• Droljo
    30k

Prenosio je neki brazilac i urlao tako. Vidio sam
  • badjibadara
    10.2k
    Istina. Urlao je i neki dan na tekmi Malisheva - Vllaznia. Možda i jače.

https://www.youtube.com/live/QFbRPWZLi5E?si=WM_oq1iro1wf2A4m
  • Danko
    3.4k

Znači frane ne plaća hdtv nek gleda ilegalne streamove
    Frane ak nemaš 2 € javi, skupit ćemo
  • Thor
    3.2k
    [img]http://Screenshot-20260719-232759-You-Tube.jpg

Naletio sam na ovo na y tubu...pa reko da podijelim taj "pametni"razgovor magareta sa magarcom.
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    iz godine u godinu najavljuju nam propast, a mi sve bolji i bolji. Voljeli bi i oni da mogu tako "propasti".
  • Mr Anderson
    20.7k
    Ovakvi likovi koji se predstavljaju ko navijači Dinama su mi sto puta odvratniji od običnih tovara. Nema pojma u ničemu, vjerojatno ni ne ide na utakmice, ali to bude sve propalo jer nema Zdravka da drži pod kontrolom...i dijeli karte za 1 kunu.
  • Jurki
    26.8k
    ja bi samo takve pacijente pital.. ok, dobro ako su bivse uprave bile tak sposobne, zakaj nisu sa zarađenim novcem od transfera i liga prvaka kupili negdje zemljiste i napravili kamp?
    Ne moze nitko reci da novca nije bilo.
    Kuzim da klub nemre sam rijesiti problem stadiona.. ali 20ak milja eura se moglo i moralo uloziti u infrastrukturu.

Al ce ti isti reci.. ali ali prodalo se igraca za kamione eura, kao da smo neka firma pa je to mjerilo uspjeha, a ne nogometni klub.
  • Droljo
    30k
    20ak milja eura se moglo i moralo uloziti u infrastrukturuJurki

Pa uložilo se 15. Ofarbao se stadion, hotelčić se napravio i kapelica presvetlog mamićevog starog...
  • Jurki
    26.8k
    ah da i njegove jacuzzije u susjednoj nam drzavi.

Zapravo sam mislil na kamp. Mi smo valjda jedini ozbiljniji nogometni klub koji je toliko novaca okrenul na transferima i ligi prvaka.. a nemamo kamp.
    Kao da je to svemirska postaja, a ne 7-8 nogometnih terena i zgrada uz to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.