• shameless86
    1.7k
    od jutra pjevušim nek živi ljubav...idemo ih zgazit sutra
  • skener
    8.1k
    - Stanje je dobro. Vratili smo naslov u Zagreb. Scott McKenna je trenirao, i on je u konkurenciji za utakmicu. Zajc se isto vratio, a ne možemo računati na Domingueza zbog kartona. Zebić je u ozbiljnoj konkurenciji da krene od prve minute.
  • Paggini
    81.9k
    Jedva čekam sutra nakon Zebićeve loše tekme "Zašto igraju juniori ovakvu tekmu????" ili ako bude imao dobru tekmu "Zašto ne igraju juniori stalno, vidite kako je odigrao ovakvu tekmu???"
  • Keyser Soze
    19.2k
    Malo me strah Zebićevog neiskustva, ali nije mogao dobit bolju priliku da se pokaže.
  • podravskimodrikibicPMK
    44
    Ovo drugo mi je skroz oke i opravdano, ako se stvarno pokaze super sutra, tek ce onda imat smisla pitanja zasto juniori ne igraju cesce, pogotovo pitanja za njega ako stvarno bude vrlo dobar ili odlican

Ovo prvo (ajmo reci hejtanje igraca) ne podrzavam ni inace a pogotovo ne prema juniorima
  • Paggini
    81.9k
    Malo me strah Zebićevog neiskustva, ali nije mogao dobit bolju priliku da se pokaže.Keyser Soze

Sudbina ne čeka da budeš spreman, a sutra je Zebićev susret sa sudbinom pred rasprodanim i krvi željnim Maksimirom!!!!
  • GOAT
    6.4k
    Samo želim da ih naguzimo sa što većom gol razlikom pa da gledam one njihove depresivne podcaste sa guštom
  • fakin
    4k
    Koliko sutra imamo prigoda za poslati poruke s tribine. Doslovno mozemo svakih 15 min dizati neku poruka
  • Thor
    2.5k
    Niko bu resil.pLjuvaju a Zeba ostale.
  • Crni86
    21.3k
    Iskreno nekako uopce nisam nabrijan na tovare. Izdominirali smo ih ove sezone. Imamo omjer 2-1-0, +15 na tablici. Tak su nekako nebitni. Naravno, volio bi da ih napenalimo sa 5:0, ali nama je vaznija tekma u srijedu i treba bit pametan.
  • NORTE
    24k
    nama je vaznija tekma u srijedu i treba bit pametanCrni86

Nije da ćemo bit u depri ak ne osvojimo kup.
    Titulu imamo i to je bilo apsolutno najvažnije, zbog nas kao kluba, financijskog stanja i ambicija.

Meni je recimo ovaj derbi važniji od finala kupa, moramo konačno pobijedit gubu u Maksimiru, nije normalno koliko dugo već nismo.

Obje tekme doživljavam samo kao prestiž i ništa puno više.
    Ako mi osvojimo kup to ide direktno i jako u korist naših najvećih neprijatelja i jebiga nije isto.
  • Crni86
    21.3k
    po meni smo dokazali protiv tovara sta smo imali ove sezone. Omjer 2-1-0 trenutno, izdominirali ih svaki derbi kao bebe, +15 na tablici i rutinsko uzeto prvenstvo. Nikad opusteniji nisam pred derbiji jer smo ih izdominirali nakon dugo dugo vremena.

Za mene se sutra nista promjenit nece, niti izgubili niti pobjedili jer sta smo imali protiv njih smo vec dokazali uvjerljivo ove sezone.

Imamo vise mi za dokazivat protiv rijeke koja je jedina koju u 2026. jos nismo pobjedili, na kraju pisat ce se dvostruka kruna. To ulazi u povijest i o tome ce se pricat za 2,3,4 godine, a ne o tome da li se pobjedilo hajduk doma nakon 5 utakmica ili ne. Neka uzmemo mi apsolutno sve sta se moze.

Nikad ne bi mjenjao trofej za pobjedu nad rivalima.
  • Kumerle
    2.7k

Zakaj bi išta mijenjao? Pobjedit ćemo obje tekme!
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.