• Dani Olmić
    2.3k
    A na temelju cega je Viking bolja ekipa od Celja? Zato sto su se sad po prvi puta plasirali u Ligu prvaka? Mislim da se za Celje vec duze zna u europskim smotrama, bilo to u EL ili KL

Mi smo prosli tjedan prokockali prolaz a danas su norvezani profitirali sto ih krasi vec mjesecima a to je da kod kuce ne znaju za poraz - a vrlo vjerovatno je umjetna trava jedan od tih razloga zasto je to tako, ne kazem da je jedini razlog ali dosta to znaci

Viking nije bolji od Dinama.
  • vjeko1701
    28.5k
    Celje se prvi put kvalificiralo u skupine bilo čega 24/25. Igrali su dva put KL, ove sezone su se prvi put kvalificirali u EL.

Znači
    Mislim da se za Celje vec duze zna u europskim smotrama, bilo to u EL ili KLDani Olmić
    Je zapravo dvije sezone u KL u koje su se kvalificirali jednom preko puta prvaka i jednom preko puta pobjednika kupa. Istina, skinuli su par solidnih skalpova kao Lugano i to je to.

Viking nije bolji od nas. Ne ispada se uvijek od boljeg.
  • Ludovic IX
    12.6k
    viking ovu pricu slaze par sezona. Mi tek malo vise od jedne. Tamo ne cmizdre ko mi nakon svakog poraza. Rade ljudi i nakon par sezona imaju ovo sto imaju.

Mi bi sve razbili, poterali ako nije odmah i sad
  • vjeko1701
    28.5k
    Nek slažu kaj god žele sa svojim hipsterskim trenerima-partnerima. Kao i svaki drugi klub, onog trenutku kad završi naša utakmica s njima me nije briga kaj rade skroz dok ih opet negdje ne izvučemo.

Ljudi su razočarani, to je razumljivo. Ovi nisu bili amateri ali nisu bili ni neprelazni. Tu smo di smo. Izuzev nekolicine frustiranih koji samo traže kako da to ispucavaju, većina razumno traži napredak u odnosu na prošlu europsku sezonu koja je bila sve osim bajne.

Okolnosti više nisu iste, ovo nije nova ekipa, igrači nisu klinci i sad je na njima da pokažu kaj mogu. Ako im je ovo kaj smo do sad gledali plafon, neke stvari će se morati promjeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.