• Orc123
    16.5k
    ja sam fan tih igraca za Istoka jer su profesionalni, daju sve od sebe, imaju odlican pristup ali....taj Korejac ima talenta ali mora i gledati gol jer ovako prije moze igrat beka nego krilo. Mora biti opasan po gol jer bez toga se nece moc nametnut za 1. Ekipu Dinama u buducnosti. Jako podsjeca na Kaneka ali je jos dosta svilen, glavni forte mu pretrcavanje protivnika i onda ubacaj. Nisam vidio ni jedan udarac iz driblinga, jucer u zavrsnici nije pucao nego je isao komplicirati....

Nije kritika vec nadam se da ima to u sebi i da se moze nadograditi. Talenta sigurno ima, jako dobru kombinatoriku, dobru tehniku, pas ima dobar ali kazem, ocekujem da moze napraviti visak driblingom pa biti opasan za gol a ne samo traziti asist.

Bozkov po meni daleko najbolji dojam ostavio, pa onda Benkotic i onda svi ostali. . .
  • Crni86
    23.4k
    glavni forte mu pretrcavanje protivnika i onda ubacaj. Nisam vidio ni jedan udarac iz driblinga, jucer u zavrsnici nije pucao nego je isao komplicirati....Orc123

Znaci vec je sad bolji od Varele :smile:

Da malac ima zavrsnicu ili pass vjerojatno bi sad bio u nekoj barcinoj akademiji. Meni se cini sitan, brz, a opet jako cvrst i recimo vec sad mi izgleda puno puno cvrsci nego Varela

A kaj se tice zavranog pasa i realizacije. Pogledajte snimke viniciusa kad je tek doso u real, da se to poboljsat. Ako uspijemo dobit cemo jako dobrog igraca.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Korejanac mi je specifican, nema nista posebno, a dobar igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.