• plavi72
    1.5k
    49700 trenutno članova,ovaj tjedan 50000 :heart:
  • Ljubs
    9
    kada se mogu preuzeti godišnje za nas koji smo online kupili? mogu li i za prijatelja preuzeti sa njegovim računom?
  • Fan
    1.2k
    49700 trenutno članova,ovaj tjedan 50000plavi72

Članova je negdje oko 49500 mislim...
  • Plavi 9
    70
    Ako se prodaje 4.500 - 5.000 godišnjih sada, to je skoro polovica kapaciteta Kranjčevićeve kad se izgradi. Pola stadiona će biti godišnjaci po tome.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Jednom kada kupis godisnju i redovito ides, vise se niti ne pitas hoces li ju kupiti sljedece godine.

Ne racunam razdoblje kada se za 200kn kupila godisnja i isplatila se jednom europskom utakmicom.

Nema te lose sezone koja bi me odvratila da vise ne kupim.

Jedino sto bi me odvratilo bi bilo neke preseljenje, ili ne znam kakva financijska kriza.
    Makar bi se u krizi puno lakse odrekao piva i kave kroz godinu, nego godisnje :D

Ovih nekoliko godina sa limitiranom godisnjom je dobro i iz razloga jer ce se nekima promijeniti navike dolazenja dok se ne izgradi Maksimir. Tada cemo imati ''neogracinen'' broj godisnjih i da je sada tako, puno ljudi bi kupovalo, a onda ne dolazilo na utakmice, pogotovo ako bi godisnja vrijedila za europu.

Nekoliko godine smanjene ponude ce imati utjecaj na to da ce ovih 4-5k biti sigurni posjetitelji i za 5 godina, a uz njih jos barem toliko koji su jedva docekali taj vrijedni papiric.

Sa novim Maksimirom nebi ni isao u neogranicenu ponudu godisnjih, vec postupno povecanje. Prve godine naravno osjetno povecanje, ali onda kasnije limitirati broj pa povecavati iz godine u godinu ovisno o potraznji.
    Rade bih da ''izvisi'' par stotina ljudi za godisnju nego da vise tisuca kupi i ne dolazi na utakmice.
  • Droljo
    17.8k
    Ja sam u poziciji gdje bez stresa mogu iskeširat cijenu za godišnju, a neki plaćaju na rate. Baš me zanima o kojoj varijabli ovisi mjesečni prihod s korelacijskim faktorom većim od bar 0.7...Majki2111

Ne znam za te faktore ali netko ko živi sa starcima i donira 20% plaće u kućni budžet a za uzvrat ima plaćene režije i hranu svaki dan da ne može 'iskeširat' godišnju bilo bi suludo i za bacit se sa balkona.
  • Mr Anderson
    12.5k
    Kak to ide ako se ovaj tjedan sve godišnje prodaju? Onda ni nema mogućnosti zamjene sljedeći tjedan? Ne znam jeli će se moći vidjeti, recimo u petak popodne koja su mjesta ostala. Za zapad pričam.
  • rupke
    178

sve godišnje se neće rasprodati ovaj tjedan osim ako posljednji trenutni vlasnik godišnje ne kupi. pretpostavljam da kada završi ova prodaja za ista mjesta, na portalu će biti tribina sa slobodnim mjestima koja će se moći odabrati umjesto trenutnih
  • Majki2111
    4k
    Pa da, slažem se.
  • Tvrdica McTvrdi
    867
    bacit se sa balkona.Droljo

I to ritualno, takozvani Mislav Bago skydive
  • Zagabria
    287
    Onda će bit previše godišnjaka za kranjcu. Zato se i smanjio broj ovih sezona, svi oni koji ove godine kupe God ulaznicu za Maksimir ima ce prednost za kranjcu također. Sad nemam pojma jel to istina ili ne.
  • skener
    4.5k
    Netko je već bacio ideju o kojoj bi bilo dobro razmisliti za ovu godinu.

Kada se prodaju sve godišnje koje su planirane (cca 4500) ponuditi još ulaznica po istim cijenama uz jasnu napomenu da kupci tih ulaznica neće imati pravo prvokupa kada dođe do seljenja na Kranjču.

Znači tko hoće može kupiti za ovu sezonu, ali odmah zna da mu to ne osigurava mjesto na Kranjči
  • Bosskovitz
    17.3k
    Kak to ide ako se ovaj tjedan sve godišnje prodaju? Onda ni nema mogućnosti zamjene sljedeći tjedan?Mr Anderson

Ako se sve prodaju ovaj tjedan, to znači da su svi godišnjaci uzeli svoja stara mjesta i da niti nema nikoga tko bi želio mijenjati svoje mjesto. To se neće dogoditi, znam provjereno barem za dvije osobe koje će mijenjati, a bilo je i ovdje upita oko boljih i lošijih redova tako da će biti ljudi.
  • Bosskovitz
    17.3k
    svi oni koji ove godine kupe God ulaznicu za Maksimir ima ce prednost za kranjcu takođerZagabria

Ako sve bude po planu, selidba na Kranjču mogla bi se dogoditi usred sezone, a vjerojatno se neće odmah na ljeto 2026. znati točan datum prve utakmice na novom stadionu tako da je malo nezahvalno i nepotrebno kompleksno prodavati čak i polugodišnje ulaznice za sljedeću sezonu.

Načelno, ova ideja o prodaji dodatnih godišnjih za ovu sezonu bez prava prvokupa sljedeće sezone nije loša, ali pitanje je koliko je zaista oportuna jer klub nije ograničen samo kapacitetom Kranjčevićeve nego i UEFA-inim zahtjevima te mnoštvom drugih peripetija koje su tu uključene - vodili smo tu raspravu kad se pričalo o otvaranju Zapada Gore, odnosno koliko se ulaznica uopće treba prodati da bi njegovo otvaranje financijski bilo na nuli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.