• veselko tenžera
    6.6k
    Srećom ždrijeb ih nije mazioEduardo

:smile:

Cijenim iskrenost.
  • Xpert1992
    346

Nije Peyton bez razloga bio na tekmi jucer. :grin:

Peyton-Manning-2013.jpg
  • Danijel1990
    15
    F.Zubčić 8.
    I.Rodeš 9.
    Nakon prve vožnje slaloma u Wengenu,druga je na rasporedu od 13h.
  • crophantom
    2.7k
    znaci Maye ili Stroud u superbowlu prije Josha, osim ako Stidham ne ponovi priču Nicka Folesa.
    Nije lako navijacima Billsa, razmišljao sam nakon tekme s kim bi ih usporedio u nogometu, ne pada mi na pamet niko ko ima toliko tragičnih poraza.
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    Nemogu dočekati Patse večeras i vidjeti jel Maye ima to nešto :pray:
  • crophantom
    2.7k
    kako nema Lionsa ja sam navijao za Allena, sad kad njega nema mi se nekako u SB gleda dvoboj brutalnih obrana, nek bude Seahawks vs Texans
  • Markelo
    3.6k
    Billsi nisu onako jaki ko prijašnjih godina, no dovoljno je da Allen bude na svojoj razini i da oni imaju šansu protiv bilo koga. Jučer pak nije isporučio koliko on inače može. Promašeno dodavanje na samom kraju regularnog dijela koje bi im vjerovatno donijelo TD a bilo je i loših dodavanja u produžetku. Kako su franšiza kojoj fortuna voli okrenut leđa, tako onda nisu dobili ni ono hvatanje Cooksa koje bi im donijelo pobjedu. Ne ide pa ne ide.

Broncosi su prošli a kao da nisu. Ne znam kako bi rezervni Qb mogao napravit išta protiv recimo brutalnog pass rusha Texansa ili da mora pratit super preciznog Mayea u poenima. Ne bi ni povlačio paralelu sa Nickom Folsom jer je on bio qb zadnjih 4-5 utakmica u regularnoj sezoni i otpočetka PO. Stidham je ove sezone odradio samo 4 snapa i niti jedno dodavanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.