• Mladi Starac
    258
    hvala ti.
    Ak ne prije, pitam u srijedu prije tekme.
  • OPZ
    3
    Pozdrav. Je li uspio netko naći način kako vidjeti koliko mu je dolazaka upisano od početka ove sezone. Nešto se pričalo (nigdje nisam uspio naći službeni pisani klupski dokument) o postotku dolaznosti kao uvjetu za prvokup godišnje na ljeto. Bilo bi normalno da si ljudi mogu provjeriti "evidentirali" dolaznost.
  • Jay
    363

Ma dobije se nego kmečim zato što su svima stigle poštom, a nije mi stadion nikako usput

Nije ni meni ni mojima stigao mail da su gotove iako su produžene u prosincu, ali jučer je uredno sve čekalo
  • Georg Koch
    5.2k
    story.jpg
    upload image

Pozdrav ekipa, jos jednom da vas sve pozovemo, a posebno ekipe iz Hercegovine i plavog juga na akciju uclanjenja, druzenje s legendama kluba, zajednicko gledanje tekme Osijek-Dinamo, te humanitarnu tombolu, koja ce se odrzati iducu nedjelju (Čitluk, Club Bumerang).
    Pripremili smo bogat sadrzaj, dosta i tombola (dresovi, artikli iz fan shopa, nekoliko nagrada u kešu 100/200 KM, poklon paketa, vecera u restoranima, kao i povratnu avionsku kartu za dvije osobe na relaciji Mostar - Zagreb koja ce se moci iskoristiti do kraja godine).
    Dolaze nam Mara, Soki, Goca Juric i Vlaovic, Fran Topic iz Zrinje, spremamo pravu, plavu festu.
    Vidimo se :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.