• Davieboy86
    1.1k
    Lik to doma svom cuceku naredjuj da se spusti na zemlju, ne meni, jasno?Koji k cijelu stranicu smaras da bi ti na kraju izjava bila da te zaboli sta ce on reci!?Koji k onda uopce pises u vezi ove teme?
  • Crni86
    18.9k
    ajde ajde nastavi i dalje dizat reachnes samiru toplaku i dalje se cudit zasto ga vrte i dalje po medijima.

Napisi na svim mogucim mjestima za toplaka. Stavi i link po mogucnosti.
  • Zg123
    3.3k
    Toplak ne moze naci posao preko godinu dana a Bara mu menadzer. Bara je svakav srot uspio uvalit al jedino Toplaka ne moze. Toliko o doticnom treneru
  • rioda
    12.6k
    Evo jedna moja anegdota vezana uz Toplaka. Prije 10-ak godina je sa svojim tadašnjim klubom kao trener gostovao kod niželigaša u kojem sam bio u upravi. Prije utakmice pišu treneri sastave, a Toplak zastane kod jednog svog igrača jer mu se nije mogao sjetiti imena. Ja mu kažem ime, a on u šoku kako ja to znam, jer se radilo o prilično nepoznatnom igraču. Malo je reći da mu je bilo neugodno pred drugima tad :lol:
  • Jos-Optimus
    8.7k
    a mislim i ti ga sereš sad, lik komentira na SN i Maxsportu, pa naravno da utječe na opću negativu. Moja pokojna baba bi imala utjecaj da ima te platforme. Zato se ova tema i zove kako se zove, da bi to komentirali
  • Crni86
    18.9k
    samir toplak kao persona nema tezinu. Zasto? Zato jer mu je vrhunac karijere dno hnla.

Di sam ja napiso da nema utjecaja? Naravno da ima utjecaj jer iskace iz svih pasteta, al valjda ljudi razmisle o tome tko to prica, odnosno da li njegove rijeci trebaju imat tezinu ili? Ne znam tko shvaca ozbiljno izjave ovog klauna?

Mislim onda ak dode neki lik iz birtije komentirat na max sport cete mi rec da taj lik ima tezinu… naucite razliku izmedu utjecaja i tezine necijih rijeci. Lajbekove rijeci nemaju tezinu jer nema adekavtnog znanja da komentira dinamo, kao zorko, lesi i svi ti ostali ovazi strucnjaci. Kojima je najveci domet vodit nogometni klub na manageru, ali svi oni nazalost imaju utjecaja jer su ljudi jebene ovce.

A kao drugo, medije vise boli briga kakva je gledanost, da pace negativna gledanost je jos pozeljnija - primjer je joska jelicica pa i sa tim pljuvanjem i komentiranjem konstantno toplakovih budalastina ga mi svi skupa opet stavljamo pozornost i dajemo im na vaznosti, makar nam to nije cilj.

I
  • ElDorado
    8.8k
    Ne znam di je to Toplak izjavio, ali inače se kurči kako je spasio Loksu od idpadanja tak da je u 11 gurnuo mlade igrače Stojka i Kača i da su oni spasili stvar. Valjda sad i dalje gura tu spiku.
  • Jos-Optimus
    8.7k
    zabrazdio si i ne da mi se. Lik čija negativa dopire do većine populacije i kojeg se gura kao nekog trenera itekako ima utjecaj, ako ništa kao pogonsko gorivo za dežurne seratore, posebno na sveopću negativu oko Dinama. Ne trebam ja ništa naučiti, ti trebaš shvatiti da ti i ja i Zona nismo javnost, trenutačna percepcija Dinama u javnosti nije dobra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.