• miro
    9.6k
    Ruku na srce, mogao je sudit i penal za Hajduk, tako da ne bih tu suca previse isticao. Gorica je jednostavno grozna i slazem se da se Rudes ima cemu nadati uz ovakav Slaven i Goricu
  • NORTE
    26.5k
    Meni je fascinantno kako tovari skoro svake godine imaju nesto zlatno/pozlaceno na dresu… covjek koji ne prati HNL i da gleda sa strane bi rekao da su neki cazzo i osvojili…sammir

Nose prošlosezonske dresove.
  • Ivanmtk
    1.9k
    Šutalo i Šotiček kriminalni danas, ali očekujem i dalje hype po portalima i podcastima
  • Thor
    3.6k
    Za ovu igru gorice ne znam dal bi se smijao ili plakao. Ovo je izgledalo kao da ce uslijedit neki transfer iz gorice u klub s juga. Ovaj drugi gol zgleda ko namjestaljka na kladi.
  • Jima
    1.9k
    Iduće kolo Slaven-Gorica, tekma za sladokusce. :starstruck:
  • Zg123
    4.2k
    Hajduku zelim da udje u skupine, oni ritam europa hnl ne da nece moci izdrzati, nego ce se raspasti ko bugarska skupstina
  • Thor
    3.6k
    Ne zelim im nista :razz:
  • Sunja86
    1.3k
    Tebi se stvarno sluša orgijanje tovara i većine portala nakon sto dobiju u skupini Lincona i slične kao da su igrali s Barcelonom...
  • njurci10
    639
    želim da im rakoe ubaci 10 komada, a ne da uđu u kl
    Nakon toga im slijedi raspad epskih razmjera.
    Ovaj kl.ih donekle može spasiti.
  • Jurki
    27.4k
    raspast ce se igrali ecl ili ne. Ovo kaj oni igraju je teski kriminal od nogometa. Ne zelim im nikakav uspjeh.
    Steta samo kaj imamo toliko ekipa u ligi kaj su teski odron jer bi bilo fakat upitno dal mogu doci do 50 bodova do kraja sezone.
  • Laki luk
    3
    Zanimljivo da je HNS izbacio disciplinske kazne za 2. kolo HNL, dok jos uvijek nema nikakvih kazni za 1. kolo i paljenja stolica torcide na stadionu Varazdin.
    Zanima me kako je to moguce?
  • Brusa
    4.1k
    Ako mi ne možemo osvojiti prvenstvo pokraj ovakvog hajduka bez da oni igraju dva tekme tjedno, onda bolje da raspustimo klub....
  • Fatos Beqiraj
    3k
    mislim da nikog ovde ne brine da bi oni mogli nam konkurirat, nego jednostavno zelimo gledat kako se pate i raspadaju
  • Zg123
    4.2k
    Dobro je neko primjetio, Carevic ima problema s kukom i trebao bi ici na operaciju. Stjepan Babic ce ga navodno mijenjati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.