• Mali Zeus
    21.6k
    tehnički nije niš krivo rekao, Celje je u Europi.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Ćaća se vraća!!!ElDorado

I službeno je postao veći od kluba.
  • ElDorado
    12k
    Ako ga sad Garcia stavi posro je sebe, a ak ga stavi na klupu ovaj ce ga kontinuirano jebuckat.
    A ak cemo iskreno on s 34 godine i svojom povijesti nema di niti otići.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Ostanak boga baluna tamo je najbolja moguća vijest. Za njih sranje kako god okreneš. Pazi Bilić je imao sastanak s njim. Ako je već trebao imati sastanak to se trebalo dogoditi i s Garcijom i Steffi Grafom zajedno. Ovako je on kao sve sredio s Livajom, a iza leđa trenera i SD i takvim ih je potezom potkopao i zaobišao.
  • crophantom
    5.3k
    Ma pazit ce oni na Garciju, on im je jedino kakva takva šansa da u HNLu stvori igru s kojom ce pobjeđivati male tekme I održati se tu negdje gdje su bili i lani.

Da sad njega razjebu i dovedu nekog Carevića s ovim igračima bi osvojili 50 bodova.
  • Oluja
    7k
    Šteta za tajming povratka, nadao sam se da će se ipak održati prosvjed da se još malo međusobno ispičkaraju i podijele.
  • Dinamosaurus
    130
    Zašto se vraća treninzima tek u subotu, a ne danas ili sutra?

Znam da Iris radi danas i sutra pa ga ne može voziti do tamo, ali kaj mu nije klub mogao omogućiti prijevoz?

Ovako će bezveze izgubiti 2 dana treninga
  • Crni86
    22.4k
    Zato jer treba popeglat Garciju i Grafa do tad….

Zato je Garcia i reko pitajte klub… drugim rijecima ta odluka nije moja, ne slazem se sa njom pa pitajte oni koji su odgovorni za to

Bit ce tu svega jos meni se cini
  • Thor
    2.9k
    Oce li bit prosvijeda, zna se li sta? :joke:
  • vjeko1701
    25.8k
    Da sad njega razjebu i dovedu nekog Carevića s ovim igračima bi osvojili 50 bodova.crophantom

Ja smatram da im je Garcija dupli agent i grobar kluba i da bi Carević bio savršen izbor. :grin:
  • Jurki
    26.4k
    ali nekak imam osjecaj da sad nakon kaj su se posrali po njemu.. nebu si Garcija vrtal kolena za dobar rezultat.
    Prije bi se kladil da bu Garcija zapravo sad radio sve da dobije otkaz.
    Ne cini mi se da je bas takav beskičmenjak i da ne zna za onu poslovicu "vezi konja gdje ti gazda kaze".
  • crophantom
    5.3k
    a mislim Garcija treba negdje rezultat za CV, da se nebi u neku Istru vratio.

zajebavaš se ili? :lol:
  • Jurki
    26.4k
    a mislim Garcija treba negdje rezultat za CV, da se nebi u neku Istru vratiocrophantom

A je bome je nasel crkvu gdje ce se Bogu pomoliti.
    Tovari i rezultat.. daj se uozbilji :rofl:
  • vjeko1701
    25.8k
    zajebavaš se ili? :lol:crophantom

Ne, meni osobno bi bilo najbolje da zamjene Garciju sa kovrčavim lajavcem. Meni osobno :joke:

Al fascinantno je kako u svemu uspiju napraviti krivi odabir/krivi potez. Kako od svake situacije uspiju okrenuti na najgore.

Trenera im dogovori SD koji zna da je bivši, idući SD je protiv tog trenera a priključuje mu se kapetan i legenda kluba. Umjesto da odmah krenu u rezove, dopuste tom SDu da dovede dosta skupa imena o kojih je možda jedan za nogomet trenera.

Odlazi im i taj SD radi neprimjerenog ponašanja prema mladom igraču kako bi pristao na transfer ali svejedno ostaje još pola godine "raditi" zapravo ništa. Dolazi novi SD i konačno krene čistiti skupe ugovore i slagati momčad za trenera sa onim novcima koje ima.

Zajedno trener i SD konačno protjeraju igrača koji im već dugo vremena radi incidente ko na traci i koji im je efektivno napravio podjelu u ekipi i onda ga vraćaju nakon sastanka sa miroljubivim izaslanicima NH.

Bit će čudo ako Garcija preživi europske kvalifikacije. Mislim da ga samo grupa ili ispadanje od nekog teškaša može spasiti. Nakon toga je upitno i kaj će biti s Grafom jer će on sigurno inzistirati na nekom stranom treneru dok će s druge strane biti pritisak da se dovede neki "bazenaš" ko Carević koji neće imati pojma kaj da radi sa pola igrača koje je Graf doveo ili kako da nastavi tamo gdje je Garcija stao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.