• Paggini
    94.3k
    idemo ovak daleko, zašto jesti na poslu? Zašto jesti na plaži? Zašto raditi piknike? Zašto jesti igdje gdje mi nije stan?

Najbolje onda da klub pošalje obavijest svim navijačima da se obilato najedu doma jer se hrana neće prodavati.
    Hnlovac

Bravo doktore, jesi na stadionu možda 8 sati kao na poslu ili plaži? Jesi na stadionu od 8 ujutro do 4 popodne? Promaši me s tim glupostima, ne možete jebena dva sata provesti bez mrtvih čevapa i kobasica
  • Facke
    8.6k

Ma ti si same jeden hejter :kiss:
    Ne mislim ozbilne.

Decki , ojdite prije ili posle tekme nekam kraj stadionceka postene pojesti. Na stadionu su dosta kobasi, debrecinke i slicne stvari. Morem i preporuciti Dusku. Blizu stadiona, i fenomenalna Pizza.
  • Ludovic IX
    12.4k
    godisnjaci koji ne dolaze će u budućnosti izgubiti pravo prvokupa godišnje i to će im kazna biti. Nije to crna lista nego klub mora postaviti neke standarde jer godisnja je privilegija a ne sredstvo za dolazak na veće utakmice bez gnjavaže kupovanja ulaznica na isti način kao drugi
  • Hnlovac
    7.3k
    i opet, s obzirom da obojica srozavamo međusobnu raspravu, zašto onda imati stolice na stadionu? Nismo na stadionu 8 sati da moramo sjediti cijelo vrijeme, ako se bez beda izdrži jedna misa stajanja, da se izdržati i 90 minuta + poluvrijeme

Ajmo sad zapravo

Nije meni poanta kad dođem na stadion navalit na debrecinku, ali kritike mnogih stoje. Shvaćam da nas ima svakakvih, i više i manje izdržljivih, mogu ja bez beda i bez grama hrane i mL tekućine, ali to je ono što možemo. Zašto ne bismo imali komfor? Neće nam komfor srozati atmosferu

Kažem, ako bi nas nešto bolja ponuda i komfor pretvorila u žderače na razini Wall-Eja, onda smo prokleto podbacili kao navijači. Netko tko dođe poderat grlo će ga poderat bio u gastro ponudi Burger s Tartufima ili OSB ploče

Nitko ne kaže da treba bit restoran, ali nešto bolja situacija da. Ako je istina ono sto Papastrumf kaze, očekujem već kroz godinu na Kranjči bolju situaciju

Edit- ostatak komentara
  • Paggini
    94.3k

Ma zasto bi imali tribine uopce, najbolje da imamo samo ogroman restoran, recimo neku salu za nogomet gdje u sredini igraju nogomet, gdje konobar donosi nama supu, suho i sos, pa ide red janjetine, pa sarma a nakon tekme za ove koji ostanu bude čobanac

Evo mogu i ja ići u tom kretenskom smjeru rasprave
  • NitkoBitan
    37.9k
    Neće nam komfor srozati atmosferuHnlovac

Jok. Najbolje se navija kad si gladan i zedan :wink:
  • DiddyGuela
    6.4k

Gledas nogomet i slusas kak ovaj pored tebe srce cobanac dok gađas Kalika sarmom sa tribine.
  • T90d
    3.1k
    Ali komentiram vas koji cmoljite jer ne možete svoju žderačinu odraditi u pristojnom vremenskom roku na tribini što smatram smiješnim i idiotskim i imam pravo smatrati to smiješnim i idiotskim jednako kao što ti imaš pravo kenjati po tome što ne možeš svoje čevape s kajmakom i brdom luka dobit za 10 minuta!!!Paggini

Nitko se nije žalio na to da nije dobio ćevape za 10 min, nego na užasnu uslugu,kvalitetu, ne funkcioniranje programa vjernosti, manjak robe i ostalo od PK. Pa su pojedinci krenuli braniti/skrenuti pažnju sa PK svojim ironičnim komentarima.

PK ima potencijala za puno više, kao i Fan/Web shop. Pod čijom su palicom ta dva sektora, ne znam. Ali ovako na prvu izgledaju kao najslabija karika kluba.
    I ima ih se punim pravom kritizirati, jer nisu ni blizu onoga što klub želi biti i nuditi. (Skeniranje karata neću spominjati, jer tu nema potrebe za ulaganjem radi Kranjče)

I btw na kraju prošle sezone su ćevapi pod zapadom bili jako dobri, da bi se dosta restorana moglo ugledati.
  • Bosskovitz
    21.3k
    Dajte koji vam je k svima. Uvjeti na ovom stadionu su postapokaliptični za bilo što ozbiljno i dobro da išta funkcionira. A jednom na novom stadionu, nek budu i debrecinke i štrukli i ćevapi i kebab i burek i McDonalds i sushi i tofu salata s klicama i kineskim kupusom ak će na tome Dinamo zarađivati, a Dinamovci to kupovati.
  • Nolifer
    15.7k
    Dobro da nema graha na tribini, pa to bi bila grmljavina i opet nebi bilo dobro

:lol:
  • Paggini
    94.3k

Ma dobro pretjerujem ja jer imam ekstremnu averziju prema jedenju na tribini i u autobusima na putovanjima kraćim od tri sata pa me prebaci.....

