• crophantom
    6.7k
    haha, ma da, kazem ti sto privatnih agendi, Dinama nema nigdje u toj prici.

Ima lik kojeg znam koji odbija gledati Dinamo koji vise ne igra s pravom desetkom jer to nije Dinamo :lol:
  • ZgDLions
    1.9k

Mene isto čudi kak je malo ljudi na stadionu, a koliko kao prati i gleda na tv.
    Kad makneš one standardne, njih par tisuća, turiste, zbilja porazavajuće.
    Osim isprika zakaj ne idu nisam pametno ništa shvatio da je toliki problem barem jednom mjesečno doći na tekmu.
    Bojim se kad cijene postanu malo ozbiljnije na novom stadionu, koliko bu onda bilo ljudi.
    Možda Mudri proigra, pa se sve rasproda.
    Malo šale, najte kaj zamerit.
    :grin:
  • crophantom
    6.7k
    kod nas i svi prate i komentiraju politiku, pa na izbore izade jedva pola. Takvi smo :lol:
  • NitkoBitan
    38.2k
    Moje kolege s posla, pitam ih kak to da nejdu na Viking, ovo su odgovori koje sam dobio:
    - da gledam onog panja Belju, izgleda ko da nezna trčati. Fali tu ljepote, nemreš mi biti napadač Dinama i onak krakat
    - dok je Kovačevića nejdem, Neno bi to složio, s njim smo rasturali, ovog si nek Boban uzme doma, ionako ce nas svako opet nasamarati. Neda mi se gledati opet Dinamo koji je kanta u Europi.
    - ak ocu gledati Bobanov 4:3:3 gledati cu ozbiljne ekipe, a ne tu Lisicu na krilima u 4:3:3
    crophantom

Reci im da su gori od zena u PMSu pa mozda probudis inat.
  • crophantom
    6.7k
    ma ovog lika u Belju sam zvrijeđal kad samo mu spomenuo 38 golova, a on meni na to da ga boli kurac, jer svi golovi izgledaju ko da se lopta od panja odbija.
    Pa sam ga poslal u 3 materine
  • criticus
    9.1k
    "Oni su danas najveće čudo HR nogometa!

Tražili su spas, a sad su s istom momčadi ispred Dinama
    Ponosan sam i sretan što su igrači promijenili mentalitet i spremni su dati sve za momčad. Ovo je najbolja momčad koju sam trenirao u karijeri, kaže Bessone"

Piše: Gradimir Đukarić

Evo nam našeg mrzitelja broj jedan. Gradimir kreće jako.
  • Dudu 9
    1.1k
    Ovo za Belju je nešto najluđe što sam ikada čuo, lik trpa kao lud, a ovaj mu zamjera što je krakat.:lol:
    Njemu mu onda valjda ni Van Basten ne bi pasao.
  • Keyser Soze
    20.6k
    Dobar dio naše navijačke baze je baš na dnu s nekim moralnim vrijednostima i naučeni su na to da je klub njima nešto dužan, a to je sve maslo onog krimosovog perioda. Znam i ja ljude koji imaju zastavice Dinama na autima, a zadnju utakmicu na Maksimiru su bili protiv Milana, jučer dobivam poruku da bi Mamić prodao Vidovića za 10m, a ne za 3, kako Boban škrtari za Livakovića, ne da Mudrom našem dragom miceku da igra itd. Ljudi su jednostavno glupi, zločesti čak bih rekao. Međutim, kroz vrijeme se puno toga promijeni, nisu navijači Dinama uvijek bili takvi, a neće ni zauvijek ostati takvi.
  • Hnlovac
    7.6k
    reci im da su kurac a ne dinamovci. Da su dno dna i da znas vise Tovara koji pohode Maksimir neg oni

Ja sam tak svakog poceo slat u k i lakše mi je
  • DerHerrKool
    1.7k
    klinci koji danas odrastaju i koji ce samostalno ici na stadion za 10 godinacrophantom

Kad ovakve stvari čitam još mi je svako Dinamovo draže. Ne vole oni Dinamo zbog onoga kaj on je, nego bi htjeli da je po njihovom guštu da bi ga voljeli. Al nove generacije će i to izliječiti.
  • mlinchica
    7.1k
    Kad ovakve stvari čitam još mi je svako Dinamovo draže. Ne vole oni Dinamo zbog onoga kaj on je, nego bi htjeli da je po njihovom guštu da bi ga voljeli. Al nove generacije će i to izliječiti.DerHerrKool

Zapad (krajnji sektori) je pun klinaca.
    Sad na Rudešu, kod pripreme penala, desetak klinca se spustilo do ograde dolje u dnu štengi i navijalo. Kakvo veselje kad je Beljo zabio.
    Klinci su sve. Većinu mktg aktivnosti treba usmjeravati prema njima.
    Fale nam te zdrave generacije po pitanju ljubavi i vjernosti klubu, a to su ovi malci iz vrtića i osnovnoškolci.

Ne treba se više zamarati ovima kaj vječno nekaj fali.
  • DerHerrKool
    1.7k

Drito. Ja bi svim tim kroničnim tražiteljima dlake u jajetu i tak zabranio da dišu. Fakat mi na živce idu ljudi koji imaju prigovor na sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.