• Xpert1992
    407

Ja sam dobio u irsku u srijedu.
  • skener
    7.2k
    Ne tako davno gospodin Globan je izjavio:
    Glavni je cilj povećati broj članova, jer oni su srce i duša kluba. Ambicija je dosegnuti brojku od 42.000 članova koliko ih je Dinamo imao rekordne 1982. godine.

Niti dvije godine nakon toga 42.000 članova smo dostigli već 13.02.

Nešto što nam je bio cilj za cijelu godinu sada se ispunjava u prvih 45 dana 2026.godine
  • Droljo
    25.2k
    Jako mi je čudno da u prva dva mjeseca nismo dosegnuli maksimum članova jer članstvo traje kalendarsku godinu. Tko se normalan učlani u travnju ili srpnju?
  • grba
    517
    Pravi su se učlanili, kasnije se učlanjuju oni koji odu na utakmicu-dvije pa im treba članska za kupnju ulaznica
  • blue heart 72
    3.1k
    moja ekipa i ja dobili pred dva tjedna
  • Ludovic IX
    10.6k
    iskreno, nisu problem druge županije koje naravno da mogu više ali grad Zagreb mora imati sam barem 50k članova.. grad Zagreb sam mora imati 10k ljudi koji će bit svaki drugi vikend na stadionu a ostalih koliko bude..

radi se po školama da se odgovje mali dinamovci ali slabo to u praksi ide. bez kobasica i ulaznica za kunu, osim onih 5-6k koji su tu stalno, ljudi dođu ako je rezultat dobar ili je napeto pa medijski hype probudi želju u njima..

zasto ljudi vani tako lako se poistovjete s klubom i stadioni su puni stalno. u zg ćeš pitat 10 ljudi i njih 7 će reć da navija za dinamo a kad ih pitaš koliko su tekmi gledali ove godine, dobit ćeš jednu ili nijednu za odgovor
  • zadnjired
    552
    Mislim da će se članstvo povećavati iz godine u godinu jer smo tek na početku izgradnje "kulta" članstva u Dinamu. Ljudima treba posvijestiti da članstvo nije samo nekakva iskaznica već dio tradicije, kućnog odgoja i identiteta pripadnosti zajednici koja usprkos globalizaciji svijeta baštini vrijednosti naše Domovine i mentalitet grada koji se pokušava izbrisati ili preoblikovati u nešto što on nije, članstvom u Dinamu odašiljemo poruku da je on još uvijek naš nasmiješeni gospodin koji diše za modre i majku Hrvatsku!
  • Keyser Soze
    18.2k
    zasto ljudi vani tako lako se poistovjete s klubom i stadioni su puni stalno.Ludovic IX

Nije to samo stvar Zagreba, pogledaj Beograd, Budimpeštu itd, nije neka razlika. Ferencvaroša u prosjeku gleda 10.356 gledatelja, Zvezdu 7108, jedino Rapida gleda dosta više ljudi sa skoro 20k u prosjeku. Zagreb je vrlo loš s obzirom na veličinu kluba, grada i kvaliteti rezultata da se razumijemo. Dinamo mora imati barem 15k u prosjeku.
  • deda
    43.8k
    Ljudi se učlanjuju kad stignu, nekima je to prioritet već u prosincu, drugima kako nadođe. I svatko ima svoju motivaciju, netko je hardcore, nekoga nagovore, nekoga motivira godišnja, nekog Europa, nekog dobar rezultat. Bitno da se broj održava, a po mogućnosti i povećava. Ono što je ipak fascinantno je da je u 45 dana 42000 ljudi se učlanilo, a godinama smo bili na 8-9 tisuća članova. Razmislite kolika je to razlika samo.
  • NerminB
    930
    Clanstvo je najbitnija stvar, bar onih koji to rade iskreno. Jos da su ljudi tako privrzeni otici na stadion gdje bi nam bio kraj. :grin:
  • Kujtim Shalla
    8.7k
    Ja vidim samo na zoni kako podržavamo jedni druge ,koliko znači članstvo,da ljudi više nemogu dočekati da im stigne fizička kartica a imaš digitalnu. Kako se sve mjenja na bolje u zadnjih godinu dana . Ovo su dragi moji neke nove visine,neka nova priča . Probudila se Dinamovština odavno. Samo je pitanje vremena kad ćemo imati 100000 članova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.