Sve si ok rekao i slazem se
  • crophantom
    6.2k
    ja mislim da nitko tu nije rekao da ne moze 2 sata bez kobasa.
    Nit sam ja reko da ne mogu 2 sata bez gemišta (mada, priznajem, teško je, negdje nakon sat i pol se tresu ruke).

Nas par je pokrenulo ovu raspravu jer se kvaliteta usluge prvenstveno više nego očito strmopizdila.

Jel mogu doći na tekmu, pogledati, otići doma? Mogu, nije to poanta.
    Ali cijelo vrijeme da prostiš seremo o podizanju prihoda od komercijale, privlačenju više ljudi na tribine, itd.
    Jbg, osim tog corea od 6-7 tisuca ljudi koji ce doci neovisno o gemištu, vremenu i protivniku, za ove druge se moraš tući, pa i pivama i čevapima il neznam vec cim.

A uostalom, stalno pričamo i klub pripada članovima, kaj god neko mislio o toj konstrukciji, onda se ti članovi valjda mogu požaliti na to da nemreju popit jebeni gemišt ili čašu mineralne na onoj vrucini ili kao na Thunu da propustim 10 minuta drugog poluvremena jer jebenih 25 minuta cekam u redu za kap osvježenja.

I ti sad mozes rec, ko ti jebe mater glupu zagorsku popij pivo, koji ti kurac trebaju mineralna ili gemišt i slažem se, legitimno je da to tak misliš, imaš to pravo, sam sam si kriv kaj pivu ne pijem, a obicnu vodu mi je doktor zabranio.
    Samo mislim da nismo u poziciji ko prvo da "tjeramo" ljude, a i nema mi smisla neke kritike na rad nekih segmenata kluba opravdavati sa "najedi se doma ili u restoranu", jer ce se tak ova Zona pretvoriti u jedan veliki circle jerk.

Po meni, ak se su se nekom svidjeli ti čevapi (ja ih nisam jeo kolko god mi stalno mirišali) ili burger i navikao se na to, najnormalnije mi je da se požaliti kaj ih nema bez da dobije komentare o seoskim zabavama ili cemu vec je bilo.
  • Hnlovac
    7.3k
    ovo je najrealniji komentar

Mislim, imali smo prije mjesec dana pokolj oko moralnosti kladare na dresu, i mnogi su s punim pravom to podržali jer klubu donosi novce, a sad je upitno treba li zaraditi od gastro ponude

Na novom Maksu nek budu kaj se mene tiče i tartufi na Zapadu, ako klub moze lijepo zaraditi, zašto ne. Ne planiram na tekmama iskeširati 50e na hranu, pogotovo ne na Istoku (i ne bih htio da tam budu neka sranja poput Nachosa pa da lik pored mene ždere) ali na ovim "finijim" sektorima, nek ljudi jedu meso ak zele. Jako lijepo mozemo zaraditi tako
  • ZgDLions
    1.8k

Evo mi smo prije tekme otisli na pizzu, prije i nakon popili još četiri pive i od sve love Dinamo je dobio samo 15 ojra za kartu, a otišlo blize sto, mozda bilo bolje da je koji više ostao na stadionu.
    Inače pizza bila top.
    1-EB823-E3-4-F7-A-4463-9378-B13-D5-F2-B0-EFC.jpg
  • jedan u nizu
    18.8k
    @Paggini

Pa ideja je da klub sto vise zaradi time.

Zasto onda radimo fan zone prije vecih utakmica?
    Cemu to, pa ne dolaze ljudi na cevape i pivo, dolaze gledat kako razbijamo magarad i europljane.
    (apel klubu da ukine fan zone)

Tvoje razmisljanje se moze prosiriti i na suprotno onome sto zagovaras na drugim temama.
    Zasto doci na stadion i platiti ulaznicu? Pa rade cu sjest doma i gledati na tvu koji ionako placam.
    Kupit cu pivo u konzumu za 1,5e a ne za 4,5 na stadionu ili bircu u blizini.
    Zasto se truditi zvati 5 ljudi da se dignu sa kauca?
    Ionako GLEDAMO nogomet, nije da ga igramo.
    A gledat ga mogu i doma, a ne na stadionu.

Treba poticati potrosnju na stadionu, klub ce od toga zivjeti i manje ovisiti o prodaji igraca. Matchday revenue je jako bitan, a bit ce puno bitniji kad budemo imali novi maksimir.
    Zasto bi ekipa pila u okolnim birtijama i klupicama kada iste te novce mogu ptorositi na stadionu.
    Uostalom, doci ranije, smanjiti guzve na ulazima, provesti vrijeme na stadionu.

Svi smo ovdje ne tako davno pricali kako je bolje 2 sata ranije doci na stadion i popiti 3 runde, nego to popiti u dabi i uletiti 5min prije pocetka na tribini.

Naravno, da to bude ostvarivo i primamljivo ljudima, treba to omoguciti i popraviti, a na ovom stadionu je to jako tesko.
    A ipak sa druge strane, ako masa ljudi moze stajati na rinzolu ispred dabe, u toj guzvi, nije da ce se provesti bolje nego da to isto napravi ispod tribine. Nije da su okolni bircevi luksuz naspram onoga sto se nudi na stadionu.

Ja prvi bi trosio daleko vise novaca na stadionu da je to sredenije, da su manje guzve, da je ponuda malkice bolja i da je ugodnije tamo provesti vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.