• prefontaine
    11.6k
    Ne znam gdje ovo napisati, možda je ovdje najprikladnije. U moru komentara na temi utakmice, na poluvremenu sam pročitao jedan dosta realan, kojeg ne mogu, a i nemam živaca tražit, a glasio je nekako da smo mi individualno puno jači, ali je naš trener to postavio tako da djelujemo izjednačeni s ovima. Ne sjećam se tko je autor komentara, ali mu se divim koliko je precijenio našeg trenera.

Trener je uspio postaviti igru da Hajduk izgleda puno bolje, a uvjeren sam da smo individualno bolji na svih 11 pozicija. Klupu neću ni spominjat.

Ajde, bar sam na Predictoru pogodio, i točan rezultat i našeg strijelca. I stvarno nije bilo teško. (Točan rezultat 2:1 za Hajduk, za nas strijelac DDB).

Bravo treneru! Plenković nas je oslobodio od onog nakaradnog stadiona, a od tebe nas može osloboditi jedino dragi Bog. Jer Boban očito neće.

I jebe se njih, i Kovačevića, i Bobana a i igrače. Oni će se otuširati, odjenuti suhu robu, sjest u autobus i u miru i tišini nazad doma. A što sa 1500 "budala" koji daju vrijeme, živce, novce za voljeni klub?! Oni su vjerojatno nešto normalno, i nešto što će se svi gore navedeni očekivati pod normalno već za pet dana protiv Anderlechta.

I na kraju svega, gadljiviji i od suca, i od Torcide, i od trenera i svih igrača Hajduka je bio ovaj debilni komentator kojem prčim mater u pičku sto puta. Onako, jebački, gospodski, purgerski.
  • NitkoBitan
    40k
    Ma lagano smo prvaci, kaj se tresete.
  • Marc
    1.4k
    Nisam siguran… jako se varate ako mislite da ćemo biti lagano prvaci. Ja nisam u to uvjeren. Ako ovako nastavimo sumnjam i da ćemo biti prvaci. Možda nepopularno ali najebat ćemo se itekako da budemo prvaci, a ovako ako nastavimo je pitanje dal budemo uopce.
  • Hnlovac
    8.3k
    svaka je sezona identična. Psihijatrija ujesen, beznađe uoči Božića, do Uskrsa na 1. mjestu

Nije dobro ali u titulu ne sumnjam ni 1%
  • Masto
    2.6k
    hajduk u prvom poluvremenu je dokazao da nemaju nikakve šanse za prvaka, jos manje kad ih europa ubije
    Sve ovisi o nama
  • 1986južnjak
    42
    Tužan sam. I jako ljut. Što drugo kazat.
  • Danko
    3.6k

Nekaj se bu i keka pitalo.
  • Masto
    2.6k
    da, drugo il treće mjesto
  • Denle
    1.3k
    Da je Kova izbornik Hrvatske, Lisica bi mu igrao ispred Perisica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.