• Oluja
    7k
    Može, da cucla ovog magarca pokraj.
  • Noel
    21.8k
    Još ovaj "dinamovac" cucla karlovačko, pa jel može gorePaggini

Sam pogled na njegovu ruku i način na koji drži limenku pive ga jasno prokazuje kao cugera amatera.
  • Thor
    2.8k
    #no homo... takvih slika :lol:
  • Mr Anderson
    20k
    Sam pogled na njegovu ruku i način na koji drži limenku pive ga jasno prokazuje kao cugera amatera.Noel

Još da je lagano ispružio mali prst dok drži limenku, sve bi bilo jasno.
  • ElDorado
    11.9k
    Germanijak: "Mundijal ne pita za dojam, pamte se bodovi!"

Idite više u tri krasna kurca s tim rektalnim planinarenjem
  • Paggini
    87.9k
    Kad moram i shit of the day moderirat! :rage:
  • Jurki
    26.2k
    Štimac: Dalic ima 2 medalje, tko smo mi da ga propitkujemo

I ovu dvorsku ludu upregnuli u pranje imidza nedodirljvog i poniznog izbornika.

"Nije ovo individualni sport, ovo je timski sport. Prema tome, vjerujmo Zlatku, pa i da ne napravi ništa iduća dva svjetska prvenstva, nemamo pravo takva pitanja postavljati jer nismo kulturni prema njemu i ne poštujemo ono što je napravio. I tu završava sva priča"

Ta budaletina bi ga ostavila na klupi i dalje.

A kaj drugo napisati nego: Štimac jebo te Dalic i ti njega.
  • Dzoni
    6.3k
    Svi su oni međusobno povezani i umreženi.
    Jedna velika obitelj, normalno da neće nitko ništa protiv Dalića reći.
    Isto tako je i sa Pavlekom i sa Mamićem, u tek malo manjoj mjeri
  • striko
    3.4k
    Ovo je razlog zašto se nijedan Hrvat u BiH neće poistovjetiti s ovom bošnjačkom reprezentacijom. Pobjedu i slavlje nad Katrom su usporedili s napadom takozvane armije BiH na Hrvate u Žepču. Da ironija bude veća, autor objave je osoba koja za kruh zarađuje u Domu kulture Žepče.

Screenshot-1.jpg
  • Masto
    1.6k
    kažu objava bila sarkastična
    Mislim si loš vam je jako
  • jakov1
    1.6k
    Pobjedu i slavlje nad Katrom su usporedili s napadom takozvane armije BiH na Hrvate u Žepču.striko

Ali Bosnjaci su tu bitku izgubili, zasto bi pobjedu na SP usporedivali s porazom u ratu?
  • striko
    3.4k

Iskrivljuju povijest. U njihovim glavama su pobjedili.
  • plavi72
    2.6k
    24 sata članak o Barbarezu i njegovoj ljubavi pokeru,igrao finala Bosanac u Vegasu,Bosanac izgubio veliko finale ...i na kraju teksta Mostarac(rođen je na Bijelom brijegu Sergej naselje do moga) voli poker ...
    Mostar nije Bosna jeste država BiH,nekad bila Jugoslavija,nekad NDH,nekad ...
    Ne ljuti me to odavno(cijenim svoje Bosance-ljude rođene u Bosni/Hrvate posebno),ali tako ljudi malo poznaje zemljopis da je to nevjerojatno...
    Barbarez nije Bosanac rođenjem,on je rođenjem Hercegovac po nacionalnosti ne znam...
    Mi Hrvati (oni(službeno Sarajevo i dobar dio Bošnjaka-Bošnjak je često hrvatsko prezime u Hercegovini-nastalo po nekomu tko je došao iz Bosne))bi da se izjašnjavamo Bosanci-katolici)
    stoljećima živimo na ovim prostorima i ovo je naša domovina to govore i grobovi naših šukudjedova,to govori naša štokavica to govori naša povijest,...nismo došli iz Hrvatske ovdje(bilo je prijelaza za vrijeme Turaka naravno ).
    Gospa Sinjska je Gospa Ramska(postoje zapisi,postoje vrata gdje je iznesena ,pred Turcima) i jako puno povezanosti je među istim narodom razdvojenim jer granica HR-BiH često nije prirodna jer Hrvati žive s obje strane granice(Metković,Vrgorac,Neum,Međugorje,Ljubuški,Grude,Livno,Orašje...).
    Poznajem Barbareza to nije moj izbornik(kako god to zvučalo nekomu).
    Moj izbornik je zalizani i skrušeni kakav god da jeste ,a da je moja država BiH u kojoj živim da moja je ,1.3.1992. Hrvati(i Bošnjaci)su glasovali za to da izađemo iz Jugoslavije(znači NIJE se željela cijepati dokaz je to glasovanje).Obranili smo naša ognjišta,viori se naša trobojnica i ne idemo nikamo(djeca odoše kao i svugdje)...
    Ne može se maćeha voljeti kao majka :heart: !
    Oprostite na dužini,ali ime teme opravdava i ne odgovaram na replike :hearts:
    Pozdrav iz Hercegovine ,pozdrav iz Republike Bosne i Hercegovine !

20260311-160900.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.