• Papastrumf
    21.1k
    poslo sam i na službeni mail nekaj još prije koji mjesec pa nikad nisam dobio odgovor, Tolko o tome kak se radi u tom odjelu…Liks90

Buduci da je ovo stvar koja me izrazito nervirala u proslosti, da clan kluba ne moze doci do odgovora na postavljeno pitanje, jedna od prioritetnih stvari odjela je bila da se svim clanovima odgovori na mail u razumnom roku.
    Ako nisi dobio odgovor, to je vec problem i kritika je razumljiva i opravdana.
    Imas moj mail pa slobodno proslijedi taj mail na koji nisi dobio odgovor.
    Papastrumf

Da ne ostane nedovršena priča.
    Kolega je zaista poslao mail, samo što taj upit nema veze s odjelom članstva. Upit je proslijeđen, ali mu se nažalost nitko nije povratno javio.
    Iskreno vjerujem da će se odgovorni u klubu pobrinuti da se ovakve stvari više ne događaju, odnosno da se svedu na minimum.

Svi skupa moramo biti svjesni da član nije broj u evidenciji ili brojčaniku članova nego vlasnik kluba. Ukoliko ne dobijete odgovor na koji imate pravo, nemojte to samo zanemariti. Imate puno načina kako prijaviti takve stvari.
  • Droljo
    23.9k
    Uspije se rasplamsati rasprava oko toga tko se zašto (iz kojeg razloga) učlanio.. klizimo u krasni k. i bez mojih nepotrebnih komentara....
  • Ace Rimmer
    17
    Papastrumf, znaš li možda da li je moguće dobiti člansku iskaznicu iz 2024. godine? Izgubio sam je, isprevrtao sam cijeli stan, rekao svojima da isprevrću i njihov, ali nema je nigdje. Volio bi iz kolekcionarskih motiva imati je. Naravno, neka vrsta nadoplate ne bi bila problem, pitanje je samo da li je to izvedivo s klupske strane?

Poslao sam bio i mail prije 8-9-10 dana sa svojim podacima, brojem članske, brojem iz 2025 i 2026, nisam dobio odgovor. Pa ako slučajno znaš postoji li ta mogućnost, bio bi zahvalan na odgovoru.
  • Papastrumf
    21.1k

Klub je bio na kolektivnom od Božića. Bude ti netko odgovorio na mail.
  • dinamo u srcu
    2.6k
    13k do danas! Ide to lijepo, nadam se brojci od 70 000+ članova.
  • Mate Dukovac
    12
    Htio sam online produžiti članstvo i nakon unošenja podataka za plaćanje mi doðe obavijest : " There was an error processing this request"
    Provjerio sam, nije do kartice, jer niti druga osoba s druge IP adrese ne može produžiti.
  • Kujtim Shalla
    8k
    tomse i meni dešavalo . Pokušao sam nekoliko puta i.na.kraju je prošlo
  • Crusades
    20.8k
    Ne znam jel negdje bilo... 23.01. Velika Gorica akcija učlanjivanja u GNK Dinamo i FD "Plavi petak" od 17h...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.