• NORTE
    24k
    Hajduk će bit 2. na kraju. Sretno i minimalno dobivaju dok Rijeka kiksa protiv zadnjeg i jedino o čemu razmišljaju je kup.
  • Navijač Dinama
    12.1k
    bojim se ako bude fer i korektno suđenje, da bi Loksa mogla iznenadit Rijeku,

Nego znal netko kad je finale kupa?
  • Majki2111
    4.2k
    Lokomotiva je odlična ekipica. Složili su momčad od par albanskih anonimaca i hrvatskih iskusnjara i talenata. Tolić je dodana vrijednost, visoka desetka za potezom vizijom. a I Tomić ih je posložio tip top. Igraki najljepši i najbolji nogomet u Hrvatskoj i lagani su favoriti za kup po meni. Pobrali su moje simpatije.
  • xavier
    12.1k
    ekipicaMajki-Papi2111

Upravo ovo ih i opisuje jer klub sigurno nisu. Tko se više i sjeća da je njihov dom formalno Kajzerica. Nemaju stadion, nemaju navijače, nemaju nikakav imperativ, Dinamo ih nakrca talentiranim igračima...tako je puno lakše igrati nego nekima drugima.
  • Majki2111
    4.2k
    Treba znat sastavit ekipu i atmosferu. Meni je ekipica epitet, a upis u pozitivnom kontekstu. Plus kolko sam čuo imaju jako dobru omladinksu školu.
  • xavier
    12.1k

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Tko sam ja da ti određujem hoće li ti se Lokomotiva sviđati ili neće :smile:
  • Infinity
    21.2k
    Drugi ce biti Osijek ili Lokomotiva. Te dvije ekipe djeluju bolje nego Hajduk i Rijeka. Mislim da ce ih Lokosi srediti iduci tjedan i da ce se s Osijekom boriti za drugu poziciju. Hajduk izgleda losije od Dinama i siguran sam da ce pasti na Kranjcevicevoj, a mislim da ce Lokosi prezivjeti i Rujevicu. Osijek ako ne bude gubio bodove na glup nacin bit ce drugi, bolji su i od Lokomotive. Sto se Hajduka tice, mislim da ce na kraju cak zavrsiti peti.
  • NORTE
    24k
    Osijek ako ne bude gubio bodove na glup nacinInfinity

U tome su prvaci.
  • Infinity
    21.2k
    Zato i naglasavam
  • Navijač Dinama
    12.1k
    Dok nas je i Nenad vodio, za mene ove sezone Osijek jedino je bio dostojan protivnik, a tu se slazem sa vama većinom izmedu Osijeka i Lokse ce biti za drugo mjesto, jedino ako savez ne umiješa ručice pa proguraju tovare na isto
  • Kwedi
    3.9k
    ako savez ne umiješa ručice pa proguraju tovare na istoNavijač Dinama

savez koja gura tovare je oksimoron
  • Navijač Dinama
    12.1k
    A jbg, držali su ih na prvom mjestu dok repka nije otisla iz ST, mislim da je i sama zarada za sam savez izuzeb kluba da oni idu u kval.za LP ili Osijek/Rijeka nego neka Lokomotiva, tekma protiv Intera na pocetku nastavka sez.je jedan od tih dokaza,
  • Infinity
    21.2k
    Nema Savez dvi kune od tog sto Hajduk ode u LP. Kako igraju, Rijeka i Hajduk nemaju sanse protiv Lokomotive i pogotovo protiv Osijeka. Osijek je imao Rijeku u saci na Rujevici sve dok nisu dobili crveni, ovi nisu znali sta ih je snaslo. Od svih ekipa s vrha, prvo kolo je najteze bilo opet za Osijek koji je dobio Lokose vani i u zadnjem kolu ih ima kuci. Rijeka i Hajduk se muce s fenjerasima, u iduca dva kola ako ih Lokomotiva otpuse njihovo je gotovo.

Osobno mislim da je za HNL dobro ako Hajduk ne ode u LP, jer mislim da njih to nece ponijeti, tj. da se nece nista vise pojacati nego sto bi i svakako. Imam neki osjecaj da bi najvise dao Osijek za pojacanja, a opet s druge strane mislim da bi u kvalifikacijama najbolje mogla proci Rijeka koja ima puno vise iskustva od Osijeka i koja ima daleko boljeg trenera koji je kljucan kad si u podredjenom polozaju. Za Lokomotivu ne znam, mislim da su sposobni tu i proci nekog, a i dozivjeti debakl. Nisam ljubitelj iste u HNL-u, al gustao bih u suzama ostale trojke ako Lokosi zavrse drugi. Znam i da bi mnogi drugi, al ne usude se napisati :lol:
  • Bosna86
    12.9k
    Ja navijam da tovari ne budu drugi, na to mi se trenutno svodi praćenje HNL

Ako tovari budu dobri, treba im dati 3 milje za Nejasmica da ne bankrotiraju i tjt... Ako budu lajavi, onda nek se raspadnu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet