• Borovljanin
    642
    Našao na OneFootball.

Leeds najjeftinija sezonska karta je 510 funti, iliti 600 eura. Nisu izborili Europu.
  • fakin
    5.3k
    The median full-time gross salary in the UK is about £39,039, resulting in a net take-home pay of approximately £2,600 per month

to ti je oko 3 tisuće eura

a razlika je kad igraš protiv rudeša, gorice i istre ili protiv arsenala, citya, uniteda i liverpoola.
  • Droljo
    29.4k
    Kakve plaće imaju englezi?
  • Hnlovac
    6.7k
    Općenito smo kao država skupi kod mnogih usluga u odnosu na plaće

Gorica traži 20 eura za nas u HNLu, Tovari traže 50 eura za 1. Kolo , kebabi su nam po 7 eura, pive 3 ipo, ulaznixe za kino po 12 eura...
  • Benedikt
    150
    Dinamo je u 2025. uprihodio 1.29M eura isključivo od godišnjih ulaznica, pretpostavljam da je ovogodišnji cilj barem 1.5M
  • fakin
    5.3k
    3 i pol eura možda u kafićima, na događajima nažalost ni blizu. thompson 8 eur, u areni su obično 6-8 eur, kod nas na tribini 5,5

s obzirom na sve stvarno Dinamove godišnje nisu skupe. pogotovo za Sjever.
  • Droljo
    29.4k
    kebabi su nam po 7 eura, pive 3 ipoHnlovac

Platio sam pivu u gostionici na plaži 6 eura ali isto tako sam u Tommyja uzeo žuju limenku 0.5 za euro...
  • Hnlovac
    6.7k
    vridilo se rodit
  • duksy
    649
    Ja sam sad na svjetskom plaćao pivu 21 dolar na stadionu.
    Idem sa smješkom na more, ne pogađa me više ništa.
  • ksapi
    8.3k

5.5e na tribini? kojoj tribini? jesi ti siguran da ideš na dinamove tekme, a ne nekog drugog kluba?
  • fakin
    5.3k
    gledao sam maloprije i vidim na kartici svaki put u plavom korneru mi je skidalo 5,5 eur za pivu

toliko sam ja plaćao na Dinamovom Sjeveru. ako si ti negdje plaćao manje slobodno podijeli s nama tu informaciju.
  • ksapi
    8.3k

Ako si svaki put plaćaš čašu, možda. A pošto si vratio sve žetone, to je onda 4.5e. Ako imaš godišnju i koristiš popust na nju - i manje od toga. Iako ja mislim da je piva prošle sezone bila 5e, ako imaš čašu 4e, ako uzmeš popust s godišnje 3.60e - dakle 35% manje nego si ti napisao.
  • Mikina lijeva kopačka
    833
    Sa zetonom je 4,5 eur, s godisnjom nekih 4,10 ak se ne varam
  • fakin
    5.3k
    zar postoji više popust s godišnjom? meni su jesenas rekli na plavom korneru da više nema popusta i nisam uopće ni davao godišnju cijelu sezonu.

5,5 je prva piva., nakon toga ako vratiš čašu je 4,5
  • NitkoBitan
    37.7k
    5,5 je prva piva., nakon toga ako vratiš čašu je 4,5fakin

Bravo, sam si rjesio svoju zagonetku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.