• FazeN
    5.2k
    Može li se dobit bar milja i pol?Fan

Nikakav info nemam tu koliko trazimo i kako stojimo u pregovorima, samo da je on pristao na uvjete i želi ići.
  • Mihael2305
    1.1k
    Pravda za Zajca i Belju
  • NitkoBitan
    34.9k
    Ako izdrzimo nulu do ubacivanja Hoxhe, Belje i Bakrara to ce bit super. Ali eto ne znam kaj nam ovo treba, svi cemo zavrsit na aparatima prateci druge rezultate.
  • Nogo
    10k
    Ja se nadam da nije Varela u igri radi Bare i Livakovićevog dolaska kod nas.
  • Masto
    1k
    jel se moze predictor korigirat
  • Gringo
    672
    Villar je dogovorio sve sa ŠpanjolcimaFazeN

Deportivo ?
  • Netkos
    60
    Što nije u Malmu ušao umjesto Hoxhe?
  • ArtVandelay
    199
    Pokusavam shvatit logiku iza tolikih zamjena.
  • Sajla
    17.2k
    to mi se ne da provjeravati, ali mi je u sjećanju da je bio na desnoj strani. možda griješim, a nemam snimku pri ruci. na snimci gola je Varela na desnoj strani u toj akciji.
  • din
    1.2k
    Svi smo nekako sigurni da će Stuttgart dobiti, išao sam provjeriti, njima igra 5 igrača u prvih 11 koji su počeli prošlu utakmicu, znači i oni imaju 6 rotacija!
  • ElDorado
    9.6k
    Momcad koja je zavrsila u Osijeku plus Varela i Kule. Moglo se bez ove dvojice
  • Jos-Optimus
    9.3k
    Dečki, ajmo cmizdriti poslije, a ne preventivno
  • Noel
    18.7k
    Nevjerojatno mi je da Beljo koji je u ludo dobroj formi nije danas u prvih 11. Sve rotacije mogu shvatit ali to nikako. Jedino ima smisla ako je neka mala ozljeda u pitanju.

S druge strane, prigovaralo se Kovačeviću za nedostatak muda i da nije hrabar, ako ovaj potez sa rotacijama nije hrabar onda ne znam kaj je. Hrabro i riskantno.

Idemo po proljeće. Naprijed plavi.
  • Infinity
    20.9k
    Taman mi se malo vrati vjera u nas i onda Kova izmislja toplu vodu. Pa daj idi vise...
  • veselko tenžera
    6.8k
    Da sam trener i da mi kažu od prve postave napravi izlog, ubacuj sve što možemo prodati u ovom roku :smile:.

Moje veliko zadovoljstvima izvire iz činjenice da je Zona rezignirana sastavom :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.