• Milki1
    44
    Bas ih sere ako ove sezone ne udu u to znj natjecanje neka se ostave nogometa. Iako ih mrzim u jednu ruku bilo bi dobro da igraju na dva fronat vidjelo se jucer da nemogu to pratit prvaci smo do Bozica udu li u grupe.
  • Georginho
    646
    Ma nek se potencijalno nekako i dovuku do sklupine KL, samo će otrježnjenje biti još brutalnije.
  • Dzoni
    7.2k

Hammarby je nešto kao švedski Hajduk što se tiče Europe. Nisu godinama upali u europska natjecanja, a redovno igraju kvalifikacije
  • Hectorharatti
    453
    po cemu ih sere ? Pa rakow je ozbiljan klub.
    Pratis li ti nogomet?
  • Mlađi referent
    16k
    Rakow pa tovari

Lagan posao za Hammarby
  • Milki1
    44
    poraženi iz dvoboja Jagiellonia (Poljska) - Rangers (Škotska)
    pobjednik dvoboja Debrecen (Mađarska) - Kopenhagen (Danska)
    poraženi iz dvoboja PAOK (Grčka) - Anderlecht (Belgija)
    pobjednik dvoboja Rakow (Poljska) - Hammarby (Švedska)
    pobjednik dvoboja Ajax (Nizozemska) - Shelbourne (Irska).
    Koji od ovih klubova nisu ozbiljni i poslozeni u odnosu na tovariju ali su puno prolazniji nego npr Ajax, Paok,Rangers.
  • Paggini
    94k
    Kako ću se s guštom vratiti na ovu stranicu foruma kad ispadnu od Žalgirisa :heart: :hearts:
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Mislim Tovari će sada ispasti i dodati još jednu recku u povijesti…. A Rijeke mi je zao, biti će joj jako teško. Iskreno uživam gledati Kekove masterclassove protiv jačih ekipa (osim Dinama), mislim da bi oni lagano prošli da im se poklopio ždrijeb kao Hajduku…..
  • Jurki
    27.2k
    ove godine "prosli" Pafos pa govorili da je RBS smece od kluba i da nisu vise tak dobri.

Nece oni vidjeti ni Poljske ni Švedske jer Sabonis to zakucava u tablu.

A cim vidim da se tu negdje spominjao i Debrecen..
  • crophantom
    6k
    ak fakat debili uspiju ispasti od Žalgirisa pošaljem ti Malu Nevinu na kućnu adresu (vino naravno)
  • Sibirski plavac
    9.8k
    Midtylland je zajeban zdrijeb Rijeci i favoriti su apsolutno, nismo se ni mi lani najbolje proveli tamo, ali opet si razmišljam, Rijeka je protiv favoriziranog Lillea bila za gol kratka, Stuttgarta koji je tad bio favorit su izbacili tamo negdje 2013. ili kad već, zašto im ovo ne bi bio taj novi veliki skalp. Još im je na klupi čovjek s kojim su srušili taj Stuttgart.

A magarad će ili pasti protiv košarkaša ili će doći u playoff i proći kao protiv Pafosa. Ne znam zašto su svi već zapisali Rakow kao protivnik magaradi a zanemaruju Hammarby. Te skandinavske ekipe našim klubovima ne pašu baš, sjetimo se kako je Rijeka prošla protiv Djurgardena prije koju godinu, ono gostovanje kod njih imao si osjećaj da bi moglo biti 5 0 minimalno.
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Zao mi je Varaždina, na kraju ispao prolazan krak
  • don
    20.8k
    Pa rakow je ozbiljan klub.Hectorharatti

ovisi kako za koga
  • NORTE
    26.1k
    Nevjerojatno je koliko sreće svako ljeto guba ima u apsolutno svim ždrijebovima.
    Samo sad u ovom zadnjem ždrijebu od pet mogućih suparnika su izbjegli Ajax, Paok i Kopenhagen.

Žalgiris je svima nepoznanica, vjerojatno nešto slično Žilini.
    Rakow / Hammarby je naravno ozbiljnija priča za ovaj Hajdug, ali nisu ni sad ne znam kako jaki i neprelazni, možda ih se može staviti u kontekst snage Pafosa, govorim napamet...

Poanta je da imaju ekstremnu sreću u ždrijebu već par ljeta u nizu i to zaista nije normalno.
  • Frizura Robija M
    717
    Prije njihovi protivnici imaju sreću u ždrijebu. Oni su rang ekipa prvog pretkola europskih natjecanja i to je to, sve nakon toga svakom poželjan protivnik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.