• Droljo
    19.7k
    Kak ovo može bit trenirka? To su tajice i pre skupe su. Toliko
  • Guinness
    2.9k
    I samo 6EUR dostava, jednostavno me vabilo da nakrcam košaricu. Izgleda da su i brojeve popunili, zadnji put nije bilo puno toga.badjibadara

Danas mi stiglo, 6 dana trebalo za dostavu.
  • Draž
    1.6k
    Ove cijene od Castorea su puno previsoke i sa zadovoljstvom me tjeraju da kupujem dinamove kolekcije.
  • Eduardo
    25.2k
    Toliko dobrih stvari na webshopu u zadnje vrijeme ,ali mi je stvarno ludo da su stavili 25 eura za poštarinu za vani ,bez obzira sta narucis. Mislim Ono,podrzavam koliko mogu i narucivao bi non stop. Radim sa lacostom,Tommy,gantom ali u slobodno vrijeme furam samo dinamove stvari. Od kako Sam postao clan. Ipak mislim da je bas previse za clanove 25 eura po posiljki. Sta misli ekipa , vidim da je dostava 0 za hrvatsku. Da li je to realna cijena ,jel neko sto slao vani ?Kujtim Shalla

Kujtime, besplatna dostava za HR je za narudžbe iznad 50€, a 4.50€ je za narudžbe do 50€.

Dostava unutar EU ti iznosi 25€ za narudžbe do 200€, a iznad 200€ ide besplatna dostava. Za ostale zemlje Europe dostava do 200€ je 30€, a iznad toga je besplatna.

Za ostale zemlje svijeta narudžbe do 300€ naplaćuju se 35,00€, a iznad 300 ide besplatna dostava.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    hvala ti puno,jako dobra vijest. Ništa onda super , kad prikupim dovoljno stvari u košari narucim odjednom . Puno bolje onda . Još jednom hvala na info i zaista po meni super i fer nacin of našeg kluba
  • Kumerle
    908
    Puno bolje nego prošle godine, ali cijene su "boli glava".
  • Droljo
    19.7k
    boli glavaKumerle

Da. Za 50 eura sam uzeo onu duksu plavu ful kvaliteta, debeli pamuk itd a castore obična majica toliko ili više košta. Uzimam samo van castore ponudu u web shopu.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    Da li je neko kupio ovaj komplet purger ,šorc i majicu/hudicu evt. Kalve su velicine i kvaliteta ?
  • Jima
    328
    Danas mi stiglo iz Castore.de . Uzeo za malog dvoje štucne, Zip training top majicu te kratke hlaće, a sebi isto Zip training top. Ukupno 51.50€+6,00€ poštarina.
  • Kumerle
    908

Uzeo sam i za ženu i za dijete. Top kvaliteta stvarno. Normalne su veličine.
  • Kujtim Shalla
    5.7k
    hvala za info buraz , jako.mi se svidja kolekcija
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Vidio sam na storyu od Hnk Hajduk Split sluzbene facebook sttanice da su stavili obavijest stop ilegalnim navijačkim rekvizitima. Nadam se da će i dinamo slično napraviti.
  • badjibadara
    6.7k
    storyu od Hnk Hajduk Splitdinamo u srcu

@Droljo je najebao za puno benigniju stvar
  • Zoran
    290

To je trening trenirka. Uska uz tjelo, a deblja od tajica. One druga trenirka, šira i drukcijeg materijala se zove hotelska trenirka.
  • Dino
    4.1k
    Dajte u shop za back to school geometrijske biljeznice. Nemrem vise ove crte i kvadratice podnijet, a ocu se slikat po faksu malo s dinamovim biljeznicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.