• Noel
    22.1k
    Trump ili je totalni bolesnik i manijak ili je nevjerojatni genijalac koji se odlučio narugat cijelom svijetu i sistemu i usred najbitnijeg događaja trenutno u svijetu i sebe postavit iznad pravila tog događaja. Doslovno se ruga sa cijelim svijetom. Meni je više realnija prva opcija da je riječ o manijaku i bolesniku. Kao neka dvorska luda na steroidima. Jezivo.
  • Paggini
    90k
    Trump samo demonstrira svoju moć, nije on nikakva luda niti pajac. Mi to gledamo sa zgražanjem, ali pokazuje šta može napraviti kad želi. Jbg.
  • miro
    9.2k
    nešto kao Vlada na križanju Savske i Vukovarske
  • duksy
    647
    Neki dan je bila na vijestima infomacija da su on i njegova obitelj bogatiji za 1,5 miljarde dolara od kad je stupio na vlast.
    Proračunat je on, teško da je budala iako tako djeluje na van.
  • Ludovic IX
    12k
    bankrotirao je već 4 puta.. stigne i peti
  • Goncalo Santos
    4k
    al ovaj dio naslova: "Nogomet je poceo igrati na ulici, a sad..."

Ne znam gdje se to inace pocinje igrati nogomet, u kazalistu? Jel to stvarno toliko inspirativno i jedinstveno? Svaka cast niko sto si na ulici poceo igrati nogomet, za razliku od mene, drugih zonasa, profesionalaca i opcenito 99 posto ljudi koji su u zivotu sutnuli loptu.
  • Jaro
    12.2k
    bankrotirao je već 4 puta..Ludovic IX

On nije ni jednom realno... A nekak imam filing da je nakon svakog od tih 4(ili 6 kako vec tko broji) on izasao barem malo bogatiji... On sam tvrdi - chapter 11 je standardni alat u biznisu... Isto ko ovaj 27 ili 72 ili koji je vec Infantino izmislio za svjetsko
  • Ludovic IX
    12k
    ameri sami kazu da dobar biznismen 3 puta bankrotira u karijeri. Ali ipak nekako sumnjam da oni mogu firmu u dugovima poslat u stečaj a onda otvoriti novu bez dugova i nastavit po starom bez ikakvih reperkusija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.