• gledatelj
    1.4k
    Da li je netko slušao audio prijenos Hajduka preko rezultata. Znači cijeli taj prijenos je za ovu temu. Ne znam tko je lik, ali lupao je svako malo
  • DrRatoljub
    1.2k
    I, kaj kaže ekipa.

Ima li Hajduk konačno smisla?
  • Jurki
    27.1k
    Ima li Hajduk konačno smisla?DrRatoljub

Ovakav? Uvijek.
    Nemas pojma kako su me razveselili večeras.

Jos ih Sabonis zakuca.. taman do Gospe.
  • dBK
    437
    SpMYhXx.jpeg
    Samo jedan!!?
    Velika neka momčad taj Hajduk, dosad ispadali od same kreme europskog nogometa
    Trenutno!!!!? Gvahahahah
  • Filip85
    1.5k
    A pazi početak teksta - "Hajduče, zaboga, kako? Opet." :lol:

Frane prespavao Tobole, Gzire, Citye...
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Pafos je ozbiljna ekipa, ljudi su uzeli 9 bodova prošle godine u LPu, ovi su s njima dogurali do produžetaka, realno za njihove kriterije, ovo ispadanje je najveći njihov europski uspjeh unazad ne znam koliko godina…. :lol: I ono treće razredne ekipe igraju konferencijsku ligu…. Oni bi htijeli da su trećerazredna ekipa….
  • ElDorado
    12.8k
    Play off KL je jeben. Sumnjam da to mogu proci i tovari i Rijeka.
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Dobro ja se protiv Keka nikad ne bi kladio u ovakvom natjecanju na KO. Teško će biti bilokome….

Sto se tiče ovog poteza UEFAe, za nagradu ću im preskočiti prvo jebanje majki idući koje bi htio.
  • Jurki
    27.1k
    Sto se tiče ovog poteza UEFAevlatkomarkovic

Kaj su skombinirali?
  • Sajla
    22.5k
    rekli su FIFI da odjebe s prodajom prava na svjetsko prvenstvo privatnicima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.