, i bit će onakva kakvu sami želimo, i nećemo nikom dopustiti sa strane da nam propisuje kakva ta Hrvatska treba da bude!" - Ne ulazim uopće u izjednačavanje ili ocjenu koji je režim bio kakav jer oba su bila zlo za Hrvatsku; pišem o ovome. Danas, za razliku od tada, imamo Hrvatsku čistog obraza i onakvu kakvu njezini građani žele. U kontekstu naše više od tisuću godina duge državotvorne povijesti mahom provedene pod nametnutim, stranim vladarima, to je rijetko bogatstvo i vrhunac hrvatskog postojanja.
Mi Hrvati volimo pljuvati, biti negativni i mrzovoljni, ali činjenica je da danas živimo ono što su naše generacije sanjale stoljećima. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.