• Dzoni
    7.7k
    Tako što na njemu igraju 2 kluba, eto kako
  • NitkoBitan
    38.4k
    Tako što na njemu igraju 2 klubaDzoni

Od toga jedan klub kojem se zivo jebe za odrzavanje istog, sjetimo se samo kak je tek izgledao travnjak na staroj Kranjci.
  • Hnlovac
    7.6k
    na ovo će se doduše idućih godina morati računati.

Na Kranjči ćemo stalno dijeliti stadion, a bogme očekujem i repstaciju koji put, a ne bi me čudili ni koncerti (jer s parterom Kranjča ima lijep kapacitet za koncerte)
  • Roky
    167
    istina onaj prije 2 god. Je bio jedan od najlosijih travnjaka sjecam se one tekme protiv tovara poslje one ogromne kise kaj je zavrsila 2:2 s dva crvena kad si gledo sa zapada imo je brda skroz neravan
  • Mozart4
    301
    Nije mi jasno zašto se kod postignutih golova više ne pušta pjesma "Nebo se plavi", godinama se ista puštala nakon golova da bi sad iz nekog razloga bila zamijenjena s pjesmom "Dinamo ja volim", koja također svira i na izlasku igrača na teren, što je okej, ali dajte pa "Nebo se plavi" je baš tradicija postala.
  • dinamo u srcu
    3k

Vjerujem u pobjedu u Norveškoj jer ekipa ima taj mentalitet da najvažnije tekme, barem u hnl-u izvuće.

Nadam se da ćemo se u srijedu svi zajedno veselit.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Za 15 godina ce postat pak tradicija "Dinamo ja volim", treba nekad i neka promjena. Meni je iskreno dosta vise nabrijavajuce "Dinamo ja volim", a samim time i bolje.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Priča se o nekadašnjem prirodnom terenu...igramo protiv AC Milana, Maldini izlazi prije utakmice u odijelu i klekne da pomiriši jer ne vjeruje da je prava trava u pitanju koliko je teren bio dobar
  • Hebimir Strašni
    348
    je taj je teren bio top, vrtilo se i na TV kolko je dobar i kak ga ekipa kvalitetno održava.
  • Medvedgrad
    948
    Je li istina da taj stari travnjak Maksimira nije bio mijenjan više od 50 godina?
  • DrRatoljub
    1.3k
    Dinamo je bio poznat po svom travnjaku pa ja se ne sjećam da je bilo problema osim kad je bila neka bolesna kiša koju ne bi ni engleski travnjaci mogli upiti. I naravno kad je bilo minus 15 kao protiv PAOKa i Olympiacosa.
  • hardek
    12.3k
    Jedini transfer iz hajduka bi mi bio čovjek koji njima održava travnjak. Inače do prije cca dvije godine održavao je travnjak za Rijeku i onda prešao u Hajduk. U cijelom tom periodu i jedan i drugi klub su imali najbolje terene u HNLu
  • R13S61
    706
    Neka me netko ispravi, ali koliko me sjećanje služi travnjak je bio vrhunski do 2009. i dva koncerta U2 na Maksimiru... Nakon toga je cijeli travnjak promijenjen i nikada više nije bio kao prije toga...
  • vjeko1701
    28.3k
    Vise manje da
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.