• criticus
    9.4k
    Jedno se mora priznat, vidi se iskorak u Europi. Doduše unazad, ali ne sićam se da je neko definira u koju stranu mora bit iskorak.
  • Herca
    1
    Ovo izgleda žalosno minut loptu u nogama držat ne mogu,tuga.
  • criticus
    9.4k
    A ništa... bit će Europe i dogodine pa probat onda.
  • BlueDD
    73
    Dinamo živi od novaca iz europskih natjecanja i transfera igrača. Koeficijent je u kontinuiranom laganom padu, a Perez Vinlof koji je jedan kd 4 ili 5 navrijednijih prodajnih eksponata na klupi protiv mozda i najslabije momčadi protiv koje ćemo ove jeseni igrati...
  • Krizy
    76.5k
    Protivnici Dinama odigrali vrlo dobro sudeći po rezultatima

Sunderland - AZ Alkmaar 1:0
    Sturm Graz - Rennes 0:0
    Bayer Leverkusen - Celje 2:0
    Anderlecht - Lyon 1:2
    Juventus - NEC Nijmegen
  • FrodoJePurger
    820
    U ovom klubu više nitko nema muda i to je činjenica.
    Svemu čemu sam se nadao dolaskom DP-a na vlast i svim pričama koje su nam prodali su se ispostavile lažne.

Boban nema muda pregristi i prihvatiti da je pogriješio sa dovođenjem Kovačevića.

Kovačević nema muda prihvatiti da neki igrači nisu za prvu postavu i promjeniti sastav prema prikazanom na terenu.

Igrači nemaju muda potruditi se na utakmicama i pokazati da zaslužuju mjesto u prvih 11 jer je prvih 11 stalan.

I tako dolazimo do ovoga.
    Bez igre, bez hrabrosti, bez pobjeda, dolazimo do gubitničkog mentaliteta i kurčobolje.

Boban trgni se i shvati da si pogriješio.

Edit: komentar u krivoj temi, može se izbrisati
  • jedan u nizu
    19.6k
    Svemu čemu sam se nadao dolaskom DP-a na vlast i svim pričama koje su nam prodali su se ispostavile lažne.FrodoJePurger

I to sve zato jer predsjednik ima vise povjerenja u trenera nego sto imaju navijaci?

I to nakon sto mu je prosle godine to povjerenje dalo takvi dominaciju na proljece i duplu krunu.

Aj prestanite srat
  • FrodoJePurger
    820
    ne nego zato što ne vidi da Kovačević nije trener za Dinamo, ako 95% posto navijača, novinara, komentatora da ne brojim dalje vidi da on nije za Dinamo onda je on problem.

HNL nije mjerilo jebemu pas mater, kao ni kup, ova liga je otišla u kurac, ali eto i Osijek nas je pobijedio, skoro i Gorica

Ti sada možeš reći da je možda ovih 5% u pravu, ali po čemu se to vidi, molim te mi daj jedan razlog zašto bi on trebao ostati.
  • vjeko1701
    29.5k
    I kakve to veze ima s prodajom nekih lažnih priča?
  • hardek
    13.1k
    I to nakon sto mu je prosle godine to povjerenje dalo takvi dominaciju na proljece i duplu krunu.jedan u nizu

Nije dominacija na proljeće za bacit, ali bitno je i ono prije toga i poslije toga.

I prije i poslije tog proljeća mi smo u istoj situaciji kao prije godinu dana. Zvone je izašao kao pobjednik prošle godine kada nije mijenjao Kovu, i ako uzimamo samo HNL kao mjerilo vjerovatno će opet izaći kao pobjednik ako ga i sada ostavi ali dugoročno se stvara problem.

Očito je da Kova i dalje ima problem sa 2 utakmice tjedno i isto tako je očito da ima problem sa baratanjem kadrom od 15+ igrača. Može njega Zvone pustit i opet mu na zimu očistit svlačionicu i opet Kova osvoji HNL, ali di smo onda opet sljedeće ljeto?

Koliko god to kontradiktorno zvučalo jer se uzela dupla kruna, dugoročno nismo profitirali ostankom Kove na klupi prošle godine
  • jedan u nizu
    19.6k
    Ja ne kazem da bi trebao ostati, dapace, mislim da je davnih dana trebao dobiti otkaz.

I da, ja isto ne znam sto Boban ceka sa otkazom i sta jos vidi u njemu.

