• Nolifer
    15.8k

Pa baš i nije isto. Ako imaš takvu potrebu, onda to sve govori o tebi, da imaš neke komplekse i da trebaš pomoć
  • Mali dioničar
    20.6k
    Jedino rješenje ove situacije je da @Niko1986 pozove @Nolifer u Podcast pa da srušimo jubito.
  • jp23
    4.8k
    Sloboda govora nije amnestija od odgovornosti.
    Svi imate pravo govora, ali to vam ne jamči odsutnost reakcije ili kritike za ono što kažete.
  • ElDorado
    15.1k
    Ne miješam se u osobne sukobe forumaša, ali Pezzi zapravo nije ništa krivo rekao. I mislim da je pogodio srž stvari. Ovo je bilo na razini osobnog sukoba smeća i Miška
  • rakurs
    3.4k
    Ma ne razumiješ ti to. Indexovi novinari su smeća sama po sebi, a odgovornosti aboliran nije niti Vice koji tamo radi. To prvo, a drugo - Pezzi je tovar tako da nije niti bitno što je on stvarno mislio reći i što je rekao nego je smeće jer se uopće drznuo komentirati Mišića. Ne razumijem ljude koji zapravo čitaju članke, ja pročitam naslov i na temelju toga formiram mišljenje o temi. I drago mi je vidjeti da nisam jedini.
  • Droljo
    32.1k

I to onako u mraku kao tajni 'zaštićeni' sugovornik 'svjedok' sa promjenjenim glasom...
  • jakov1
    1.7k
    Isto kao što i ja imam slobodu govora da mu kažem da je ispao glupPaggini

Imas, al bome ispadas pizda nakon pedesetog puta. Ko ona ekipa koja je u skoli sprdala jadnike iz prilagodenog programa.
  • Droljo
    32.1k
    jadnike iz prilagodenog programa.jakov1

A bome i ti lijepo o kolegi...
    :zip:
  • jedan u nizu
    19.6k
    I to onako u mraku kao tajni 'zaštićeni' sugovornik 'svjedok' sa promjenjenim glasom..Droljo

Ma bit ce @Niko1986 miran ko bubica kao Rale kod Mamica
  • Riot
    2.1k
    5 godina sam na forumu i nije se još pojavio taj koji je ovom Noliferu išta uspio objasnit i utuvit u glavu. Ne da se nije pojavio na forumu nego sam ubijeđen da se takav još nije ni rodio. Srednjoškolcima bi objašnjavao borbu s vjetrenjačama na primjeru rasprava s Noliferom.. fenomen foruma
  • Nolifer
    15.8k

Šta mi treba objašnjavati? Stvari se ne riješavaju šakama. Sjećam se toga, ako je to bila sprdnja glupa sprdnja, na razini dijeteta. Shvati da smo svi različiti i ne moramo misliti isto. Tako da nisi ništa konkretno objašnjavao.

Za zajebanciju sam uvijek. Ali vrijedjanje i prijetnje takvog tipa ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.