• DrRatoljub
    1.3k
    Puno smo bolji, ali ovakve greške...
    Jednom ajde, ali oba gola pokloniti u najvažnijoj tekmi sezone je nedopustivo.
  • dzis
    1.6k
    Jbt samljeli smo ih
  • Kumerle
    3.4k
    Dečki, ovo je Dinamo. Na gol više.

Naprijed plavi lavovi, bodre vas vaši purgeri!

Još 3 poluvremena za proći i bit bolji
  • Mr Anderson
    21.4k
    Dinamo pod Kovačevićem se u Europi uvijek raspucava na Maksimiru. Nikakva nam to utvrda više nije. Daj da jednom ne primimo 2-3 komada u prvom poluvremenu doma od neke ozbiljnije europske ekipeMarkelo

Jeli Kovačević rekao Mišiću da im doda loptu na 25 metara, jeli rekao Valinčiću da vrati loptu u sredinu na 20 metara, jeli on kriv što nemamo boljeg golmana (iako nije kriv za golove)?
  • Dendle71
    525
    Po meni za prvi gol kriv je Lisica u zacetku njihove akcije. Zaletio se naprijed (valjda cuvari Stojkovica) i ostavio svog igraca na krilu. Nakon toga su se pak zaredale ostale greske. Misics ispucavanjem i oog nesmetano pustaju u kaznenom prostoru da mirno primi loptu.
  • hardek
    12.1k
    Jbt samljeli smo ihdzis

Konačno netko realan. Van naša 2 poklona imali su jedan udarac sa 30 metara. A ekipa ovdje pizdi na obranu i generalizira stvari
  • Filip 91
    2.6k
    Za uzvrat je potrebna pobjeda od 2 razlike, drugacije ce tesko do prolaza.
  • bluemagic
    1.3k
    Zabit cemo mi sigurno jos 1, svaki dolazak u zadnjih 20 metara je opasnost za njih

Orsic nekako usporen i drven od ozljede, nadam se da ce se poboljsati
  • Archangel
    244
    Hoxha je beskoristan odkako je završila prva polovica prošle sezone.
    Lik nije niti trebao biti u Dinamu više. Ako niti Oršić nije više dobar i ne očekuje se da se poboljša onda nam treba novo lijevo krilo za prvih 11
  • Xpert1992
    921
    Kaj je tu je sad. Nema se kaj cendrat. Idemo izac i probat utrpat jos koji i pobjedit. Meni je iskreno najvise zao kaj je Stojkovic ono iz mrtvog kuta isao pucat a Beljo mu stoji na metar i pol od praznog gola. Mene tjesi cinjenica da smo odlicno odigrali. Osobno nisam ocekivao da cemo tak dobro krenut u tekmu.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Oni imaju xG na neku foru 0.28. Mi 2.07.
    Koma. Ali moramo nastaviti igrati.
  • Jos-Optimus
    12.7k
    Rasturiti u nastavku, nastaviti isto, hrabro. I dobivamo 5-2. Neki decki bi se stvarno trebali zapitati oko svojih komentara, radije nek odu na tekmu ili u birc s ekipom
  • Fatos Beqiraj
    3k
    Bolji smo puno, proc cemo ovo ne bojim se ni da odemo sa remijem tamo. Kvaliteta ispliva na kraju
  • BBB1312
    15
    definitivno nam treba novo lijevo krilo a po meni i bomo jedno zamjensko desno krilo
  • San Lorenzo
    23.7k
    U svakoj liniji imamo po jednog igrača koji je daleko od razine nogometa kojabje potrebna na ovom nivou, Nevistić, Valinčić, Zajc i Oršić...posljednji me još i najviše ljuti jer smo doveli njega, a prodali Vidovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.