• Droljo
    16.8k
    Nije prvi put...
  • Zg123
    2k
    Izaslo mi na FB ovo Zorkovo divljanje. Inace je dolazio cesto tamo gdje sam ja radio i ne znam jel postoji mutavija osoba od njega, nije znao 2 prosto prosirene recenice sklopiti ali je zato vidim na tipkovnici jezicav

https://www.facebook.com/share/p/16f1LH7cJW/?mibextid=wwXIfr
  • Crni86
    11.5k
    ma frajer nije normalan. Vodi osobni rat poritv bobana radi proslosti. Mislim da on ima neke nerijesene stvari sa bobanom jos od kad je zvone bio u sportskima. Ali neko mozda zna bolje
  • ElDorado
    4.3k
    mislim da više nije bio. Ali lik je tatićevac i uz to retardiran i idiot. Tak da nista cudno.
  • Crni86
    11.5k
    je li on bio urednik prije sole?
  • Droljo
    16.8k
    Ko je taj tip? I zašto je relevantan?
  • Jurki
    17.8k
    koji kreten.. kaj bi on placal igrace.. jednog koji je nespreman, na bolovanju i koji boluje od teske bolikurcine, s kojim ne znas al bu sutra zdrav?
    Ili drugog koji bi se "silom" vezal za klub dodatnu godinu za 1,2 mil eura.. a imal mrsavi ucinak?

Ja bi tog debila pital.. dal bi isto srao.. da se radi o igracima sa identicnim ucincima u prosloj sezoni.. a ne zovu se Marko Pjaca i Bruno Petkovic?
    I kakav su igracki faktor bili ove sezone Ademi i Ristovski?

A da su svi ti igraci ostali koji su btw veoma skupi i da se kojim slucajem opet nebi uzela titula.. gnoj bi pisal da je Boban teski populist i prevara koja nema muda potegnuti prave poteze za interese kluba.

Zorko vjerujem da citas kaj se ovdje pise.. zato napusi se kurca.. i ne uzimaj Zvonino ime u svoju poganu i zmazanu lampu.
  • Keyser Soze
    13.9k
    Zna gostovat na HRT-u kao "stručni" komentator kod Vlahova, ima znanje o nogometu manje od Reića i Pezzija.
  • Crni86
    11.5k
    bivsi glavni urednik sportskih
  • Droljo
    16.8k
    Ma nek si ga pljuga
  • ElDorado
    4.3k
    bio je urednik izmedju dva Šolina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.