• NitkoBitan
    39.9k
    Kako se guraju u vlak paznje vezan za stadione zbog dogadaja iz proslih dana, prozirniji su od opranog stakla.
  • vjeko1701
    30.1k
    I kaj tu možeš zamjeriti. Ako mi tražimo poništenje ili ponavljanje natječaja po odabiru "struke" bome onda i oni imaju pravo protiv te iste "struke" tražiti poništavanje odluke da se Poljud ne smije rušiti.
  • Jaro
    12.9k
    plus bili bi debili da ne zajasu trenutni moment i buku u javnosti...
  • The Undertaker
    10.3k
    HDZ je opet pomeo na kotarskim izborima u Splitu. Stadion nije faktor odluke.
  • NORTE
    27.7k
    Uz kolumnu covjeka patlidzana u kojoj nam objasnjava da bi i status kulturnog dobra trebao biti samo jos oruzje u rukama orjunaskih terorista pa ga treba stavljati i micati po potrebi. — Pacho

Usklađeni PR napad s juga, opet zbog dinama.

JebiVJETRI stručnjaci svojim izborom prijedloga za novi Maksimir i kaosom koji su stvorili posljedično su aktivirali dosadne komarce s juga koji su opet zakmečali o novom stadionu.

Problem koji imaju zove se zaštita kulturnog dobra i zainteresirana javnost tj. građani Splita koji dobrim dijelom odbijaju rušenje Poljuda.

Što se tiče hdza, ovih dana pobjedili 22:4 na kvartovskim izborima što je važan faktor, ali opet javnost je tamo podijeljena i to nije baš za zanemariti.
  • Infinity
    21.6k
    Problem koji imaju zove se zaštita kulturnog dobra i zainteresirana javnost tj. građani Splita koji dobrim dijelom odbijaju rušenje Poljuda. — NORTE

S ovim me svaki put fasciniraju. Kroz neke prepiske po forumima sam shvatio da zele renovirani Poljud, nov nogometni stadion, nov manji atletski stadion u Parku mladezi kako im atleticari ne bi bezveze zauzimali Poljud. Grad koji jedva ima jedan sportski klub bi trebao da ima tri stadiona? Dva nova, jedan renoviran. Mozda bi im mogli poslati svoj strucni ziri, oni ocito vape za spomenicima, a ne stadionom.

Poljud bez Hajduka nema buducnost. Mene se ne pita, znaju sta je najbolje za njih, ali zamjenski stadion u Parku mladezi, koji bi bio s atletskom stazom bi po meni bio dobra opcija za ono sto ce nama biti Kranjceviceva. Poljud bih pored svih zastita svakako srusio i tu napravio posten stadion.

Ne zamjerim im sto pokusavaju da se slepaju uz nas i dobiju stadion. Necu skakati od srece, ali mi je uvijek drago da neki HNL klub dobije novi stadion. Mrtvi Zeljeznicar protiv nekakvog BSK-a je zanimljivije gledati kad igraju pred citave dvije tribine Grbavice nego Hajduk na Poljudu. Ako vec imamo derbi, neka se barem igra na pravim stadionima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.