• Dr Hofmann
    6.2k
    Repriza ,,najvećeg uspjeha hrvatskog klupskog nogometa"...Naslovi se sami od sebe pišu. Ajax u Splitu nakon četvrtfinala LP 94/95. Romantika

Doduše, bila je to zadnja ,,komunistička" Liga šampiona. Grupa Anderlecht, Steaua, Benfica i tovari. Ali nema veze, ko se više poviješću zamara.

A Danci bi im mogli napraviti novi pak.

Od srca sretno tovarima, ali malo morgen

@vjeko1701 Ne treba zaboraviti ni mitski naslov 23/24 kad su nas pogurali bliže Ligi prvaka. Nek naprave hattrick u jednoj godini
  • eol12
    1k
    Dakle samo jedna potvrda ako netko nije shvatio do sad
    Pogledajte naslovnicu index.hr i sve će vam biti jasno sto je medijski tretman prema nama i njima
  • Noel
    24.1k

Svjesni su i oni da su mali, jadni klubić, omiljen bivšoj državi njezinom vladaru i sistemu kojima je standard i pojam uspjeha jednak nekom klubu Andore ili Gibraltara koji ove sezone igraju isto to natjecanje. Zato i je takvo slavlje, svjesni su da je za njih to stvarno i je uspjeh. Kao i za ove gore spomenute države i njihove klubove.
  • Jos-Optimus
    13k
    Dragi moji ljudi, kakav strah vlada od Hajduka, ja to nikad necu shvatiti. Ljudi su na guzove, uz ogromnu dozu sreće prošli zadnju momčad Poljske i vi im predviđate 7-9 bodova ovdje? Pa oni neće u Luxemburgu dobiti, još im dvojica najboljih odlaze, pa ovo će biti kaos kad krenu tekme i još kad budu neke ozljede.
  • Eduardo
    30.5k
    sad zbog ulaska u KL organiziraju slavlja i docekePacho

U pravu si za sve... ovaj dio je i ovako sa strane čak pomalo neugodno za gledati, neću pretjerati ako kažem da je i sramotno.
  • Paggini
    97.3k
    Mi se koljemo, jer nismo usli u LP, a oni organiziraju doceke zbog ulaska u KL. Ne mora se ni potezati 21 godina fritiranja - razlika u velicini klubova stane u tu jednu recenicu.Pacho

Ovo ću koristiti ostatak svog života kad mi krenu revati o veličini klubova i jubavi
  • Sajla
    23.2k
    unazad 3 godine i dinamo i Rijeka i evo sada Hajduk su izborili KL. usporedimo reakciju navijača i samih klubova na taj rezultat i sve vam je jasno.
  • prefontaine
    10.8k
    Al smo se mi napatili one godine kad smo izborili KL...
  • Masto
    2.2k
    mi to očito nikad nećemo razumit stalno to govore a mj nikad da naučimo

Sto se tice njiovih protivnika, nisam baš uvjeren da ce dobivat kante jer mislim da ce te jake ekipe gledat da imaju dobar plasman u ligama a za konfencijsku ligu ce se čuvati tek da odigraju dovoljno dobro da idu dalje a mozda ni to
  • hardek
    12.4k
    Pa dobili su ždrijeb al pari Europskoj ligi. Mi da smo ovo izvukli u Konferensu ja bi bio lud
  • Crni72
    240
    Jbt pa ovi fkt nisu normalni: live praćenje dočeka na Poljudu. Znam da su dole skroz deficitarni sa mozgom ali ovo je next level:rofl: :rofl: :rofl:
  • NVKOD
    13.7k
    Koliko su tovari mali klub govori činjenica da su se sprdali s nama kad smo igrali konferencijsku ligu tamo 23/24, govoreći da je to "liga za bedaka", "nitko ne želi igrati", a sad rade dočeke za ulazak u istu :rofl: :rofl: :rofl:
    Pa ovog ni u filmu nema!

Da mi igramo ponovno KL, mislim da bi glave padale, to bi za nas bio opći potop i sramota..

Sve je jasno. Mene bi bilo sram, ali dobro, znam da oni srama i obraza nemaju. Jedva čekam trpanje Silića...

I da hahahaha već se po komentarima piše kako će se osvetiti Ajaxu :rofl: :rofl: :rofl:
  • javolimtebejako
    6.1k
    nas su sprdali jer su znali da je za nas to neuspjeh. za njih pak..docek sve govori

edit: sad vidim da sam reko isti kurac ko i ti. nazdravili smo s kojom rakijom na poslu jebiga
  • don
    21.3k
    ajme, NA DOČEKU pivaju gazi gazi purgere Hahahahahahahhahaah.

ovi koji su navijali/navijat će za njih odjebite od Dinama. Vrlo jednostavno
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Koliko su tovari mali klub govori činjenica da su se sprdali s nama kad sam igrali konferencijsku ligu tamo 23/24, govoreći da je to "liga za bedaka", "nitko ne želi igrati", a sad rade dočeke za ulazak u istuNVKOD

Magareća podcast scena toliko sprdala KL tada da je jedan od njih otvoreno govorio "ja ne bi da Hajduk uđe u to trećerazredno smeče od natjecanja čak ni da dođe u priliku za uć. To je slično sranje ko i onaj kup skladišta šta ga Dinamovci slave da su uzeli 1967., ka da je neki bitan trofej." Isti taj lik jučer u euforiji samo takvoj, Garcia mu odjednom valja a do jučer ga tjerao, hvali se kolike će para zaradit ne samo od ulaska u KL nego i od matchday-a svako kolo KL na poljudu, naravno obavezno se sjetio nekoliko puta spomenuti nas i našeg igrače, trenera itd.

Cirkusanti najobičniji. Svako natjecanje je škart, osim ako ga igra splicki Real, e onda je bitno za popizdit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.