• crophantom
    5.7k
    ma, ja mislim iskreno da ce Hajduk bit ko neka mrvicu bolja verzija Garcijine Istre, VŽ u par bodova do njih, Rijeka, pa onda sav ostali škart.

Ali ovo je baš zabrinjavajuće, mi vise ne mozemo zadržati polupristojne igrace jer odu u Poljske druge lige i takve picke materine.

Ako se HNS uskoro ne probudi i ne vidi da sve ovo ide u propast, necemo pričati o top 15, nego vise gledati prema 25. Mjestu.
  • KtcGoat
    6.8k
    Mile Skoric zavrsio karijeru
  • DrRatoljub
    1.1k

Dobar igrač, posebno za HNL okvire, ali realno je on bio gotov i prije zadnje ozljede
  • jp23
    4.4k
    Zanimljivo, očekivao sam da će se vratiti u Osijek na još jednu sezonu pa tek onda se umiroviti
  • DerHerrKool
    1.4k

Kad je svima osim nas jedini cilj bit malo bolji od bivšeg drugoligaša onda se ni nema kaj drugo očekivat od lige.
  • blue heart 72
    3.6k
    Ova naša liga je toliko slaba, da mislim da će magarad biti uvjerljivo druga, mislim da neće imati puno kikseva jer jednostavno neće imati gdje gubiti bodove koliko je loš i neambiciozan ostatak HNL-a.
  • Keyser Soze
    20k
    To se kaže svake sezone jer se momčadi ekipiraju u hodu. Na kraju će biti kao i svake sezone.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    iskreno, ne znam na osnovu čega bi oni bili uvjerljivo drugi
  • hardek
    10.9k
    Sve će ostati isto kao i prošle godine. Sustav Garcie je takav da će doma dominirat ali u gostima će visit ko lusteri. Danas im je Žilina mogla zabit bez problema da nemaju panjeve u napadu
  • blue heart 72
    3.6k
    zato jer je ostatak lige nikakav, čak je i Rijeka unatoč Keku nikakva, a o ostatku da ne pričamo. Definitivno ne mislim da će biti drugi zbog neke svoje kvalitete, nego zbog stanja u ostatku lige. Liga nam tone sve niže i niže. Mi smo jednostavno anomalija u ovoj ligi
  • Jos-Optimus
    11.9k
    ne kažem da si u krivu, slažem se da smo space shuttle za sve...ali ipak mislim da su VZ i Rijeka ozbiljni u kontekstu ostalih. Budemo vidjeli brzo
  • Hnlovac
    7k
    Morat ce VŽ kad tad pregorjeti. Doduse, tko bi isao u Europu?

Osijek bi u ligi od 10 klubova bio 11. , a Istra bi u ligi gdje od 10 klubova 9 ide u Europu bila 10.

Loksa?
  • Jurki
    26.8k
    Morat ce VŽ kad tad pregorjeti.Hnlovac

Mislim da je to neminovan scenarij. Oni su neke igrace Lamine Ba, Tavaresa i takve doveli prek Linolade.. Linolada je zletel, svoje skole takoreci nemaju. To nekaj lovice kaj su skupili se bu taj cas razjebalo.
    Nebi me nimalo zacudilo da kroz 2-3 godine frknu z lige van.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.