• Krulek
    1.2k
    Izvrsna vijest. Dinamova legenda se vraća.
  • fakin
    4.4k
    44d6f98f-a57d-4dc4-b348-4f3647d1198f.jpg?width=765

Oršić ih je zabio 28 u Europi, a barem njih desetak Dinamovi navijači pamtit će dok su živi. On je bio autor epske pobjede protiv tad moćne Atalante, kojoj je u pobjedi 4:0 2019. godine utrpao hat-trick.

Samo rijetki, među kojima je i autor ovog teksta, imali su sreću da usred korone na Maksimiru uživo svjedoče razmontiravanju Mourinhova Tottenhama, kojemu je Oršić također utrpao hat-trick. Zabio je strašan gol West Hamu u Londonu, a ove sezone je u Ligi prvaka protiv Chelseaja zabio jedan od najljepših Dinamovih golova u povijesti.

U jednom razgovoru za Sportske novosti upitan je kada planira otići u veći klub, a Oršić je odgovorio: “Samo da vas ispravim, mislim da nema većeg kluba od Dinama”

Dobrodošao, Mislave, nazad u svoj Zagreb, u svoj Dinamo!
  • blueslavonija
    346
    molim Vas lijepo , pričamo o g. Oršiću a ne Oršiću .
  • rokikaciga
    14.2k
    Kad se dogodilo mi je puno veci hajp nego kad smo na transferima o njemu razglabali
  • Dinamosaur
    3.3k
    Hapoel Beer Sheva
    Young Boys
    Spartak Trnava
    Viktoria Plzen
    Saburtalo
    Rosenborg
    Atalanta
    Šahtar
    CSKA Moskva
    Krasnodar
    Tottenham
    Villarreal
    Valur
    Rapid Beč
    West Ham
    Sevilla
    Ludogorets
    Bodo Glimt
    Chelsea
    AC Milan
    Punioza kolektiv
    NVKOD

bum se sam odjavil :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions