• Jurki
    26k
    pa valjda se podrazumijeva biti bolji svake godine barem za milimetar?
    I bas bezveze to napisati kao cilj "biti prvi".
    I da su prvi? Kaj dalje? Reci da je model uspjesan?
    U zivotu kluba nije mjerilo jedna sezona, vec sistemsko poboljsanje kluba u svim segmentima.
    Mi moramo reci da je cilj biti prvi jer je to standard.. a ne nekaj kaj tek trebas ostvariti.
    Takve izjave su u rangu.. Dinamo treba osvojiti Ligu prvaka.
  • deda
    46.4k
    Marketinški gledano, Pirićeva i Nosova firma već je dobila abnormalnu reklamu u Hr medijima samim povezivanjem s tovarima. Oni da im ne daju kunu već su dobili reklamu u javnosti koja je teška stotine tisuća eura.
  • DerHerrKool
    1.1k

To kaj se tebi nekaj podrazumijeva ne znači da svi tako misle. Zato se i pišu planovi i strategije, da bi svi točno znali kaj se traži i očekuje. Konkretno, a ne općenito. Zamisli pripreme gdje trener kaže "plan je trenirati dobro i biti bolji nego jučer". Kaj to znači njemu, a kaj pomoćnom, a kaj kondicijskom? Napiše se točno koliko čega se treba napraviti i koji su očekivani rezultati tog rada, da bi se na kraju mogao taj rad ocijeniti, analizirati i mijenjati što je potrebno.
    Mi ne moramo reć da je cilj bit prvi jer je to standard nego se tako postavljaju ciljevi i preuzima odgovornost za iste. Ljudi koji ih postavljaju moraju znati koje su nam mogućnosti, gdje smo trenutno i gdje želimo biti, pa na osnovu tih parametara postaviti ciljeve.
  • vjeko1701
    25.5k
    To je istina, ali postavlja se pitanje, zašto je njima potrebna reklama u Hrvatskoj? Koji su njihovi planovi ovdje?
  • The Undertaker
    9.9k
    Valjda vam je jasno da HDZ spašava Hajduk jer su u debeloj financijskoj banani. Neće se Pirić i Ukrajinci isplatiti preko Hajduka već preko drugih stvari. Meni je tu jedino "sumnjivo" da će HDZ to učiniti a da ne kontrolira tijek novca u klubu.
  • vjeko1701
    25.5k
    Zato i mislim da je ovo tek uvod i da će se ove sezone voditi kampanja Pirić kao PU. Ovih 2M je noga kroz vrata, obećanje "do 10M" je rajcanje koje vrlo vjerojatno dolazi uz uvijet da Pirić uđe u strukturu.
  • The Undertaker
    9.9k
    Nije nužno da to bude Pirić, lako moguće da se pojavi "neovisni" kandidat.
  • Ljubo
    834
    Meni je tu jedino "sumnjivo" da će HDZ to učiniti a da ne kontrolira tijek novca u klubu.The Undertaker

Meni ovo ima smisla jer će tu biti svakakvih muljaža i ako/kada Uefa to skuzi biti će im sranje, reagirati će i ovi iz Europske unije sa uhidbenim nalozima. Zato HDZ tu neće ići izravno jer bi ih takva situacija dole pokopala a možda čak i na državnoj razini. Ovako ako/kada netko dole padne za muljaže imaju žrtveno janje i stranog investitora kao krivce, govoriti će kako oni nisu ništa znali i imali veze sa time.
  • Sajla
    21.2k
    Ensar Mušić ostaje u Rapidu, a pisalo se da dolazi u Hajduk jer zašto bi inače letio prema Hrvatskoj :lol:
  • crophantom
    4.9k
    Ja mislim da ce ovo dovesti do bratoubilačkog rata dole koji ce biti spektakularan, mozemo svi pripremiti kokice.

Tu ima previše ljudi u raznim rovovima, od kojih su na jednoj strani intelektualci iz Torcide/NH, a na drugoj također intelektualne gromade poput Pirketa (reko bi i Štimca da sam teoretičar zavjera), jedino još treba vidjeti za koju stranu igra mafijaški odvjetnik.

Poznavajući njih, nakon ovog ce ostati spaljena zemlja.
  • Frizura Robija M
    471
    Nema uvjete za postati PU, mislim da će gadno kršiti statut ili šta već ako to naprave. Morat će dobro zajebat procedure, stvorit neku izmišljenu funkciju s koje će ovaj moći povlačiti konce.

Kad ti netko javno najavljuje da će uložiti koliko treba, iz ljubavi, ne traži baš ništa za uzvrat znaš da je vrijeme za upaliti sve moguće alarme. A ovi svejedno i dalje koketiraju s njima. Baš su se u grdu situaciju doveli. Kao kockar koji je dotaknuo dno i iz očaja prihvati pomoć najgoreg kamatara.
  • badjibadara
    9.8k
    Ensar Mušić ostaje u Rapidu, a pisalo se da dolazi u Hajduk jer zašto bi inače letio prema Hrvatskoj :lol:Sajla

Bečka dječica vraćaju skinute postere Ensara Mušića na zidove svojih soba.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ono što ja zapravo govorim je da je ovo sa Hajdukom samo javna šarada a da se prave stvari dogovaraju u pozadini. Ja bih pratio hoće li neku investitor iz Ukrajine dobiti neku državnu koncesiju, neki projekt od posebnog interesa ili nešto slično..
  • Frizura Robija M
    471
    Ja sam uvjeren da je vezano za stadion jer grad nema para, a država ne može sama.
  • Jos-Optimus
    11.1k
    Pogledajte samo komentare ispod videa od Štorije, oni nisu normalni. Na sami miris tih nekih milijuna su za to da se sve rasformira i klub da Piriću
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.