• don
    19.3k
    TAKE ME TO AMERICA
  • Crni86
    21k
    Nek gledaju neki kak izgleda gladan igrac. U 95. minuti.

Bravo DDB, bravo i vale. Danas dobar od kad je uso Moris
  • Jurki
    24.3k
    Zabili 4. Standard. Bravo Dion i Drena i Beljo.
  • Kruno
    1.4k
    Koji car
  • emilperska
    15.4k
    NEMOJ GA ZVAT PRELJUBNIČE!
  • CerealKiller
    287
    Prvu tekmu smo ovdje izgubili i to sa Bennacerom u ekipi. Oni se bore za opstanak. Neki su se previse naviknuli na 6 razlike pa su ocekivali da cemo tako do kraja a to nije realno. Samo 4:1 danas. Kova out
  • IceMan
    4.1k
    Evo što je nogomet.

Odigraš puno bolju utakmicu npr u Istri jesenas, izgubiš i maltene skoro dobiš otkaz.

Danas odigraš lošije, ipak pobjediš i to debelo, rutinski. I sve super.

U nogometu ponekad treba jednostavno imat i malo sreće. Jedan važan faktor svega.
  • Dr Hofmann
    5.5k
    Daleko od toga da ovo bila neka nezaboravna nogometna predstava, ali tri boda relativno rutinski su tu i treba se okrenut Rijeci u subotu. Travnjak mi izgleda baš loše, nije se nitko ozlijedio, daj tri boda i teraj dalje.

I nisam dugo ovako pratio tekmu uz Zonu i majke mi niste normalni :lol: . Previše promjena raspoloženja, pogotovo u dosta kratkom vremenu
  • KtcGoat
    3.9k
    Malo dramice, ali lagano
  • Profesor Baltazar
    54
    Odigrali smo taman koliko treba. Ni više ni manje. Vidjelo se da smo došli odradit utakmicu, ne previše natrpat budućeg drugoligaša niti se iskalit na domaćinu i to je to. DDB ide dalje! Bravo!
  • Fan
    2.1k
    Na kraju lagana 3 boda, al mislim da je vrijeme da se obrana malo konsolidira, da se prouče nelogični padovi koncentracije iza i fixa to jer ovako nećemo daleko u Europi dogodine. Neću upirat prstom u nikoga, nema pojedinačnog krivca niti je normalno da protivnika stalno svedeš na 0 šansi po tekmi, ali dešavaju se situacije (i to kod skoro svih iza) da ne znaju gdje stoje ili da prelako ispadaju iz ne tako teških pozicija, a nema nikoga da pokrije prostor...
    Također, nije normalno ovo kaj Beljo radi, makar ni Dion ni Drena nisu loši, al ovaj potonji bi mogo na SP...
  • Dinamo Sector
    77
    Rutina uz malo drame...
  • Droljo
    26.8k
    Bude to dobro još kad se malo uigramo...
  • Bruh
    1.2k
    Trebaju pazit da nas ne razmaze previše za iduću sezonu ne valja ni previše zabijat :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.