• T90d
    2.1k
    Super mi je što Dinamo+ aplikacija ne funkcionira, unatoč što sam je izbrisao i ponovo instalirao.
  • Sajla
    11.8k
    meni radi na mobu i jednom tv, na drugom tv ne radi...
  • T90d
    2.1k

Mali napredak, nestali su oni čudni znakovi u aplikacij, sad liči na pravu aplikaciju sa logom i kružićem za opcije. Ali zato sad slika ne radi, sa obavijesti: Pogreška prilikom zahtjeva.
  • deda
    39.6k
    Meni svud sve radi normalno.
  • Crni86
    13.9k
    Zavrsila tekma?
  • Carmichael
    188
    1:0 prva utakmica protiv Juventusa, utakmica u kojoj je realno Dinamo bio bolji i konkretniji.

Za istaknuti svakako Horvat, predominantan, za klasu bolji igrač od svih drugih na terenu, prodoran, obje noge, moć ponavljanja,. doduše, završnica mu šteka, stvori sam sebi odlične šanse koje i ne završava.. ali to se da popraviti, ove godine mora minimalno drugu ligu igrati.

Mikić također odskače po svojoj motoričnosti i kvaliteti, brz ko metak, ali mi se ne sviđa karakterno.. puno prigovaranja suigračima, drži se kao da je iznad svih, sve one priče o sastanku s Bobanom imaju smisla kad ga vidiš na terenu kako se ponaša.

Zulfić jako zanimljivo krilo s dobrom lijevom nogom, presing mašina, doduše crveni karton na kraju s karate kickom mu nije trebao.

Žnuderl je ogroman i ima odlične golmanske karakteristike, ali igra nogom mi se čini vrlo osrednjom za golmana.

Za Belinha se vidi da je tehnički izniman igrač, ali baš dosta manji od svih drugih na terenu, imao 7 dodira s loptom, od toga 5 faula izborio.. nadajmo se da će narasti i ojačati.
  • FazeN
    687
    [img]http://Screenshot-20250808-171320-Facebook.jpg
  • rokikaciga
    4.1k
    Belinho starter
  • NKDZ86
    5.2k
    igraj igraj, stisni stisni
  • hardek
    5.6k
    Di je onaj Bugarin iz Lokse? Kako to da on ne igra na Ramljaku?

0:1 za Rapid
    Edit: 1:1 Zebić
    2:1 Vlahović
  • FazeN
    687
    Kakvi su klinci danas?
  • Omake
    10.9k
    puno rotacije, sve u svemu solidni. Vlahovic i Perković odskaču, pogotovo Perković, napada prostor non stop i nudi se.
  • hardek
    5.6k
    Završilo 3:2 nisam gledao drugo pol pa nez ko je zabio zadnji
  • marcio amoroso
    44.5k
    Kompletno druga momčad u odnosu na jučer. Samo Zebić je startao i jučer i danas. Na kraju zaslužena pobjeda od 3-2 iako je i Rapid imao lijepih šansi. Sutra sa Unitedom za finale.

Edit: golove su zabili Zebić, Vlahović i Perković.
  • Orc123
    12.9k
    Koliko su Rapidovi klinci mlađi od nasih? Bio sam kratko uzivo.....nwsto nacuo da su cak 2 godine mlađi od nasih? Krivo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.