• Oluja
    7.3k
    Svaka čast izuzecima ali meni je neizmjerno drago i zahvalan sam dragom Bogu što nas je Velebitom odvojio od magaradi.
  • Noel
    24.1k
    ajme, NA DOČEKU pivaju gazi gazi purgere Hahahahahahahhahaah.

ovi koji su navijali/navijat će za njih odjebite od Dinama. Vrlo jednostavno
    don

Najniža vrsta ljudi. Ustvari to su hibridi to su životinje. Lako zaboravljaju donedavnu tragediju na svom tlu i pomoć i podršku Purgera.
  • NVKOD
    13.8k
    "ja ne bi da Hajduk uđe u to trećerazredno smeče od natjecanja čak ni da dođe u priliku za uć. To je slično sranje ko i onaj kup skladišta šta ga Dinamovci slave da su uzeli 1967., ka da je neki bitan trofej."Sibirski plavac

Znači našao bi taj video, odnosno taj dio kad je to izgovorio i samo lijepio po društvenim mrežama hahahahaha
    Licmjerje i selektivno pamćenje uz standardnu dozu mitomanije - prosječni navijač tovarlanda.

NA DOČEKU pivaju gazi gazi purgeredon

Aaaa rent free u glavama. Divota!
  • Carrasco
    7.3k
    Ne znam šta je veća sramota, ona pusta ispadanja od Tobola i Gzira ili doček za plasman u trećerazredno natjecanje gdje su klubovi iz BIH i Kosova već nekoliko puta prolazili skupinu.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Znači našao bi taj video, odnosno taj dio kad je to izgovorio i samo lijepio po društvenim mrežama hahahahahaNVKOD

Ma spominjao je lik to valjda 500 puta zadnje 3 godine ili koliko već traje ova "hnl podcast scena" tako da je nemoguće to izvadit kao jedan video ili jedan primjer.

Bio je nedavno na youtubeu neki kanal koji vadi isječke tih bisera iz tovarskih podcasta. Ne znam jel tamo i dalje.
  • Diavollo094
    278
    baš to svaki komentar navijanja za njih malo ban za hlađenje
  • crophantom
    7.1k
    Kakvi pacijenti
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Kakvi kompleksaši...Pa kaj ne znaju slaviti najveći uspjeh u zadnjih 20 godina na miru Božjem bez da nas spomenu. Di je onaj Mascherano da mi opet o reprezentaciji pametuje ko jučer.

Daj se više opametite neki, jebeš i nacionalni koeficijent i te bratske fore. Da mogu, ,,zaklali" bi nas ko zadnje piliće.

Ali ovo je i onima koji kenjaju po HNL opomena. Nema labavo tu. Sutra treba dobit Istru. Ostavit kompleksaše na dovoljnoj udaljenosti i ne dozvolit im da se dosmrde ni blizu.

Jazavci tovarski
  • Orc123
    16.9k
    Jbt, znas kolke komplekse si im nabio kad na doceku svojih igraca pjevaju gazi gazi purgere.....koja jebena parodija....
  • db-izbjeglica
    21.4k
    teško susramlje!
  • crophantom
    7.1k
    Pustiti našima ovaj doček, zaokružiti 9. Kolo na kalendaru, a onda im na školjci dajmo bar 4,5 razloga da se opet prica "sto su im radili".
  • Jos-Optimus
    13k
    Ne stari, 7-8 im treba uvaliti, treba full gas do kraja, nema labavo, tolika je razlika između nas, treba ih krenuti puniti toliko da ugase klub idući dan, treba nastaviti pucati po golu i kad sudac odsvira kraj, mater im bezobraznu limitiranu, fuj kako mi se gade
  • Keyser Soze
    20.7k
    Naši igrači ne razmišljaju tako, dosta njih je u dobrim odnosima s njima.
  • Mikina lijeva kopačka
    930

Gledam koji Mićo pa skužim.

Da imamo njih u ligi, vrijednost lige bi porasla za 30% a i nama vjerujem za 20%. Baš mi se dopadaju kak igraju i kak su posloženi
  • Marc
    1.3k
    danas se svatko može zvati novinar pa i ovaj budala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.