• Masto
    2.4k
    Nek gregurina dode umjesto njega, necu se ponavljat zasto bi to bio dobar potez
  • Krizy
    76.8k
    Nakon sedam odigranih ligaških kola sva Dinamova krila skupa imaju jedan gol (Hoxha) i jednu asistenciju (Topić).
    :meh:
  • Omake
    21.4k
    Leni Ilečić sam 2+2. Isto smo na 0 golova van 16 metara u ovoj HNL sezoni. Lani smo ih zabili 15.
  • Noel
    25.1k
    Prošlo cijelo ljeto sam tupio po Zoni da remont bez golmana nije remont i da se ne može sa Nevistićem u sezonu. Ovo ljeto sam tupio da trebamo ozbiljna pojačanja na obje krilne pozicije. I da trebamo istrest 5 milja za krilo kao što smo i za Belju prošlo ljeto.

Očekivao sam i nadao se da će barem Oršić i Dani Rodriguez sa druge bit ta rješenja međutim prvi je van bilo kakve forme a drugi je tek počeo sa treninzima. Nama i dalje na krilima igraju Hoxha i Lisica u nadi da će eto nakon godinu i više dana odjednom postat drugi igrači.

Ova statistika krila je očajna. Poražavajuća. Još je poražavajuće da sam jučer dobio dojam da bi Tabinas bio bolje krilo od Lisice.

Bogu hvala na Ivanušecu, on će svojom kvalitetom pokrit to lijevo krilo, dok sa desne strane Bog pomagaj. Opet ta prokleta "gospođa" Nada. Odnosno moramo živjet u nadi da će Almena, Dani Rodriguez uspjet bit bolji od očajnog Lisice. Ako ništa drugo, Tabinas. Bar zna ubacit.
  • ksapi
    9k

Apsolutno se slazem ovo za krila. Ne shvacam cemu gomilanje tih polupojacanja za milju-milju i pol umjesto jednog kapitalca, pa makar i promasili nekad
  • Omake
    21.4k
    Ako su podaci o trčanju sa Sofascore točni, igrači, Kova i stožer imaju jako puno toga za objasnit. Po utakmici 13 kilometara i 60 sprinteva manje nego lani. Broj sprinteva skoro pa prepolovljen.

K15pRU1.png
  • Klenx
    12k
    Proces je uradio svoje, usvojili su Kovine sheme, te famozne mehanizme i linije kretanja i jednostavno su toliko dobri i uigrani postali da više ne moraju trčati.

Sramotan podatak.
  • Masto
    2.4k
    ovakva pitanja se trebaju postavljat na pressicama, valjda ce se netko nac da zapisuje osim sportskog direktora nam
  • Noel
    25.1k

Sram te bilo, napadaš na ovako nizak način Kovačevića. Ako nemaš argument nemoj sa ovako niskim privatnim udarcima! :smile:
  • Omake
    21.4k
    Nešto je Sofa mijenjala. Sad vidim da je svakom klubu opasno opalo. Možda su mijenjali tracking data providera. Sve u svemu smo pri vrhu lige što se tiče trke, ali može to bolje.

cYlHveG.png
  • Klenx
    12k
    Nešto je Sofa mijenjala. Sad vidim da je svakom klubu opasno opalo. Možda su mijenjali tracking data providera. Sve u svemu smo pri vrhu lige što se tiče trke, ali može to bolje.Omake

Ovo je onda Sofa nešto opako mijenjala.
    Kako su nam u europskim utakmicama razine kilometraže 110 - 115km, a u HNL-u i po 20-25km manje?
  • Omake
    21.4k

Lanjski podatci. Baš ogromna razlika. Nema šanse da je kompletnoj ligi toliko pao intenzitet.

xKerccO.png
  • flexXy
    3.4k

Ne znam jel zabiljezeno za sve utakmice, gledam po tekmi statistiku i to je puno bolje nego pise. Za tekmu sa loksom jos nije unesena kilometraza, a rekao bih da je u njihovoj statistici to kao 0 pa rusi prosjek.
  • Noel
    25.1k
    Prvi i glavni izbor Kustošije je naš pomoćni trener Sandro BloudekFazeN

Možda do kraja dana bude slobodan pa ipak prihvati ponudu :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.