• Noel
    12.9k

Da igramo kvalifikacije Konferencijske lige i da Boban nije došao ove godine bi bio debakl prodanih godišnjih. Ova sezona tragična na većinu polja je ubila psihički dobar broj ljudi. Većina ljudi (nepotrebno) gleda Zvonu kao spasitelja. Kolko je to lijepo tolko je i opasno. Na valu te euforije jedva se čeka nova sezona grabe se godišnje a na valu euforije lako se dopliva do depresije a onda će većina tih istih ljudi nakon loših rezultata pljuvat po Zvoni. Naravno glavnu ulogu će tu imat tatini šupkolisci po fejsu i raznim portalima koji već sad drukaju.
  • NitkoBitan
    28.2k
    Ako je potraznja toliko velika mozda ima smisla otvorit zapad gore.
  • Boogieman
    330
    Diners meni online na 3 rate nudilonemapredaje
    I meni, ali onda nije prošlo kad sam sve ukucao i autorizirao.
    Je li netko uspio kupiti online na rate?
  • Majki2111
    4k
    Zanimljiva situacija. Baš netom lrije kupovine godišnje pričam s osobom koja ima kćer koja zarađuje 3000 eur mjesečno radeći i živeći u Zagrebu. Ja sam u poziciji gdje bez stresa mogu iskeširat cijenu za godišnju, a neki plaćaju na rate. Baš me zanima o kojoj varijabli ovisi mjesečni prihod s korelacijskim faktorom većim od bar 0.7...
  • NVKOD
    5.6k
    Evo naslov novinarim koji prate: “Dinamo već prvog dana prodao trećinu svih godišnjih ulaznica - idu duplo brže nego prošle godine!”.Bosskovitz

Neće, jer to je pozitivna vijestprefontaine

Tko bi rekao da su stavili... čita se Zona!

Evo koliko je Dinamo prodao godišnjih karata nakon prvog dana prodaje

DINAMO je danas započeo s prodajom godišnjih ulaznica za nadolazeću nogometnu sezonu 2025./2026. Kupcima godišnje ulaznice bit će omogućen ulaz na sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup, utakmice u grupnoj (ligaškoj) fazi UEFA-inih natjecanja te prijateljske utakmice.

Online prodaja ulaznica krenula je danas od 9 sati, dok je fizička prodaja na ticket pointu krenula u isto vrijeme. Nakon prvog dana prodaje Dinamo je prodao oko 1400 godišnjih ulaznica, što je značajno više u usporedbi s prošlogodišnjih 800 nakon prvog dana. Napomenimo i da trenutno traje period prvokupa za dosadašnje vlasnike godišnjih ulaznica koji žele zadržati ista mjesta.
  • badjibadara
    6.1k
    Treba bit realan zasluge idu Bobanu, njegovom dolasku u klub i njegovom dosadašnjem radu za izvrsnu prodaju godišnjih ulaznica. Ljude je to napunilo euforijom i vjerom u jaki i ozbiljan Dinamo nakon ove otužne i sramotne prošle sezone. Uz dužno poštovanje svim marketing stručnjacima nebi sa nikakvim metodama mogli doć do ovog broja sa kojim se došlo na valu Bobana i njegovog rada..Noel

Nema tu nikakve euforije. Redovna ekipa na TP danas sto sam vidio, sve lagano i opusteno, 90% njih godinama stalni po tribinama, u dobru i u zlu kaj bi se reklo, bez obzira na Bobana ili bilo koga drugoga.
  • Noel
    12.9k

Da se razumijemo nisam pričao o stalnim u dobru i zlu kibicima koje ti spominješ nego većini godišnjaka koji su klasična publika koja reagira impluzivno.
  • Mali dioničar
    17.7k
    većini godišnjaka koji su klasična publika koja reagira impluzivno.Noel

Lagani oksimoron.

Kontinuirana kupnja godišnje ulaznice teško se može nazvati impulzivnom.
  • blue heart 72
    2.3k
    Ja nisam godišnjak, pošto mogu u toku godine prisustvovati na možda maksimalno 8 domaćih tekmi, ali bi sada sa ovom mogućnošću vraćanja ulaznica klubu drage volje uzeo godišnju. Time klub sigurno ne bi ništa izgubio, nego bi zaradio. Ovih godina nisam namjerno uzimao godišnju, baš iz razloga da ne uzimam mjesto nekome tko je u mogućnosti otići na više tekmi od mene. Kaj mislite imaju li takvi kao ja šanse doći do godišnje ili je to nemoguća misija?
  • Noel
    12.9k

To i je "psihijatrija" nogometne publike. Neke stvari ni najbolji stručnjaci medicine ne mogu objasnit..

Oni možda kontinuirano kupuju godišnje ali nisu kontinuirano vjerni klubu. Takvih je većina navijača ali ne žele to sami sebi priznat.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    moram priznati da sam se svjetski zajebao prosle sezone sto nisam uzeo godisnju pa sam svejedno bio na 99% utakmica (propustio samo Osijek kup i Slaven u 12. mjesecu), a kako je krenulo necu docekati godisnju za ovu sezonu.
  • Shkera
    551
    Steta da se klub odrice sigurne zarade i da ljudima koji zele kupiti godisnju onemogućava tofakin

Ne onemogućuje klub nego vjerni navijači koji svake godine uplaćuju godišnju :blush:
  • fakin
    953
    Okej, ali zasto odbiti 500-1000 navijaca i clanova kluba koji bi htjeli biti ove sezone godisnjaci i platiti, a recimo lani nisu uspjeli jer se prvi dan slobodne prodaje rasprodala kvota za godisnje?
  • Bosskovitz
    17.3k

Većina godišnjaka su potpuna suprotnost toga. Znam ih stvarno jako puno na obje tribine i baš niti jednom od njih jedna razocaravajuca sezona na terenu ne bi bila razlog da odustane od godišnje. Siguran sam da se to primjenjuje na barem 80% godisnjaka, a vjerojatno i vise od tog postotka.

Da, svi smo optimisticniji od kad je Zvone u klubu jer je to kljucni aspekt kluba na kojem smo najvise kiksali prosle sezone, ali tvrditi da bi bez njega prodaja godišnjih doživjela debakl je ozbiljno pretjerivanje.

Nije li to već 100 puta ovdje objašnjeno?
  • Thor
    259
    da, tako je. Bilo je tako od kad su prve godisnje krenule, pa sve do danas (osim u vrijeme tzv.crnog popisa nepozeljnih) jednu ili dvije sezone ne sjecam se tocno sad kad nisam/smo kupiti kartu pa smo se snalazili na drugi nacin. A to nema veze s Bobanom ( iako sam najsretniji danas s tim dolaskom kao i onda kad sam ga gledao uzivo kako skace koljenom na milicajca) ni ovim ni onim nego zato sto volim/mo dinamo. :heart: :strong: i ne odustajemo od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.