• Papastrumf
    21.1k
    poslo sam i na službeni mail nekaj još prije koji mjesec pa nikad nisam dobio odgovor, Tolko o tome kak se radi u tom odjelu…Liks90

Buduci da je ovo stvar koja me izrazito nervirala u proslosti, da clan kluba ne moze doci do odgovora na postavljeno pitanje, jedna od prioritetnih stvari odjela je bila da se svim clanovima odgovori na mail u razumnom roku.
    Ako nisi dobio odgovor, to je vec problem i kritika je razumljiva i opravdana.
    Imas moj mail pa slobodno proslijedi taj mail na koji nisi dobio odgovor.
    Papastrumf

Da ne ostane nedovršena priča.
    Kolega je zaista poslao mail, samo što taj upit nema veze s odjelom članstva. Upit je proslijeđen, ali mu se nažalost nitko nije povratno javio.
    Iskreno vjerujem da će se odgovorni u klubu pobrinuti da se ovakve stvari više ne događaju, odnosno da se svedu na minimum.

Svi skupa moramo biti svjesni da član nije broj u evidenciji ili brojčaniku članova nego vlasnik kluba. Ukoliko ne dobijete odgovor na koji imate pravo, nemojte to samo zanemariti. Imate puno načina kako prijaviti takve stvari.
  • Droljo
    24k
    Uspije se rasplamsati rasprava oko toga tko se zašto (iz kojeg razloga) učlanio.. klizimo u krasni k. i bez mojih nepotrebnih komentara....
  • Ace Rimmer
    20
    Papastrumf, znaš li možda da li je moguće dobiti člansku iskaznicu iz 2024. godine? Izgubio sam je, isprevrtao sam cijeli stan, rekao svojima da isprevrću i njihov, ali nema je nigdje. Volio bi iz kolekcionarskih motiva imati je. Naravno, neka vrsta nadoplate ne bi bila problem, pitanje je samo da li je to izvedivo s klupske strane?

Poslao sam bio i mail prije 8-9-10 dana sa svojim podacima, brojem članske, brojem iz 2025 i 2026, nisam dobio odgovor. Pa ako slučajno znaš postoji li ta mogućnost, bio bi zahvalan na odgovoru.
  • Papastrumf
    21.1k

Klub je bio na kolektivnom od Božića. Bude ti netko odgovorio na mail.
  • dinamo u srcu
    2.6k
    13k do danas! Ide to lijepo, nadam se brojci od 70 000+ članova.
  • Mate Dukovac
    12
    Htio sam online produžiti članstvo i nakon unošenja podataka za plaćanje mi doðe obavijest : " There was an error processing this request"
    Provjerio sam, nije do kartice, jer niti druga osoba s druge IP adrese ne može produžiti.
  • Kujtim Shalla
    8k
    tomse i meni dešavalo . Pokušao sam nekoliko puta i.na.kraju je prošlo
  • Crusades
    20.9k
    Ne znam jel negdje bilo... 23.01. Velika Gorica akcija učlanjivanja u GNK Dinamo i FD "Plavi petak" od 17h...
  • Sportskifanatik
    687
    Uplatio sam preko uplatnice za zenu,dijete i sebe prosli tjedan i poslao potvrdu o placanju kako pise u posti,kad mogu ocekivati da ce mi se pojaviti online da sam opet clan?
  • deda
    42.7k
    14.000
  • Alack Sinner
    27
    Kad kreće slanje fizičkih članskih?
    Pitam jer sam produžio 01.12., a još nisam dobio.

Ispričavam se ako je već odgovoreno.
  • blue heart 72
    3k
    Bilo je već napisano, ak se ne varam polovicom siječnja budu počeli sa slanjem članskih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.