• Zagi
    17.6k
    Gdje ga je trebao staviti i gdje je Orša igrao pod Kopićem kada smo igrali isti sistem?
  • Tom Hanks
    5.2k
    Potpis,po tome bi trebao pratit 15 klubova gdje nam igrači odu i fol navijat za njih
    Oršu gledam isključivo u Dinamovom dresu
  • NB86
    17.5k
    Decki ne morate nista pratit, tema je mislav orsic, nema smisla doci u ovu temu i citat ako vas ne zanima
  • Krizy
    71.8k
    Nema igrača koji je veći od Dinama, pa tako ni Oršića.
    Ubuduće o Mislavu možete pisati u temi Bivši igrači i treneri
    A i nema smisla spamati temu njegovim nastupima za Southampton, neka tu ostanu stvari koje je napravio za Dinamo.
  • Eduardo
    29.3k
    Mislav Oršić je trenutno BIVŠI IGRAČ Dinama, ma koliko god nama velik bio.

Stoga, ovaj topic ide pod ključ, a raspravu o Orši nastavite u primjerenoj temi - Bivši Igrači & Treneri

Jednog dana kad/ako Orša opet obuče dres s našim grbom s osmijehom na licu otključat ću ovu temu, a do tada LOCK.
  • Paggini
    85k
    Jesam li jedini kojeg Oršić počinje sve više iritirati? Toliko prilika upropasti da je to strašno. Previše oklijeva, glava u pod i samo trči, dodavanja su mu kriminalna, realizacija loša. Nisam siguran da može bolje od ovoga što sad igra tj. mislim da je ovo njegov limit što nužno ne mora biti loše, ali mi tu jednostavno nešto fali kod njega. Možda po karakteru paše Bjelici, ali meni sve manje :worry:Eduardo

Znam da smo rekli da nije fer citirati stare objave i slažem se da nije, ali ovo je možda najnetočnije predviđanje u povijesti predviđanja i to odmah nakon par tekmi kao drugi post na temi :lol: :lol:

Sorry @Eduardo al morao sam :lol:
  • GOAT
    7.7k
    glava u pod i samo trčiEduardo

Zvuci mi poznato :lol:
    arber-hoxha-hoxha.gif
  • Mr Anderson
    19.2k
    A vidim da sam i ja ostavio komentar na 1. stranici teme...jebem ti koliko je vremena prošlo.
    Orša, dobro došao nazad.
  • Jima
    1.6k
    Sve super, sve za 5, svi znamo tko je Mislav Oršić. Ali kapa do poda igraču koji me razveselio više od svih u ovoj sezoni. Ključne eurogolove on je zabio. Nikad niti jedan negativan članak o njemu. Hvala Arbere.
  • NORTE
    24.5k
    Orša u petak igra finale kupa, u nedjelju mu ističe ugovor.
  • fakin
    4.4k
    ovo pustiti na prvoj utakmici nove sezone:

i nadam se da će ova pjesma biti u videu Dinama prilikom predstavljanja povratka legende Oršića.
  • Mali Zeus
    21.2k
    Ihaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • NVKOD
    12.6k
    Samo ću ovo ostaviti ovdje:

• Hapoel Beer Sheva
    • Young Boys
    • Spartak Trnava
    • Viktoria Plzen
    • Saburtalo
    • Rosenborg
    • Atalanta
    • Šahtar
    • CSKA Moskva
    • Krasnodar
    • Tottenham
    • Villarreal
    • Valur
    • Rapid Beč
    • West Ham
    • Sevilla
    • Ludogorets
    • Bodo Glimt
    • Chelsea
    • AC Milan
  • Dzoni
    5.7k
    Drago mi je da se vraća ipak ikona Dinama, još k tome po našim uvjetima bez mnogo nekih nerealnih želja.
    Nadam se da još ima baruta u njemu za još pokoji gol velikanima u Europi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions