• Neron53
    1.7k

Koliko se sjecam... za obiteljsku godisnju je bilo potrebno barem 3 clana obitelji i takva je za trojicu/troje stajala 360 eura.
  • Neron53
    1.7k

Zar nebi trebali imati prednost (u kvoti novih godisnjaka) oni koji su ove godine i kao negodisnjaci imali onu kvotu koja je propisana kao potrebna godisnjacima da ostvare prioritet pri kupnji.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Hvala
    Nadam se da ce to klub dobro iskomunicirati u objavama i na vrijeme.
    Bez obzira na rezultatski podbacaj imam osjecaj da ce potraznja za godisnjima biti veca nego prosle sezone
  • Mladi Starac
    285
    neznam koliko je trajala.
    Velim, ja sam svoju godišnju, prvu ikad, kupio online.
  • Neron53
    1.7k

Sve 5.
    Netko je pitao kako je funkcionirala online prodaja za nove godisnjake.
    Bila je to kupovina na cistu srecu, par minuta je bilo fore.
    A , koliko se sjecam, bilo je iznenadjujuci veliki postotak onih koji nisu prije prosle sezone obnovili godisnju .
    Ove godine ce takvih, vjerujem , biti znatno manje, samim time i manje prostora za nove godisnjake
  • Mladi Starac
    285
    valjda sam onda imao ful sreće :)
  • deda
    37.5k
    Evo mog standardnog tjednog izveštaja srijedom. U posljednjih tjedan dana upisali smo 347 novih članova i prijatelja kluba što daje prosjek od 49 dnevno. Primjetno je ubrzanje ritma jer je prošli izvještaj imao 34 upisana člana na dnevnoj bazi. S obzirom da je stopa priljeva i dalje niska što je očekivano za ovo doba godine, promjena u poretku županija nema. Novost je jedino da je Sisačko-moslavačka županija prešla okruglu brojku od 1.100 članova.

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 19.837
    2. Zagrebačka 5.095
    3. Međimurska 1.825
    4. Osječko-baranjska 1.627
    5. Brodsko-posavska 1.544
    6. Varaždinska 1.394
    7. Krapinsko-zagorska 1.329
    8. Vukovarsko-srijemska 1.178
    9. Sisačko-moslavačka 1.103
    10. Karlovačka 1.081
    11. Dubrovačko-neretvanska 954
    12. Koprivničko-križevačka 760
    13. Požeško-slavonska 758
    14. Bjelovarsko-bilogorska 662
    15. Primorsko-goranska 622
    16. Virovitičko-podravska 608
    17. Istarska 496
    18. Splitsko-dalmatinska 429
    19. Ličko-senjska 349
    20. Zadarska 218
    21. Šibensko-kninska 142

Inozemstvo: 6.396

Ukupno: 48.407
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.