• Nolifer
    14k
    Opet u ništa. Ajmo Cordoba unutra i rješava tekmu.
  • Olmic
    5.5k
    toliko mu odgovara da se ni ne pojavi na utakmici. Valjda s Parom gleda tekmu i opusta se
  • rioda
    14.2k
    Zvoni ocito odgovara ovakva sramotna igra.Kruno

Fale ti Možemovci u rečenici
  • Efes Pilsen
    15k
    Prosli put smo ocajni bili drugo poluvrijeme, a odlicni prvo. Mozda sad bude obrnuto.
    Inace kad su nam 10ka i krila totalno van utakmice vise se ne moze ni ocekivat.
  • nwankwo646
    1.1k
    Opet, Dinamo Zagreb nema petu brzinu!
  • tp1997
    2.6k
    A umjesto koga bi igrao Dominguez?
  • mrgud
    736
    Sve mi se čini da će Boban spaliti lovu kao što je Jakobušić spalio kod tovara i dići sidro.Kako objasniti drugačije.Pa ako nakon 8 mjeseci nema pomaka kako očekivati da će se nešto u budučnosti poboljšati.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.3k
    Ovo nije niti 0:0, nego ništa:ništa
    Osim Galetovog odličnog udarca i još bolje obrane Zelenike, sramotno poluvrijeme.
    Nadam se zamjenama odmah na poluvremenu...
  • Pacho
    14.8k
    Najbolje je kad snime maga na klupi s rukom na bradi kako razmislja. Skoro se cuje zvuk odbijanja te jedne mozdane stanice o rubove lubanje.

p-ong.gif
  • Benito
    1.5k
    Kak smo se mi doveli u situaciju da nam je Hoxha prvo i jedino lijevo krilo to nikome nije jasno
  • Praskaton
    5.6k
    Horor...Zajc,Vidovic,Hoxha,Beljo se nisu pojavili na utakmici.
  • Dinamovapriča
    703
    Kad nam je Galesic najopasniji igrac, onda znamo koliko je sati. Oci me bole! :meh:
  • Progressive overload
    407
    Stoperi, Mišić, i Livi su dobri,ostali nisu ostati u svlačionici.
  • Crni86
    20.1k
    Vezni red je zivi uzas. Stojke kolko god je ponekad blesav, donosi energiju, upravo ono sta ovom veznom redu fali.

Najgore mi mi uzasni, kamera prikazuje a trener zavaljen na klupi sjedi. Dragi momcad ti igra za kurac, imas bit na crti uz njih, bodrit, dizat i skakat. Momcad te treba.

Tocno utakmica kakvu smo i ocekivali iz izjava trenera. Opet kao splaseni misevi.

BeljoPraskaton
    Imo lopti? Nisam primjetio. Aj shvatite da Beljo zivi od igre. Nije petko. Nema igre - nema Belje. Ima igre - ima Belje.
  • cibona
    7.9k
    Sigurne su dvije stvari. Prva je da ćemo umrijeti, a druga da kovačević ostaje trener dinama bez obzira na današnji ishod.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.