• ElDorado
    11.6k
    Ove godine kad sve štima nikakvog hypa oko članskog dana
  • rioda
    16.8k

Koliko vidim preuzeto valjda dvostruko više ulaznica nego lani
  • Paggini
    87.1k
    Pa skoro duplo karata je izdano vise nego za Cinestar, rekao bih da je hajp najveći dosad, samo što ljudi nemaju toliku potrebu izražavati sreću koliko imaju frustracije, pa se čini da nikog ne zanima ovo.

630+ članova je fkt dobra brojka za sredinu lipnja
  • Šteco
    1.7k

Kako god klub odluči, ja bum uzeo godišnju. Kad si redovan, taj mir u glavi da ne moraš razmišljati o kupovini karte je nekaj kaj vrijedi više od svega. I kad je stadion rasprodan i kad nije ni pola, ne razmišljaš o tome jer znaš da ideš i imaš kartu.

Svake godine se do sad isplatila i financijski. Sad i ako uzmem, ispadnemo iz svih eu natjecanja, baš me briga. I dalje ne moram razmišljat o karti, dal će bit karte za derbi ili proslavu naslova. I ako financijski bude neisplativo, briga me. Ne zato kaj imam love, pa kao bmk, nego sam već sve objasnio u prvom paragrafu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.