• Dudu
    3k

Zato je Lokomotiva najbolji albanski klub hehe

5 Albanaca/Kosovara u prvih 11.
  • LovroZG
    1.3k
    Ima Inter na klupi tinejdžere Ljubića, Soldu, Nekića i Rijekinog Mitrovića. Nije sad baš da ne razvijaju igrače.
  • marcio amoroso
    50.6k
    Koja golčina Tolića :starstruck:
  • Markelo
    3.7k
    Kakav je taj Tolic? Vidim da se danas nazabijao a i da ga ide u zadnje vrijeme
  • Dudu
    3k
    Tolić zadnje dvije godine bio (po)najbolji igrač druge lige.

Ove godine počeo pokazivati kvalitetu i u prvoj ligi, a još je relativno mlad, 96to godište. Moglo bi bit nešto od njega.

Prošle sezone / 2 HNL
    24 utakmice - 15 golova

Ova sezona / Hnl + kup
    14 utakmica - 9 golova
  • Neki tip
    21.3k
    s tim da treba imati na umu da je veznjak.. a to je odlična statistika i za napadača!
  • Neki tip
    21.3k
    eh, još najbolje da ni na klupi nemaju nikog.. :smile:
    Ne znam, očekivao bih od kluba koji lovu nema da ima više mladih, gladnih, neafirmiranih, jeftinih igrača.
  • platini
    230
    Dobra utakmica na Poljudu ali ovaj komentator sa Arene je tako tih, miran, los za ugodaj...trebaju ovi sa Arene staviti za komentatore ljude koji vole nogomet i koji imaju emocije dok komentiraju. Ovaj djeluje kao da jedva ceka da zavrsi utakmica pa da moze ici u ribiciju il nesto
  • NB86
    17.5k
    Kakav je ovo ofsajd sudio kod gol sanse hahahah koja smijurija
  • reziser
    8.2k
    Burić tvrdi da su golovi Osijeka neregularni?!?!

gledam i ne vjerujem...
    koji su to kmečavci, ali i pritisak na suce protiv nas
  • Majki2111
    4.2k
    cnflmkqhwzvr8t9t.jpg
    v3cx0qog53tblbh6.jpg
    mvt6yiaw9vqefj7j.jpg
    nd9umzzlcg6s0vdg.jpg
    Kaj reći? Pošto se priča u našoj temi o pošaranim grafitima da se nadovežem samo. Dno dna. Znam da je južniji dio otoka više za Hajduk al bori se dolje ekipa da nestane to. Kolko sam čuo Malinska i Omišalj su čvrte jezgre pristslica Rijeke. Vrbnik isto tako. Al ovo su mislim gragiti na glavnoj cesti, autobusne stanice.

Ovo veli udruga Krk cijeli plavo bijeli:

Stoko jedna nepismena i nekulturna, propaliteti osnovno školski ako ste i kojim čudom došli do srednje škole ništa niste naučili ni o svojoj i o tuđoj povijesti. Baratate talijanskim nazivom našeg otoka, koristite ustašku simboliku i nekakvu izmišljenu godinu - katastrofa !

Isto tako ste dobri i u zemljopisu jer ovo nije Brač ili neki sličan otok već NAŠ, plavo bijeli otok KRK, usred Kvarnera i hrvatskog Primorja čiji je administrativni i najveći grad RIJEKA u kojem ste, nažalost i svi vi rođeni ... A u njemu i jedan mali ali šampionski klub čije plavo bijele boje s ponosom i u pobjedi i u porazu nosimo!

Geo politika za vas je toliko stran pojam da izjednačavanje Rijeke, multikulturalnog lučkog grada koji je prigrlio sve ljude dobre volje i namjera sa nekim istočnim meteopolama nema nikakvog smisla, osim u vašim bolesnim glavama ...

A na kraju i o pravilima - tu valjda mislite na ono jedno jedino opće prihvaćeno navijačko pravilo da se tuđi murali i grafiti ne šaraju? E to pravilo bi vam se moglo obiti o glavu ...
  • cron1ck
    2.3k
    Nakon 5:0 poraza od Dinama, malo vijesti iz Rijeke:

Zoran Kvržić , Roberto Punčec, Lorenco Šimić i Petar Mamić su izbačeni iz ekipe i nije izgledno da će nastaviti karijeru u Rijeci.
    Po meni dosta los potez Rijeke koja i ovako se krpa s kadrom, ali eto tim bolje za nas.
  • Eduardo
    28.9k
    Svi osim Kvržića su potjerani, mislim (za sada). Kvržić je još uvijek igrač Rijeke.
  • Neki tip
    21.3k
    Nije mi baš jasan ovaj potez.
    Odnosno, može biti vezan samo za neka ranija ponašanja i kontinuirano remećenje reda, a predstavljeno je kao reakcija na onakav poraz od Dinama.. ali to nema smisla.
    Punčec i Šimić nisu igrali, a Kvržić im je jedan od borbenijih igrača i dobro igra na poziciji koja je tek friško njegova - desni bek. Mamić je limitiran i kod njega jedino vidim da ne može bolje, nisam ništa primijetio u pristupu, a Rijeku relativno često gledam. Velim, oni znaju a ne mi što je i kako u svlačionici, ali da ovak izvana ima smisla nekakvog - baš i ne.
  • Neki tip
    21.3k
    za Kvržića je rečeno da će pričati s njim i uživo kad se vrati, ali da je i on van momčadi koliko shvatih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet