• javolimtebejako
    6.1k
    When are the league phase matches in the 2026/27 Europa League?

Matchday 1: 16/17 September 2026
    Matchday 2: 15 October 2026
    Matchday 3: 22 October 2026
    Matchday 4: 5 November 2026
    Matchday 5: 26 November 2026
    Matchday 6: 10 December 2026
    Matchday 7: 21 January 2027
    Matchday 8: 28 January 2027
  • db-izbjeglica
    21.4k
    Ljudi moji, dinamo je u ovom natjecanju trenutno drugi pot i to pri vrhu drugog pota. Što znači da po renomeu i uspjesima u europskim natjecanjima zadnjih 5 godina mi uopće ne bi trebali biti upitni za proći dalje i trebali bi gledati kako hvatati top 8 i imati slobodno kolo u KO fazi.

Mi ovdje raspravljamo i tome kakve su šanse za prolaz u KO fazu i može li se do 10 ili 12 bodova.

Dinamo je ne tako davno uzimao bodove i prolazio protiv atalante, shaktara, tottenhama, chelsea, monaca, milana....

Sad se uglavnom dižu bijele zastave na leverkusen, sunderland i rennes...

Ajmo se konsolidirati, svima je jasno što ovoj momčadi fali, dajte par pojačanja i idemo odigrati ozbiljnu europsku sezonu, kako i priliči ovom klubu.

Kakav kurčev sunderland... dinamo je rušio sve londonske klubove, a sad ćemo se plašiti kluba iz engleske pripizdine koji je donedavno bio treća liga, a zadnju europsku tekmu je odigrao prije 50 godina. Mi tu kao nemamo što tražiti i trebamo skupljati iskustvo?

Plaši me ovo prihvaćanje teške prosječnosti i normaliziranje neuspjeha, alibi europska sezona nam nije potrebna. Bolje opet raskopati cjelokupnu momčad i krenuti od temelja, nego se koprcati za biti top24 u europa ligi.
  • badjibadara
    10.5k
    Neprolazno nije - Sturm, NEC, Anderlecht i Hapoel su sve utakmice koje se može dobiti, još ako uleti koji bod vani, u nekom optimističnom scenariju si na čak 12-13.tp1997

Prvoloptaški, sve su to ekipe u rangu Vikinga ili bolje od njega.

A naša epizoda Vikinga je završila sa 5 lakih komada.
  • ZG plavi 01
    574

Jako je bitno kad se s kime bude igralo, do prvog mjeseca se moze svasta promjeniti. Moze se dogoditi da netko od njih upadne u tako losu seriju i rupu i taman nama dodje. Mogu se desiti ozljede, svasta, uopce je nezahvalno sada ista prognozirati.
  • pešća
    1.9k
    sve su to ekipe u rangu Vikinga ili bolje od njega.badjibadara

Barem trče manje od Vikinga pa će našima bit lakše :grin:

Jbt ta nesretna kondicija i trčanje, izmijenilo sa 10 stožera i kondicijskih ekipa a mi uvijek imamo problema sa fizikalijama i kondicijom u odnosu na europske protivnike.
  • Benedikt
    335
    Dosta kompliciran ždrijeb, ali ajmo se potući pa da vidimo gdje smo. Samo da ne bude težih ozljeda
  • Boycie
    4.3k
    znaci 13 bodova...
  • pešća
    1.9k
    Dinamo – Bayer Leverkusen: 37% / 26% / 37%NoSkillan

Zar su se oni raspali? Pa ljudi nedavno osvojili Bundesligu.
  • Str1nger Bell
    3.8k

Mislim da su samo 4,5 igrača ostala iz te momčadi, gotovo sve su rasprodali.

Screenshot-2026-08-28-at-15-46-52-Bayer-04-Leverkusen-Most-expensive-departures-Transfermarkt.png
    Screenshot-2026-08-28-at-15-46-39-Bayer-04-Leverkusen-Most-expensive-departures-Transfermarkt.png
  • Markelo
    3.9k
    Mene je iznenadilo kad sam vidio tko je sve ispred nas u drugom potu. Ferencvaroš i Viktorija Plzen su čak 10 bodova ispred, Slavija koja igra ligu prvaka je na 2,5 boda prednosti. Bome, drugi su vrijedno skupljali bodove kad nisu igrali Lš
  • NoSkillan
    552
    prosle sezone u bundesligi imaju isti broj pobjeda kao nerijesnih+izgubljenih, u 34 utakmice 17 pobjeda, 8 nerijesnih i 9 izgubljenih
  • Zg123
    4.4k
    nisu bas uspjesnu sezonu imali, 6 mjesto u ligi, LP su dosta dobro odradili. Doveli su dosta nepoznatog trenera iz Toulousa kojem je ovo drugi seniorski klub u karijeri tako da i to treba vidjet kako ce im taj eksperiment proci
  • Dzoni
    7.8k

Dobro, njihovo trčanje bi nadmašilo valjda svakoga u LP. Mi nismo u tom pogledu pre loši. Zato u drugim stvarima smo poražavajući
  • ZG plavi 01
    574
    Daleko od toga da su nepobjedivi, ali i dalje je to ekipa u rangu Betisa i Lillea s kojima smo igrali prosle sezone, malo je nerealno da smo mi tu egal
  • db-izbjeglica
    21.4k
    Zar su se oni raspali? Pa ljudi nedavno osvojili Bundesligu.pešća

rasprodali sve, zato su i proše godine bili šesti u bundesligi i ne igraju LP-a.
    ja ne želim da dinamo bude klub koji u mentalnom sklopu smatra da je normalno izgubiti bodove doma od šestog kluba njemačke lige.

ta vremena moraju biti iza nas!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.