• mlinchica
    7.4k
    Issss
    Kakva depresija ovdje, na dan europske tekme.
    Odbacite više te uplakane maramice, pozitive malo ne škodi.
  • Droljo
    32k

Nema šanse! :rage:
  • Progressive overload
    507
    Mislim da Topić ima virozu pa zato neće nastupiti /s
  • Kumerle
    3.5k
    Naprijed plavi lavovi!
  • prefontaine
    10.9k

A da vidiš tek depresiju među igračima. Nisam neki teoretičar zavjera, još sam manje stručnjak za govor tijela, ali bacio sam oko na galeriju fotografija igrača prilikom dolaska u Bukurešt. Da su na kakvom sprovodu, bilo bi mi jasno...
  • Masto
    2.3k
    da su se smijali bilo bi kako im moze bit do smijeha nakon osijeka
    Bit cemo pametniji večeras a nadam se i veseliji
  • fakin
    6.2k
    Ovo je jedna od najlošijih momcadi u europskoj ligi i 3 puta jeftinija od nas.
    Ako to ne mozemo dobiti onda neka definitivno uprava kluba razmisli kakve su klupske ambicije.
  • mlinchica
    7.4k
    nisi stručnjak al si ipak donio zaključak da su depresivni. :meh:
    Kaj me briga kak izgledaju ispred fotografa, nek veceras izvuku bodove i to je to.
  • Archangel
    345
    kova je još uvijek trener pa je depresija jedina solucija
  • Mr Anderson
    22.2k
    ssss
    Kakva depresija ovdje, na dan europske tekme.
    Odbacite više te uplakane maramice, pozitive malo ne škodi.
    mlinchica

Kakvi šugavi komentari raznih plačipički, požališ kaj uopće otvoriš temu i poželiš piti od jutra da se popraviš malo.
  • Boycie
    4.3k
    došla je od 17mil, iz Emirata. Dinamo ga ne pušta ispod 20mil. Info od subote nazalost. Nadam se odbijeno.
  • Tonyfontana
    8
    Dobro jutro! danas igra Dinamo, danas igra Građanski !
  • IvanS
    578
    Utakmica s Osijekom je sve prelomila, mark my words.

Glave su do sada bile najveći problem i to su nadam se sada doveli u red. Ako im nije neugodno onako izgledati u Osijeku onda ne znam što je.

Već su i ranije pokazali da karakter imaju a sada je idealan trenutak za to i pokazati.

Stoga, dobivamo s hendikepom danas!
    Uvjeren sam da će igrati najspremniji, a to nam danas i treba.
  • don
    21.7k
    priželjkujem pobjedu, a očekujem x i nastavak muke sa Kovačevićem koji će tim rezultatom učvrstit svoj posa. Svaki bod veselje.
  • Zg123
    4.7k
    Svidja mi se Vicina postava ali ja bih tu stavio Rusa umjesto Kace cisto zbog defanzivne stabilnosti. Ova postava od SN je ipak realnija i ziheraski postavljena kako ce i vjv biti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.