• Thor
    1.7k
    Ako se netko učlanjuje samo zbog pogodnosti, ima online uclanjenje
    Ne kuzim ovu konstataciju? Brijem da je samo nezgrapno napisano..."radi pogodnosti"
    Ja sam npr do sada svih ovih godina produljivao clanstvo ili na kucici ili putem one uplatnice,a od kada je moguce online ili putem aplikacije to radim tako. Karticu preuzmem kasnije na kucici.
    Vjerojatno se mislilo pristupacnosti ili jednostavnosti. Jer se uclanjujemo radi dinamovog clanstva a ne radi neke "pogodnosti" jer bi to znacilo nesto sasvim drugo. :wink: :cool:
  • Papastrumf
    21k
    Ne kuzim ovu konstataciju? Brijem da je samo nezgrapno napisano..."radi pogodnosti"Thor

Mislio sam upravo tako kako sam napisao. Da, neki ljudi se uclanjuju iskljucivo radi pogodnosti. Njima je najjednostavnije da to rijese online jer te pogodnosti mogu odmah koristiti.

Nis to ne stima vezano za učlanjenje treba to recLiks90

To si zakljucio po tome sto ti nije prosla automatska naplata? Majstore, predlozio sam ti najjednostavnije rjesenje. Naplatu radi Dekod preko Monri pay. Na koji nacin da ja tebi odgovorim na forumu zasto ti naplata nije prosla kad nemam pojma ni tko si ni sto si?

Ubuduce postavljajte pitanja sluzbenim kanalima jer vise ne mislim odgovarati ovdje.
  • Liks90
    4k
    Jeben odgovor, poslo sam i na službeni mail nekaj još prije koji mjesec pa nikad nisam dobio odgovor, Tolko o tome kak se radi u tom odjelu…
  • jakov1
    1.4k
    Na koji nacin da ja tebi odgovorim na forumu zasto ti naplata nije prosla kad nemam pojma ni tko si ni sto si?Papastrumf

Evo jedna luda ideja:

"Ne mogu ti pomoc preko foruma, posalji podatke na pa pogledamo di je zapelo".

Btw, tvoje dramaticne prijetnje prestankom odgovaranja preko foruma su postale iritantnije nego Mirine oprostajke.
  • NitkoBitan
    34.3k
    A gle, clanstvo znacajno utjece na pohodenje Dinamovih utakmica. Bez njega ne mozes na sjever i skuplje placas ulaznice. Ne bih to nazvao "pogodnoscu".

Ja sam pokrenuo ovu temu i ciljao na akcije uclanjivanja koje se rade preko pristupnica. Digitalizacijom toga se rijesi problem cekanja pa makar i na svoju digitalnu clansku koja dode mailom. Jbg mislim da je proslo vrijeme ispunjavanja papira, cekanja za karticu i slicno.

Super je to kad se ekipa u nekom mjestu skupi i masa ljudi se uclanjuje odjednom, ali sad karikiram... Nekog "ponese" i ide se tak uclanit kao i svi tamo i ne dobije svoj bar kod mailom na vrijeme pa nemre na sjever na FCSB. Kazem, ako vec ima tih akcija bilo bi najbolje da tam ima laptop/komp i da se digitalno unose svi podaci, a brojka uclanjenih u akciji vec nekako biljezi pa makar i rucno.
  • Papastrumf
    21k
    poslo sam i na službeni mail nekaj još prije koji mjesec pa nikad nisam dobio odgovor, Tolko o tome kak se radi u tom odjelu…Liks90

Buduci da je ovo stvar koja me izrazito nervirala u proslosti, da clan kluba ne moze doci do odgovora na postavljeno pitanje, jedna od prioritetnih stvari odjela je bila da se svim clanovima odgovori na mail u razumnom roku.
    Ako nisi dobio odgovor, to je vec problem i kritika je razumljiva i opravdana.
    Imas moj mail pa slobodno proslijedi taj mail na koji nisi dobio odgovor.
  • deda
    42.6k
    Shvatite više da to što Papa ovdje odgovara je samo njegova dobra volja. Postoje službeni kanali. Čovjek bi trebao imati plaću kao CEO u nekoj multinacionalnoj kompaniji da bi bio adekvatno plaćen za sve što vi očekujete. Osim toga to radi u svoje slobodno vrijeme. A vi dobru volju nagrađujete hejtom. Živjeli!
  • Thor
    1.7k
    ne kuzim i dalje...dakle uclanili smo se online ne radi clansta nego samo radi pogodnosti a ostali kao "pravi" navijaci radi clanstva jer njima nisu bitne pogodnosti.:chin: ok
    Frende brijes.
  • rioda
    12.5k

Što ti nije jasno? Zašto smo onda recimo imali ogroman skok članova pred utakmice Lige prvaka, ako ne zbog pogodnosti? Nije mislio doslovno na svakog online člana da je zbog pogodnosti...
  • Papastrumf
    21k

Frende, ne razumijemo se izgleda :grin:
    Nisam rekao da su svi koji su se uclanili online napravili to radi pogodnosti nego da je onima koji se uclanjuju radi pogodnosti (mogucnost kupnje ulaznica za domace i gostujuce utakmice, besplatna ulaznica itd.) najednostavnije to napraviti online jer pogodnosti mogu koristiti odmah.
    Isto tako, ljudi kojima su pogodnosti (tipa besplatne ulaznice) iskljucivi motiv za uclanjenje, imaju na to apsolutno pravo, ne mislim tu nista lose. Na klubu je da sto vise poveca udio onih koji to rade zbog identiteta.
  • criticus
    5.6k
    Ne biram ovdje nikakve strane, ali :lol:

Dok sam prolazio stranice tražeći upise o broju članova po županijama vidio sam i upise o boljkama i nedostatkama članstva, sustava kako se radi itd. Velik je korak naprijed napravljen u godinu dana. Toliko mi se svidilo da ću odsad po svakoj novoj godini proći malo teme i vidit šta je aktualno bilo tada i di smo sada. Probajte, možda i vas oraspoloži.

P.S. sad odo kritizirat klub na drugoj temi.
  • JJosip
    96
    U jednoj poruci je netko napisao broj članova u nekoliko najboljih gradova. Zna li se možda poredak top 5 gradova i koliko su članova imali?
  • Keyser Soze
    17.6k

1. Zagreb
    2. Velika Gorica
    3. Čapljina
    4. Slavonski Brod
    5. Karlovac
  • Thor
    1.7k
    dobar je Papa :love: a kaj se place tice, svakak bi podrzal :wink: :cool:
  • lukaoj
    103
    Jel netko zna koliko treba da se clanstvo ostvari? Ja sam se uclanio kad je bila utakmica s Betisom. Nadam se da ce do Steaue mi stici clanska
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.