Ali govoriti da je sve sto je DP govorilo - laz, su nebuloze.

Birali smo DP da imamo normalan, posten, zdrav klub koji nema kirminalaca i koji svi mozemo voljeti.
    Naravno da nam je sportska uspjesnost bitna kao navijacima, ali nigdje nije upisano da ce dinamo od sad do kraja svog postojanja iz godine u godinu biti uspjesniji.

Tko god bude "vladao" dinamom, imat ce i bolja i losija sportska razdoblja. Ima ih i jedan Real Madrid, i Barcelona i Man City, a di nece Dinamo.

Ja ne znam sta su ljudi ocekivali kada imaju takve izjave. Da ce dinamo jedne godine uci u LP i doci do osmine finala, slj god cetvrtfinale a na kraju Bobanovog mandata da cemo igrati finale.

Da, sramota je ovako igrati i izvuci nulu kod krnjeg Hapoela. Da, trener je vec mjesecima trebao biti bivši, i da, sportski sektor bi trebao bolje odraditi taj dio.
    Ali to nimalno ne umanjuje vaznost i djela DPa i onoga sto su nam donijeli i sto ce nam tek donijeti.

Nemojte zab da se 90% navijaca htjelo odreci svih titula i uspjeha kluba samo da Mamic ode. Pristali bi i na start iz trece lige ako ce to znaciti da ce klub biti zdrav i demokratski.

A evo godinu dana nakon, se zbog loseg trenera i lose forme igraca poljuljalo svo povjerenje u demokratski izabranu vlast.
  • vjeko1701
    29.5k
    A gle, više manje je jasno da se nakon prošle sezone od Kovačevića očekivalo da pokaže da je naučito voditi širi roster na viđe kolosijeka, isto tako postaje jasno da nije.

Doveden je primarno da složi potpuno novu ekipu i vrati trofeje u domaćim natjecanjima. To je uspio. Korak dalje je očito van njegovih mogućnosti kao trenera i mislim da je sad samo pitanje kada ide promjena. Prije polusezone, na polusezoni ili na ljeto.

Da mirno plovi prvenstvom, rekao bi na kraju sezone ali mi u idućih mjesec dana možemo tresnuti na -6 ili više. U ovakvoj konkurenciji. To ne vjerujem da može preživjeti.

U EL nam treba minimum 4 boda iz sljedeća dva kola ako želimo trunku nade u prolaz a i onda će ovisiti o tome da dobijemo u zadnjem kolu i da srušimo barem jedan od trojca iz lige 5.

Trenutno mi nije realno ni ta 4 boda niti ono kaj bi trebalo doći nakon toga.
  • jedan u nizu
    19.6k

Ma natavno, slazem se ja.

Samo ocu staviti sebe u Bobanovu perspektivu.

Slicna situacija je bila prosle godine, 90% navijaca nije znalo zasto je Boban stao iza trenera, i uoravu se tjeralo kao i sada.
    Da bi se Bobanu na kraju to povjerenje dobrano isplatilo sa dominacijom i duplom krunom.

Pa ako mu se povjerenje jednom isplatilo, onda je jasno zasto ima vise strpljenja nego navijaci koji krizaju igrače nakon 3 dana provedenih u klubu.
  • vjeko1701
    29.5k
    Ali ima bitna razlika. Prošle sezone si mogao na temelju činjenice ad je u pitanju skroz nova ekipa ipak imati određen lift i toleranciju prema onoj krizi. Jednostavno zakonitosti sporta, ekipama treba vremena da se nađu i proigraju.

Sada? Nijedan nositelj nije otišao. Prodani su igrači iz rotacije, dovedeni drugi za rotaciju a neki i za prvih 11. Ekipa ima daleko boljeg golmana nego prošlu jesen, ima Stojkovića koji je postao barem klasu bolji igrač. Ima iskusnijeg MPV-a, Domingueza i Belju koji je eksplodirao.

Sve to je zajedno sa trenerom na okupu 15 mjeseci a opet se ponavljaju isti problemi kao i prošle godine, neke stvari su čak i gore.
  • Mr Anderson
    22.3k
    Boban je rekao da neće smijeniti trenera radi jednog poraza ili krize. Mislim da je ovo jučer gore u Bobanovim očima nego poraz. Jučer smo igrali bojažljivo i povučeno s osnovnim ciljem ne primiti gol, napadačka igra nije postojala. Mislim da je to i za njega previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.