• Kepec
    9.8k
    Jesmo bili dobri mi sa zapada danas? Se dobro čulo, ha?mlinchica

Da bi reč rekel.
  • Filip B
    297
    Srce mi je zaigralo kad sam se sjetio kako su nas drilali ko klince na treningu s tom akcijom :D Krecu dva s centra, krilo trci po strani, ide lopta u dubinu na krilo a "napadac" prati krilo na povratnu.

Skolski, a tako savrsena zavrsnica Belje
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    O Bože fala ti kaj Purgeri smo mi!

Za manje od godinu dana nadam se da bu svaka tekma blizu ovome na tribinama, pogotovo dok se "prognanici s istoka" opet grupiraju na nekom dijelu.

Pohvala bumbarima na špaliru, a detalj koji dodatno pokazuje respekt prema gospodskom prvaku je Šafa u odijelu i kravati na klupi, to se baš ne viđa inače. :clap:
  • mlinchica
    5.7k
    Učili su naši dečki nekaj, da :grin:
    Ma to je čista ljepota igre koja, kad se uštima do automatizma, ekipa postaje stroj.
    A njih trojica naprijed imaju štih za to.
    Samo to treba dotjerivati sada.
  • MojZagreb
    143
    Vse ste vre/več našrajbali o tekmi ja bum samo Zoni čestital na novoj tituli.
    Moremo biti štolc/ponosni kak su odigrali drugi del sezone a i u EL su bili dobri.
    Istaknul bi Stjojkovica kteri je fakat odigral super polu-sezonu.

"Nikom nije lepše neg je nam i samo da je tako vsaki dan" !!!
  • IvanS
    541
    Uz to sve, Elche i Torino korak bliže ostanku u svojim ligama, tak kaj bu i nekaj kapnulo za Kulena i Villara.blue heart 72

Villar zabio jučer.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.