• Sibirski plavac
    9.9k

"Posebno se istaknuo komentar: "Simpatično baš. Da smo bar uvijek svi ovakvi zafrkanti. Volim domovinu i sve njene klubove", dok je drugi korisnik poručio: "Ja sam samo Hrvat i moj klub je i Hajduk i Dinamo."

Javila se i jednadinamovka koja je objasnila da su joj otac i stric hajdukovci te da,iako joj je Dinamo u srcu, voli i Hajduk i ima članske iskaznice oba kluba. "Kad sam u Splitu volim otići na utakmicu", napisala je."

:chin:
  • Raul
    471
    Bože pomozi....
  • FazeN
    8.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-golmansko-pitanje-rjesava-se-nakon-vikinga-ne-ue-li-u-lp-dinamo-nece-dovoditi-vratara/165721

Kako doznaje Germanijak, Dinamo će konačnu odluku donijeti nakon dvoboja protiv norveškog prvaka. Možda već i nakon prve utakmice, ako će on sugerirati konačan ishod, ali najkasnije nakon uzvrata.

Dakle, izbace li Modri Vikinge i uđu u Ligu prvaka, tada će vjerojatno krenuti u dodatnu ofenzivu i pokušati ipak pojačati vratarsku poziciju. No, ako ne uspiju, ako će europsku jesen igrati u Europskoj ligi, tada neće ići u daljnji trošak, pogotovo neće prihvatiti visoke zahtjeve za vratarima, zvali se oni Livaković, Kotarski ili nekako drugačije

Aerodrom, avion, dosadno mi pa klasik jedan
  • vjeko1701
    29k
    Već stavio u drugoj temi. Ne znam koliko ovakvih promašaja će biti dosta da se barem germanijak prestane slušati po pitanju informacija. Mislim da nikad nije bilo jasnije da oni *urca znaju.
  • Thor
    3.9k
    [img]http://Screenshot-20260901-001608-Samsung-Browser.jpgCitam i ne vjerujem...dakle nisam gledao utakmicu i ne znam uopce da li je ili nije penal i libo me racku...ispizdio me naslov clanka i podnaslov...stadion ostao u soku!! Najmanje mu je nogu otkinuo i zavrsio na nosilima i nije penal!!!
    Mojne me batje!! :roll: :rage: naslova i onda dolje odmah ispod prozivanje imenom sudaca iz VAR sobe!
    Kaj je ovo dnevni glasnik tog kluba? Ne radi se medijski pritisak...ne ma kaj bi! :roll:
  • NORTE
    26.9k
    Radi se o trajnom transferu iz najvećeg rivala Hajduka

Dugo vremena nije bilo transfera na relaciji Zagreb - Split
    — vecernji o Almeni
  • KtcGoat
    7.6k
    Nije nogomet, ali
    photo-editor-ds-1788272873695.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.