• Neron53
    1.7k

Hvala ti...javili su mi preko maila "clanstvo" kod pa sam je "povezao" i skrinšotao :)
  • Božo
    23
    Pitanje ako netko zna? Posto godisnje vise ne vrijede za daljnje natjecanje u ovom slucaju europske lige, nego samo za grupnu (ligasku) fazu, dal ce povoljnost godisnje bit pravo prvootkupa ili ce mozda biti cijena i nesto jeftinija u usporedbi s nekim tko nema godisnju?
  • kibatech
    56
    isto je bilo i prosle godine, nije novitet. Imat ces pravo prvokupa svog mjesta i to je to
  • pešća
    342
    Imam dva frenda koja obojica trenutno nisu članovi ali su imali godišnju prošle sezone. Niti jedan niti drugi nisu u Zagrebu u prvoj polovici srpnja kada traje prvokup za stare godišnjake.

Znači trebao bi im odradit uslugu te ih učlanit i uzet im godišnju. Imam dva pitanja. Mogu li u fan shopu ispunit formulare, učlanit ih i sa tim potvrdama/računima odmah do ticket pointa po njihove godišnje za ovu sezonu? Drugo pitanje je mogu li predočit njihove slikane osobne i stare godišnje?
  • ksapi
    5k

Pa nek se samo uclane online i kupe godisnje online
  • pešća
    342
    Svi smo u ekipi već naviknuli na ovakav način kupnje, znači cash i ticket point. Uostalom dečki su mi već dali novac.

Spomenut ću im svakako da mogu i preko interneta odradit sami pa bumo vidli. Samo jbg i za to kolektivno imamo pitanja. Treba neke profile radit, povezivat, čekat bar kodove? Prvi bi nam put bio svima za tako nešto i bio bih vječno zahvalan kad bi mi netko objasnio u koracima, za našu situaciju.
  • Paggini
    56.5k
    Nek se učlane online, pošalji ti skrinšot svog barkoda članstva sa GNK Dinamo aplikacije i to daj na ticketpointu, brijem da ti je to dovoljno
  • FrodoJePurger
    369
    Može se plaćati karticom na ticketpointu u jednom obroku ili samo na rate?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.