• Droljo
    31.6k
    Ovaj solinski debil zaboravlja da almena 10.10. ne dolazi sam...
    :brow:
  • DerHerrKool
    1.8k

Daj radije skopiraj tu taj dio koji je interesantan da nenabijamo klikove bezeveze
  • chago13
    351
    evo materijala za dobar video predstavljanja Almene
  • ElDorado
    14.1k
    "I na tome bi i ostalo da mladi Španjolac nije povukao jedan potez kojim je uspio prebrisati sve dobro što je glavnina hajdučije o njemu mislila. Sve izgrađeno poštovanje otišlo je u vjetar onog trenutka kada je Almena sa svog Instagram profila obrisao sve slike u dresu Hajduka i sve što s Hajdukom uopće ima veze. Dodatno si je Almena zakopao mulj kad je Splićanima do uma došao prizor u kojemu Almena nakon utakmice protiv Vukovara na kraju prošle sezone plače ispod sjevera. Ma, neka i ide tamo, ispao je g***o, takvi su se komentari dali čuti kroz neformalne razgovore o kraju prijelaznog roka, kad se svake sekunde prati gdje tko odlazi."
  • austrijanac
    13.6k
    Frane tip lika kojeg obje strane mrze.
  • DerHerrKool
    1.8k
    Sve izgrađeno poštovanje otišlo je u vjetar onog trenutka kada je Almena sa svog Instagram profila obrisao sve slike u dresu HajdukaElDorado

Kako je lako ovakve stvari pisati kad te nije briga za drugu stranu priče. Poštovanje ide u oba smjera valja. Dno
  • Mr Anderson
    21.8k
    Znam jednog Maršića koji je baš teški tovarski smrad, od onih najzatucanijih. Ovaj Frane iz SN mu mora biti neki rod.
  • Zg123
    4.5k
    Za ovog ruznog iskomplelsiranog tovara jurisica sam znao da je smece ali pravdat vrijedjanje nekog u komentarima na drustvenim mrezama i to stavljati kao nesto normalno u javni medijski prostor je stvarno next level. Zanima me sta bi napisao da tako nesto netko za njegovog kolegu novinara napise
  • Droljo
    31.6k
    Ti novinari su potpuno van vremena i prostora. Ne mogu vjerovati kakve su to budale. Stvarno nisam pljuvao po njima do sad. Užasni su mi nazivi tipa dnovinari ili crvi itd ali stvarno nisu normal.
  • Thor
    3.9k
    Almena kada je iz tame izasao u usao u svjetlo shvatio je koliko je tada pogrijesio pa je htio i obrisao je tamnu stranu svojeg zivota. S pravom. Bravo Almena i dobro dosao u Svjetlo! :love:
  • Pacho
    20.5k
    Dobro, kod te spodobe je vec na prvi pogled jasno da se radi o imbecilu. Izgleda kao da je plod silovanja ljame od strane grofa Drakule.
  • Thor
    3.9k
    Magarci izveli SPEKTAKL prelaznog roka...kaze jedan portal! Sektakularno! O jebem ti sve i novine i portale i pumpanje i uvlacenje u dupe klikovima... :grimace:
    Kaj hoda po zici s zlicom i jajem u ustima iznad zapaljene vatre sa dronovima koji lete oko njega...spektakularno! :roll: jade,jadne
  • Sajla
    23.6k
    Sektakularno!Thor

Ovaj tipfeler ustvari jako dobro opisuje to stanje uma. SEKTAkularni su.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.