• pešća
    1.1k
    Upalit internetsku mrežu mogu vjerojatno samo preko operatera u stranom vlasništvu, novac u banci mogu ostavit gotovo samo strancima, služim se valutom koja nije moja, odem u dućan sa mogućnošću da neću moći obavit kupovinu pričajući svoj jezik, ali ok, nekada smo bili marionete a danas smo slobodni, neovisni i što sve ne. Kad se već zalijepio ovaj proljev od članka da izrazim svoje mišljenje na spodobu koja jedva čeka prikazat Dinamo u negativnom kontekstu.
  • The Undertaker
    9.6k
    Barem nismo monarhija sa talijanskim kraljem na čelu.
  • WorldPeace
    16
    Upalit internetsku mrežu mogu vjerojatno samo preko operatera u stranom vlasništvu, novac u banci mogu ostavit gotovo samo strancima, služim se valutom koja nije moja, odem u dućan sa mogućnošću da neću moći obavit kupovinu pričajući svoj jezik, ali ok, nekada smo bili marionete a danas smo slobodni, neovisni i što sve ne.pešća

I da imaš premijera/vladara koji bi od rata radio drugačije ubili bi ga. Kao što su trovanjem ubili Tuđmana da ne provede lustraciju i da obave čistku vojske, HRTa i SOAe od hrvatskih kadrova 2000te pa do dan danas osjećamo posljedice. Takva su bila vremena, dolaze malo drugačija pa bumo vidli. Koliko god mrzio i HDZ i SDP, misliš da su svi oni baš htjeli prodat sve banke osim HNB? Da nisu, samo bi dobili poziv Merkelice, Carle del Pointe i pojasnile bi im se neke stvari. EU nije tu za malog čovjeka i male narode.

A sto se tiče Pavelića, fasciniram sam da neki uzdizu papka koji je ostavio narod na klanje, mogao je bar probat namirit krvožedne partizane i Tita sa svojom glavom, pa bi manje Hrvata stradalo. Na kraju taj Pavelić je zajedno s Titom dao ubiti Francetića koji se zalagao da se domobranstvo preko noći okrene protiv Njemaca i tako pridobije saveznike a time i onemoguci partizansko klanje Hrvata.
  • Mr Anderson
    17.9k
    I evo nas odmah na teorijama zavjere. Da barem nisam linkao članak. Magnet za bljezgarenje.
  • joesimunic
    66
    IMG-2266.jpg Kae ovo frende
  • criticus
    6.3k
    Na press konferenciji prije HNL utakmice između hajduka i rijeke novinar postavlja pitanje treneru hajduka:
    Koliko Hajduku može pomoći pobjeda Genka protiv Dinama?
  • Droljo
    25.5k
    kompleksi
    A ne znam koliko dinamov poraz u Europi može pomoći hajduku. Često smo jeli malu djecu u HNL-u nakon bolnih europskih poraza..
  • blueslavonija
    130
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dabro-od-cirilice-do-ustaskog-becarca-snimke-porijeklo-i-skandali-tresu-koaliciju-15681865?cx_linkref=jl_home_g1
    šljam je saznao da je dabrina majka srpkinja. od šljama sam svašta vidio ali ovo je novi level.
    i sve to saznajemo od liberalnog, antifašističkog, progresivnog, tko nas bre zavadi medija, tj. šljama.
    njegov komentar na "senzaciju".
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dabro-odgovara-na-reportazu-ne-odustaje-i-najavljuje-zabranu-komunistickih-simbola-15681874?cx_linkref=jl_home_vijesti_prva_pasica
  • Oluja
    6.1k
    Dabro je prvenstveno idiot jer zna da je javna osoba i da je već pod prismotrom ali im se svejedno sam servira da ga šamaraju.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Ako bi političari trebali biti predstavnici naroda, Dabro je jedan od rijetkih autentičnih
  • blueslavonija
    130
    poanta nije dabro kao osoba, može bit i nenad stazić predmet članka svejedno mi. poanta je da tzv mediji broji krvna zrnca kad im to odgovara. zamisli mama ju je srpkinja pa onda valjda se smatra da mora voljeti petokraku ili što već. pa još vidim te naslove, podnaslove, mamin brat je odjednom stric...dno dna.
  • Dzoni
    4.1k

Karikatura od čovjeka, ne može ovo biti jer je samo glup kao livadski kamen
  • Dino
    5.1k
    Ako bi političari trebali biti predstavnici naroda, Dabro je jedan od rijetkih autentičnihTvrdica McTvrdi

Jedan eminentan hrvatski psihijatar bi rekao da ljudi vole pratiti "Ljubav je na selu", smijati se sudionicima i rugati misleći da su bolji od njih, a zapravo samo pokušavaju zaliječiti svoje komplekse disociranjem od vlastitih kvaliteta.

Dabro je u ovoj priči "Ljubav je na selu", portretira prosječnog Hrvata kojeg sad svi smatramo nekom budalom, a realnost je da ako već na sebi ne primijetimo slične osobine, onda barem u široj familiji imamo nekog sličnog.

Jadan narod...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k

Kako ide ona, 90% ljudi su uvjereni da su okruženi budalama, a apsolutno nitko ne će reć za sebe ja sam budala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.