• Dzoni
    6.3k
    Ne znam, oni su posebna sorta ljudi. Ali uvijek ima razloga, danas je prijateljska utakmica, nedaj bože da bude manje od 5 razlike
  • mlinchica
    6.5k
    Pričekajmo malo, negdje oko 20h ćemo saznati koje brige nas more.
  • deda
    46.5k
    Tetak je očajan jer je star, debeo, bolestan, bacio život u ništa, ništa nije stvorio, napravio i ostavio svijetu. Ali zato sve zna jer on bi bolje samo nije imao sreče u životu.
  • Paggini
    88.1k
    Tetak je očajan jer je star, debeo, bolestan, bacio život u ništa, ništa nije stvorio, napravio i ostavio svijetu.deda

Ajmo ne ići u ove vode i vrijeđati nas ostale koji smo stari, debeli, bolesni, bacili život u ništa, ništa nismo stvorili, napravili i ostavili svijetu....
  • Droljo
    28.9k

Star i debel nisi. Ovo drugo ti priznam.
  • deda
    46.5k
    Pa kak bi te vrijeđao, ti ne tvrdiš da znaš bolje :rofl:
  • NORTE
    25.2k
    26.6.
    CAhJ4Ev.jpg
    parks-and-rec-andy-dwyer.gif
  • Gradina
    153
    baka po majci je porijeklom iz SinjaElDorado

Nemojte da ovo Triljani vide opet će se pobit s Maliganima
  • tp1997
    2.8k
    Tko god da je ovaj nesretnik koji komentira Cape Verde-Saudijska Arabija: "Veliki su igrači igrali za Urugvaj, imao sam ih priliku osobno gledati, Valderrama i onaj kontroverzni Higuita...obojica su i dalje vrlo popularni u Venezueli...odnosno Urugvaju..."

Obojica Kolumbijci.
  • KtcGoat
    6.2k
    Zoran Grgic mislim
  • tp1997
    2.8k
    Dođe mi da napišem mail HRT-u, mislim da dugo nisam čuo nekoga da toliko lupeta i ne bi me čudilo da je komentirao pijan

Neki od bisera:

"56-godišnji izbornik Bubista...rođen prije 56 godina"
    "Trofeje je osvajao sa Charleroiom u Francuskoj"
    "Kongo se kvalificirao pobjedom protiv Nigerije 1-0 u produžecima" (sve u ovoj rečenici je netočno osim da su pobijedili Nigeriju)
    "Zna se desiti da iz krivo dosuđenog kornera padne gol, što utječe na rezultat" (ma nemoj)

Onda mu je svaki podatak na razini "ako se dobro prisjećam" (a da provjeriš možda)

Baš sramotno odrađeno
  • Jurki
    26.2k
    I Viki je imal gaf jucer..
    slijedi minuta sutnje za Deschampsovu majku... nakon minute .... ovo je bila minuta sutnje za zrtve potresa u Venezueli.
  • KtcGoat
    6.2k
    bilo je tu vec kritika na njegov racun ako se ne varam
  • NORTE
    25.2k
    Gledam jučer malo prijenos Norveška-Francuska.
    Dembele zabije tri komada u prvom poluvremenu, a režija cijelo vrijeme u prijenosu pušta samo kamere koje snimaju Mbappea, tijekom poluvremna i nakon doslovno svake akcije.

Uistinu bolesno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.