• Dzoni
    7.4k

Moraju oni još jako jako puno koeficijenta skupiti da bi nadoknadili brukanje zadnjih 15ak godina
  • Paggini
    95.3k
    Ako mi prođemo u LP, a oni u KL, garantiram životom da će 90% natpisa biti o čudesnom hajduku, uspjehu, šta ih čeka, koliko para će zaraditi, mogu li doći do osvajanja KL, koliko vrijedi koji igrač, tko dolazi sad kad su taj maestralan uspjeh ostvarili.

Bit će jebeno neizdrživo
  • Filip85
    1.5k
    Zaboravio si da kad će Hajduk eventualno pobjedit Klasvika bit će "splicki real", a ako mi skinemo, na primjer, Atletico Madrid onda ide ona stara provjerena "nikad slabiji"...
  • ElDorado
    13.2k
    A posralo ih sa ždrijebom stvarno imaju šansu
  • Jaro
    12.4k
    Bit će jebeno neizdrživoPaggini

Da ne citam ovaj topic i 1.HNL na zoni - ni za jedan od ovih clanaka, komentara, naslova ne bih znao. Sinoc sam uzivao u atletici.
    Ljudi, sami sebi stvarate psihoze od "njihove" propagande. Pa sta ako www.tovarski-nedeljnik.hr pise da je ovaj ili onaj novi Messi? Kako to tocno utjece na bilo sto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.