• Jurki
    21.3k
    vec sam i zaboravil da sam produzil clanstvo.

I tak...

IMG-0593.jpg
  • Papastrumf
    20.9k

Nece se azurirati u ponoc nego 2.1. jer tad ide naplata automatskih produljenja.
  • skener
    6.8k
    Nece se azurirati u ponoc nego 2.1.Papastrumf

Apeliram da se momentalno prekinu svi dočeci na trgovima.
    Ima li 1.1.uopće smisla nakon ove informacije

Ako je Grinch ukrao Božić onda je definitivno Papastrumf ukrao Novu godinu
  • prefontaine
    5.9k
    Užas!

Neću ni čekati novu godinu. Odoh spavati. Laku noć i čujemo se prekosutra.
  • criticus
    5.6k
    Hm, nisam pratio članstvo već neko vrijeme pa sam danas mislio uhvatiti zadnje stanje po županijama i inozemstvu za usporedbu.

Čini mi se da se dogodila jedna od 2 stvari:
    1. Karta se smrdala, u RH ima 6175 članova ostalo potpada na inozemstvo (59k)
    2. Karta se osvježila danas dok je ukuona brojka ostala ista pa brojka za inozematvo ne odgovara. Ako je ova opcija onda na 1.1.2026. imamo 6175 članova + inozemstvo (što je barem par tisuća)

Edit: sad je 6184 pa zapravo možda i imamo mali uvid koliko je ljudi u RH obnovilo članstvo kroz 12/2025.
  • fakin
    2.6k
    6317 trenutno u Hrvatskoj
  • deda
    42.3k
    Imam ti ja brojke s kraja godine po županijama, samo su mi na drugom kompu.
  • NerminB
    616
    imas li mozda preciznije podatke clanova van hrvatske odnosno u bih?
  • Papastrumf
    20.9k

Nije to tocan podatak.
  • fakin
    2.6k
    pa reci nam onda koji je točan :D nije valjda to državna tajna da ne smijemo znati koliko trenutno imamo članova
  • criticus
    5.6k

Molim te pošalji mi kad stigneš, može i u inbox, da imam referencu. Hvala.
  • Papastrumf
    20.9k

Kao sto sam napisao jucer, naplata automatskog ide sutra pa cemo znati vise. Tocan podatak je tesko reci jer ima jako dosta toga za unos i ispis iz sustava, ali ajmo reci cca 15-20.000.
  • igorvg1989
    93
    Znači ne trebamo se učianjivati ako smo imali postavljenu autonatsku naplatun?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.